Desktop Utilities software downloaden

Panda Bear Screensaver 3 1.0
Een mooie screensaver die een aantal hoge kwaliteit foto's van kikkers weergegeven.
 
0

Freeware
PangoBright 1.0
Bedien meerdere beeldschermen PangoBright is een gratis "scherm dimmer" Windows-hulpprogramma voor het instellen van de helderheid van uw hoofdscherm en externe beeldschermen.
 
0

Freeware
Prayer Reminder 1.0 Beta
Ik ben moslim, en deze toepassing help me bidden in tijden. Ik hoop dat alle moslims krijgen bruikbare ervan.EigenschappenOpties om te herinneren in 30, 20, 15, 10, 5, 1 minuten voor gebed.Verschillende stijlen van meldingen. Een eenvoudige lade
 
0

Freeware
PS-Alarm 2.06
Dit is een alarm hulpprogramma dat zich bevindt in het systeemvak. Meerdere alarmen kunnen worden ingesteld voor elke dag, en een Snooze optie beschikbaar.
 
0

Freeware
Puck Icons Pack -
Nieuwe Dock icons set geïnspireerd door een hockey puck. zowel voor PC en MAC. U kunt dit pakket ook in de cdroms van MacFan magazine (japan) oktober 2006 nummer, en op windows100% (Japan) Januari 2007 nummer.
 
0

Freeware
Push Pin 1.0
Punaise is een Windows desktop hulpprogramma voor Windows 95/98/NT4 dat elke Venster houdt Bovenop alle andere vensters.
 
0

Freeware
!Quick Browser 2.1
Quick Browser 2.1 is een gratis / eenvoudig / makkelijk / snel webbrowsers. www.vsisystems.com - Vsisoftware.com
 
0

Freeware
Radsoft RadVWM 1.4.0.0
Ik was op zoek naar een eenvoudige virtuele Window Manager applicatie en kon het niet vinden geen ik vond, dus ik kwam met dit.
 
0

Freeware
Resource Monitor 8.0
Resource Monitor is een suite van monitoring, beveiliging, licenties en administratieve toepassingen.
 
0

Demonstratie
Right Click Enhancer Portable 3.1.2
Klik met de rechtermuisknop Enhancer u kracht geeft om de controle van de ultieme rechtermuisknop-menu iedereen gebruik maken van alle day.
 
0

Shareware
Scripture Reminder 2.0
Dit is een klein programma zal verschijnen en geven u een tekst elke keer dat u Windows start. Er zijn 100 citaten Schrift geleverd om mee te beginnen.
 
0

Freeware
sDesk 1.2.0
Een klein programma whitch maken n virtuele desktops - zoiets als fvwmPager onder X-Window. Spreekt Engels. sDesk is vrije software. Het wordt uitgegeven onder GNU licentie - met meegeleverde broncode (Borland Delphi
 
0

Freeware
Service Restarter 1.2.81
Herstart Services op een schema of ze actief zijn of niet. Soms is een service verschijnt draaien, maar het is opgehangen - een herstart is de enige manier om het te krijgen begon opnieuw. Dienst Restarter voldoet aan deze behoefte. Om wat voor reden
 
0

Shareware
Shellac 1.0
Een nieuw programma voor uw Windows-computer die zowel verbetert en draagt ??bij aan de mogelijkheden van uw desktop-omgeving. Het is een verzameling van hulpprogramma's in een interface, met gemakkelijke toegang direct vanaf het bureaublad. Het
 
0

Shareware
Sherlock Holmes Icons 1.0
Dit zijn de iconen van personages uit de film "Sherlock Holmes". Update uw figuur met deze van vandaag. Gewoon downloaden en te genieten!
 
0

Freeware
Showroom 1.0.09
Showroom is een geavanceerde manier van het veranderen van uw bureaublad achtergrond.
 
0

Freeware
Shutdown Programmer 1.0.0.0
Shutdown Programmer kan eenvoudig schema van de tijd die u wilt pc afsluiten / herstarten / Uit / Standby of Hibernate Inloggen.
 
0

Freeware
Silex -
"3e WK Gemeenschap Skinning Contest"  Silex is een hoog contrast geanimeerde cursor te gaan met mijn aanstaande Windowblind!  Ik hoop dat je geniet!
 
0

Freeware
SIMSOR - SMS everywhere 0.9.6
Mit SIMSOR - SMS overal
 
0

Freeware
Skin Pack Installer System 3.0
Skin Pack Installer System is een gratis en eenvoudig te gebruiken installer systeem dat u helpt bij het creëren skins verpakkingen snel en gemakkelijk.
 
0

Freeware