Klokken & Alarmen software downloaden

Harry Potter Clock 2.0
Of je nu gehoord hebt van Harry Potter of niet, als je de Harry Potter Clock op je computer installeert dan zorgt dat voor een prachtige ervaring.
 
2743

Shareware
Desktop Clock 2.9
Als u wilt profiteren van een pc-klok die ook functioneert als een herinnering en kalender dan is Desktop Clock uw ideale keuze.
 
2402

Shareware
Ace Clock XP 2005.8.770
Als u een desktop klok die alle kenmerken heeft om uit te kijken voor als de stickers en volledig aanpasbaar scherm dat instrumenten die kunnen worden gebruikt wanneer u wilt instellen heeft nodig hebt, dan AceClock is alles wat je nodig hebt.
 
1828

Shareware
Clock! 2.1
Een mooie analoge klok op uw bureaublad te zetten, nu met aanpasbare alarmen! Kies tussen tien voorgedefinieerde skins, of maak uw eigen! Clock! zal altijd blijven op de top van andere vensters, zodat u nooit mis de tijd! Met de gloednieuwe alarm
 
1517

Shareware
Analogue Vista Clock 1.35
Analoge Vista Clock blijft op uw bureaublad zonder het doen van inmenging in een andere toepassing.
 
1091

Shareware
fhTimer 2.1.0.16
Deze vriendelijke chronometer kan u eraan herinneren om verschillende dingen te denken en het komt met wekker en timer.
 
924

Shareware
seTimer 1.0
De handige software seTimer ondersteunt volgende kenmerken: het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
479

Shareware
PC-Alarm and Security 2.2.12
Nu kunt u uw systeem te beschermen tegen onbevoegde toegang door de prachtige softwaretoepassing PC-Alarm and Security.
 
331

Shareware
Smart Turn Off Timer 2.1.3
U kunt de handige software utility DM-100 gebruiken voor volgende doeleinden: voor het uploaden van aangepaste meters; voor het bijwerken van de sensor tabel van uw PC naar uw DM-100/200 universele OLED gauge; voor het uploaden van aangepaste.
 
319

Freeware
Oneworld Time 1.11
ThinkPad Presentation Director is een weergave configuratieprogramma voor je ThinkPad-computer waarmee je de presentatie en display-systemen kunt creëren, beheren en gebruiken.
 
275

Freeware
Timing Tasker 2.2c
Is het niet handig als u meerdere functies van uw computer kunt automatiseren? U kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken Timing Tasker. Dit programma is nuttig in het aanzetten van uw computer, het uitschakelen, winterslaap, of af te melden op
 
274

Shareware
ImageClock 1.01
Backup-optie met hoog gebruikersgemak aan een betaalbare prijs? Dan heeft u Ndrivegewoon nodig. De ultieme tool voor het mappen van voices en foto's.
 
271

Shareware
Work Time Log 0.0.0.7
Beste Popup Remover. POP-kurk-dwz is de enige popup software verwijderaar die ook window resizing stopt. POP-Stopper-IE is de enige popup software verwijderaar die je een tweede kans geeft geblokkeerde pop-up alsnog te bekijken. Alle andere popup
 
250

Freeware
System Alarm 1.0
 Nemo 440 kan u helpen de werking van de flash engine te begrijpen en u ken SWF-bestandenlezen met Flex 2, Flex 3 en Flex 4. Het programma heeft een gebruikersvriendelijke interface en translated ActionScript.
 
239

Freeware
DieUhr -
De handige software utility Pilot Assistant is in staat om te veranderen van kanaal terwijl u de frequentie wijzigt in FSX.
 
155

Freeware
MyZones 0.1.0
Met de ApecSoft M2TS to AVI MP4 DVD Converter kan u snel en eenvoudig uw videobestanden bewerken en converteren.
 
136

Freeware
Opaloflux Clock & Calendar Application 4.0
Je kunt handige software Chick Video Converter gebruiken voor het converteren van videobestanden tussen elk formaat.
 
108

Freeware
Fading Clock 3.0
QCapture Pro is voor degenen die een beetje meer uit hun Imaging camera willen halen.
 
57

Freeware
WinClock Plus 2.84
Je hebt waarschijnlijk verschillende audiobestanden die je wilt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.
 
46

Shareware
RealDreams Birthday Reminder 2.1
RD verjaardagsherinnering draait op windows opstarten en toont u de volgende evenementen in een eigen gedefinieerde tijdspanne.
 
21

Freeware