Astronomie software downloaden

FITS Liberator 3.0.1
beeldbewerkingssoftware heeft ertoe geleid dat het nog makkelijker en sneller is om kleurbeelden te creëren met behulp van ruwe waarnemingen uit een scala aan telescopen, waaronder de NASA / ESA Hubble Space Telescope, FITS Liberator slaat.
 
504

Freeware
OmniVar 1.0
Omivar is zeer efficiënte en innovatieve elektronische voorschakelapparaat geschikt voor elk type lampen, hogedruk natriumlampen en metalen halide, master-stad, kwikdampen.
 
214

Shareware
DESA Satellite Tracker 1.x
Satellite Tracking Software die u toelaat om het International Space Station en andere satellieten te volgen in real time. Gemakkelijk te gebruiken. Radar systeem waarschuwt u voor satellieten, die in het bekijken van bereik.
 
7

Freeware
SatHunter 2.5.0.62
SATHUNTER is makkelijk te gebruiken programma dat wordt gebruikt voor de berekening van de oriëntatie van een satellietantenne en voor het vinden van het signaal van een satelliet.
 
6

Shareware
Autostar Suite 5.50
Autostar Suite Software is uw complete digitale astronomie oplossing voor uw Meade telescoop! Ontworpen voor de ultieme platform voor externe digitale sterrenkunde met uw Meade LX200GPS zijn, Autostar Suite bevat gereedschappen voor het dome co
 
6

Freeware
SkyORB 4.0.3
SkyORB is niet alleen een sterrenkaart, maar het bevat ook een verzameling van 6 gereedschappen dwz 3D sterrenkaart en planetarium evenals efemeride, zoekmachine, zon klok, etc.
 
4

Freeware
Deluxe Moon 1.21
De Maan is onze naaste buur hemelse en de meest prominente object in de nachtelijke hemel.
 
4

Freeware
Alcyone Astronomical Tables 3.1.1.712
Alcyone Astronomische Tabellen is een applicatie die bedoeld is voor de echte fans van de sterrenkunde.
 
4

Shareware
Orbit Visualization Tool 2.3
De Orbit Visualisatie Tool (OVT) is een software voor visualisatie van satellietbanen in het magnetisch veld van de aarde.
 
4

Freeware
LunaView 1.0.0002
LunaView is een referentie-instrument voor amateur maan waarnemers, volkssterrenwachten en interactieve planetaria.
 
4

Freeware
Moon Phase Calculator 3.3
Moon Phase Calculator is eenvoudig en makkelijk te gebruiken tool die u toelaat om de fase van de maan te berekenen voor elk moment in het verleden of de toekomst en om te zoeken naar de volgende of vorige volle maan, nieuwe maan of eerste of laatste.
 
3

Shareware
IC Capture.AS - FireWire Camera Control Software for Telescopes 1.0
IC Capture.AS is geschreven door The Imaging Source en is speciaal ontworpen voor gebruik met telescoop camera's. De software wordt geleverd met alle telescoop camera's verkocht op de AstronomyCameras.com website. Met behulp van IC Capture.AS, kunt u
 
3

Commercieel
AstroFrame 1.0
AstroFrame is een nieuwe en nuttige software die je moet hebben op uw computers. Een makkelijk te gebruiken software die kan worden gebruikt door alle gebruikers te gebruiken. AstroFrame is een krachtige software die u kunt krijgen voor gratis.
 
3

Freeware
VRMars-Spirit - The Red Planet Mars 3D 2.0
Neem een virtual reality tour van de planeet Mars en krijg 3D uitzicht op de omgeving of bodemmonsters.
 
2

Demonstratie
ASCOM Temma Telescope Driver 6.0.25
Temma steunen hebben een groot aantal verschillende opties die kunnen worden geconfigureerd via de driver.
 
2

Freeware
EQTour 1.20
EQTOUR is een lichtgewicht, kleine footprint aanvraag voor goto controle van ASCOM compatibele bevestigingen. EQTOUR komt de volgende voorgedefinieerde Tour Lijsten:. Messier, Caldwell, Bright Doubles, Planetaire Nevel, Galaxies, bolvormige, Ge
 
2

Freeware
Solar System Generator 3.5
Zonnestelsel Generator is een eenvoudig sterrenstelsel generator, die een grafische weergave van de ster en de planeten die het bevat biedt.
 
2

Freeware
TiltingSun 3.0
De Zon en de Aarde rotatie-assen zijn beide gekanteld ten opzichte van de ecliptica, het vlak van de baan van de Aarde rond de Zon.
 
2

Freeware
Occult Watcher 3.3.0.3
OccultWatcher is een Windows programma dat helpt astronomische verduistering waarnemers de hoogte te blijven met de inkomende gebeurtenissen door het volgen van de inslagen van asteroïden verduistering voorspellingen gepubliceerd en regelmatig.
 
2

Freeware
SalsaJ 2.1
SalsaJ kunnen studenten weer te geven, te analyseren, en echte astronomische beelden en andere gegevens op dezelfde manier dat professionele astronomen doen ontdekken, het maken van dezelfde soort ontdekkingen die leiden tot echte opwinding over.
 
2

Freeware