Simple Text Editor 0.1.3 Alpha
U kunt uw bureaublad verfraaien met de mooie Cat Licking Screen Cleaner Screensaver. Het omvat een lieve kat die kattenkusjes stuurt via uw scherm terwijl 20 minuten van prachtige, in cd-kwaliteit pianomuziek te horen is. U kunt de achtergrondmuziek
 
250

Freeware
Caduceus Font 1.0
De belangrijkste kenmerken van de handige software Grapheur zijn de volgende: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is door iedereen; je kunt het gebruiken als een Data Mining en interactieve visualisatie tool;.
 
215

Freeware
NimbleText 1.3.0.14060
De handige software utility Avid VENUE is speciaal ontworpen voor het uitbreiden van de mogelijkheden van je workflow.
 
157

Freeware
Xint 4.3
De all-in-one software Snap e-Results Viewer elimineert de noodzaak om desktop Snap enquête software te installeren voor het bekijken van de resultaten van de enquête.
 
132

Freeware
PyTextSearch 0.7
De door FLIR systems ondersteunde en ontworpen all-in-one software FLIR Sensors Manager is verkrijgbaar in volgende twee versies: Basic en Pro.
 
112

Freeware
mypad 3.0
Je kunt de software Power MIDI to MP3 gebruiken voor het omzetten van MIDI-bestanden naar WAV en MP3.
 
54

Freeware
WordStar 7.0
Wordstar is een zeer krachtige, compacte DOS-tekstverwerker veel gebruikt voor WYSIWYG-processors op de markt. Voor meer gedetailleerde inleiding over WordStar, kunt u terecht op hun officiële site.
 
36

Freeware
Microsoft Office 2013 Consumer Preview -
Een nieuwe Office is aangekomen. Het?? Sa krachtige service die u helpt genieten van uw beste ideeën, dingen gedaan te krijgen en onderweg op de hoogte blijven. Gewoon aanmelden voor een persoonlijke ervaring en al de meest up-to-date
 
30

Freeware
Varamozhi Editor 1.08.03
 De Windows-en UNIX-compatibele Varamozhi Editor ondersteunt HTML, evenals dictionary voor al die Engels woorden die worden gebruikt in het Malayalam.
 
30

Freeware
TextWrangler 2.3
 TextWrangler is een zeer capabele tekstverwerker. Als u op zoek bent naar een tekstverwerker, kijk elders. Maar als je moet bewerken, zoeken en transformeren tekst en HTML, TextWrangler is een goed geoliede en efficiënt ontworpen machine.
 
30

Freeware
Symbols 1.02
 Nu kunt u uw tekst en documenten aantrekkelijk te maken door het gebruik van mooie Symbolen met handige software Symbolen. Het vereist Unicode-lettertype of werken.
 
22

Freeware
Typeit! 4.87
 Typeit Liever klein en eenvoudig te gebruiken, is deze tool goed uitgerust voor een verscheidenheid van taken met betrekking tot het beheer van documenten in het Malayalam.
 
22

Freeware
Corrupt Office Extractor 3.2.2
 Corrupt Office Extractor is een handige applicatie die automatisch herstelt corrupte DOCX-bestanden.
 
20

Freeware
Microsoft Office 2007 To Open Office 2.0
Nu kunt u uw Microsoft Office-documenten te converteren naar Office-formaten openen voor het bekijken van hen met Open Office, Windows en Linux. Het is vrij van kosten en ondersteunt formaten van Microsoft Office en Open Office.
 
18

Freeware
Smart Notepad 1.0.3135.32547
De geavanceerde test-editing programma Smart Notepad ondersteunt volgende functies: kleurprofielen, full screen, tekst slot, transparantie en meer.
 
17

Freeware
Universal AutoComplete 1.7
UAC voegt een hele systeem HotKey die, wanneer ingedrukt, zal proberen AutoAanvullen het pad of de bestandsnaam Momenteel worden opgenomen in een venster (in het bijzonder de standaard Open en Save ramen, en de Explorer adresbalk).
 
16

Freeware
Ghost Clipboard Reader 1.7
Ghost Klembord Reader is een gratis tekst naar spraak (TTS) klembord lezer, met een eenvoudige auto-lezen-functie geactiveerd door het kopiëren van tekst naar het klembord (Ctrl + C) met de mogelijkheid om wachtrij volgende artikelen toegevoegd aan.
 
15

Freeware
Jardenix Notepad 2
Deze software zal u toelaten om uw teksten te schrijven, om de woorden om te keren en de datum / tijd in te voegen.
 
14

Freeware
Microsoft Office File Converter Pack 11.0
 U kunt alle bestanden converters en Beeld Filters voor Microsoft Office 97 naar 2003 met de Microsoft Office File Converter Pack.
 
14

Freeware
Arabic Pad 1.03
 Nu kunt u gemakkelijk schrijven Arabisch met behulp van Arabisch Pad dat is eigenlijk een eenvoudige Arabisch-editor. Het is hetzelfde als eenvoudige notepad, maar gebruik voor alleen schrijven Arabisch.
 
13

Freeware