Desktop Utilities software downloaden

Start Menu Tweak 2.8
Maak je werk leuk! Start Menu Tweak zal u helpen snel te sorteren in het menu Start en het menu Favorieten en zal uw werk met de computer te veraangenamen. Het is een groot nut met een duidelijke interface. Meestal, als je een programma installeert,
 
4

Shareware
7art Christmas Clock ScreenSaver 2.0
Kerstmis Clock screensaver zal je desktop schilderen in vrolijke kerst kleuren en laat je om de exacte tijd weten. Vrolijk Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar!
 
4

Freeware
ObjectDock 1.2.0 1.00
De M6.Net Link Checker is een uiterst makkelijk te gebruiken, gratis link checker tool waarmee je naar andere sites voor uw link of tekst te controleren. Een zeer nuttig en onmisbaar hulpmiddel voor webmasters om ervoor te zorgen dat uw wederzijdse
 
4

Freeware
Google Desktop Search Bar 1.0
De nieuwe generatie van search bars zijn hier. Het is niet een taakbalk. Het is niet een werkbalk van Internet Explorer. Dit soort staven meestal gebruikt alleen ruimte die nuttig kan zijn. Deze software zal u toelaten om de zoekbalk verschijnen
 
4

Freeware
CreatEmotionsTM Preview Pack n.1 1.0
CreatEmotionsTM presenteert de eerste preview verpakking van de Always Summer product (te zijn vrijgegeven in 2007): het is een leuke verzameling wallpapers.
 
4

Freeware
MWAV Toolkit Utility 9.5.8
Gratis eScan Antivirus en AntiSpyware Toolkit te scannen en schoon uw pc van virussen, adware, spyware, trojans, register fouten en andere malware.
 
4

Freeware
AlphaXP Lite 1.1.4
AlphaXP Lite is een krachtig systeem enhancement die geavanceerde transparantie-effecten toevoegt aan elke Windows 2000/XP computer.
 
4

Freeware
ControlSS 1.4.2
Controle Screen Saver is een eenvoudig te gebruiken alles-in-een screensaver hulpprogramma waarmee u eenvoudig uw screensavers te controleren met een simpele klik van de muis te gebruiken.
 
4

Freeware
Active Keyboard 3.1
Sneltoets Program, Launch toepassingen, documenten en URL's, en meer dan 80 andere acties om sneltoetsen - Maak sneltoetsen ondersteuning van zowel muis en toetsenbord macro's - een venster minimaliseren naar de system tray met dit hulpprogramma -.
 
4

Shareware
A Better Finder Launcher 2.2
A Better Finder Launcher biedt direct toegang tot al uw toepassingen, documenten en mappen.
 
4

Freeware
ItsTime 2.8e
ItsTime: - makkelijk te gebruiken alarm en herinnering softwareprogramma. - Nooit meer een afspraak mist. - Herinnert u eraan om medicatie te nemen. - Herinnert u te halen de kinderen van school. - Herinnert u eraan om een tandheelkundige of medische
 
4

Shareware
Advanced Wallpaper Changer 2.1
Geavanceerde Wallpaper Changer is een hoge kwaliteit, gratis programma om uw behang te beheren.
 
4

Freeware
Auto-wallpapers 2.2
Auto-wallpapers is een eenvoudig te gebruiken behang verandering software voor Win32 platforms.
 
4

Shareware
Free Wallpapers Slideshow 1.0.3.5
Maak diapresentaties van je favoriete wallpapers te spelen op je bureaublad. Download direct van de beste wallpaper websites afbeeldingen om uw diavoorstelling te maken of gebruik maken van de reeds op uw computer. Achtergrondafbeeldingen worden
 
4

Freeware
Thoosje Windows 7 Sidebar 1.0.0
Onze Windows 7 sidebar voor Microsoft Windows XP en Vista heeft gadgets zoals mediaspelers, Sticky's, rekenmachines, google search, Yahoo Search, en veel meer zoekmachines.
 
4

Freeware
Bill Catchem 1.0
Nooit meer blind telefoonrekening betalingen, alleen kleiner telefoonrekeningen. Uw persoonlijke telefoon Bill Auditor. Perfect voor thuis, persoonlijk, en Eenmanszaken. Bill Catchem brengt besparingen tot bewuste huiseigenaren, eenmanszaken en
 
4

Shareware
USBhive 1.0713
USBhive is een Personal Information Manager is ontworpen om te draaien op een USB-stick of Pen drive.
 
4

Shareware
Click_App 1.2
Click_App kan worden geconfigureerd en het heeft een aantal sneltoetsen voor uw gemak opgenomen die kan worden gebruikt als een snelkoppeling.
 
4

Shareware
HomePrint Labels 2.0
Homeprint Labels - Label ontwerper met de meeste van de Avery etiketten en kaarten formaten ondersteunen en krachtige functie Afdruk samenvoegen.
 
4

Shareware
Easy Accounting 2.0
Een Multi Company, Multi Branch, Magazijn, Multi Currency Small Business Management en Accounting Software, ondersteuning van maximaal 5 gelijktijdige gebruikers, biedt een uitgebreide suite van geïntegreerde financiële administratie en operations.
 
4

Demonstratie