GIF Tools software downloaden

Framy Ghost 1.0
De handige software utility Framy Ghost is speciaal ontworpen voor het weergeven van digitale fotos op uw systeem bureaublad. t heeft aanklagen interface waarmee je schaalgrootte, roteren, en het contrast en de helderheid van uw fotos aanpassen.
 
4

Freeware
Gifmation 2.5
 De set van functies wordt aangeboden door Gifmation die u kunt gebruiken voor het maken van GIF-animaties voor webpaginas.
 
3

Demonstratie
Framy Apricot 1.0
Framy Apricot is een digitale fotolijst die digitale foto's kunnen worden blootgesteld op de PC desktops.
 
3

Freeware
AVI GIF Converts 1.08
 AVI GIF Converter is de meest uitgebreide en exclusieve conversie applicatie bedoeld voor het omzetten van AVI naar GIF of het omzetten van GIF naar AVI.
 
2

Shareware
Framy Heart 1.0
U kunt uw wallpapers en desktop te verbeteren door het toevoegen van stijlvolle frames en het is mogelijk omdat van handige software utility Framy Heart.
 
2

Freeware
Framy Football 1.0
Framy Voetbal kan blootstellen digitale foto's op pc desktops. Gratis foto frames om foto's weer te geven op uw bureaublad. Voeg stijlvolle frames om digitale foto's direct op de desktop en wallpapers te verbeteren.
 
2

Freeware
Video GIF/JPEG Converter 3.013
     De beste tool Video naar GIF / JPEG kunt u geselecteerde frames van het videobestand te vangen en op te slaan naar GIF of JPEG.
 
1

Shareware
HomeGallery 3.0
Smart Stretch ... toen bijna zo groot als het scherm de foto zal automatisch stretch aan de screen.Digital Schildersezel ... om het beeld te transformeren in een klein venster om origineel te vergelijken met de transformatie (zie boven). Filmstrip
 
0

Shareware
Framy Bone 1.0
Framy is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface waar u kunt kiezen, schalen, roteren de foto en het contrast en de helderheid voor de weergave van de afbeelding in het frame.
 
0

Freeware
Framy Pumkin 1.0
Framy Pumkin is een digitale fotolijst die digitale foto's kunnen worden blootgesteld op de PC.
 
0

Freeware
Framy Strawberry 1.0
Een digitale fotolijst die digitale foto's kunnen worden blootgesteld op de PC. Het is zeker de slimste manier om stijl te geven aan uw desktop Framy is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface waar u kunt kiezen, schalen, roteren de foto
 
0

Freeware
Image Filters 2.0.3
U kunt deze software gebruiken voor het filteren en het verbeteren van een of meer beelden.
 
0

Freeware