Desktop Utilities software downloaden

BumpyMouse 1.3
Een beetje nut dat - Beschermt uw taakbalk tegen het per ongeluk wordt gebracht naar de voorgrond (als optie "automatisch in de achtergrond" is ingeschakeld).
 
0

Freeware
Citysearch Icon Installer 1.2
Als u CitySearch op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de CitySearch pictogram Installer.
 
0

Freeware
Clear Desktop 4.0
Verbergen of direct ziet u al uw pictogrammen op het bureaublad met de klik van een knop zonder de computer opnieuw opstart.
 
0

Shareware
Cloth Dolls Icons for Linux -
Beschrijving:8 freeware pictogrammen geïnspireerd op een koele doek Dolls Inhoud:8 variaties van Cloth Dolls.
 
0

Shareware
Consumer Way 1.0
Consument Way is een gratis en mooie set die 10 consument wijze iconen bevat
 
0

Freeware
CPU Smiley 1.1.0.0
Als uw CPU-gebruik verandert, wordt ook de Smiley!
 
0

Freeware
CryptoFish 1.1
CryptoFish is hulpmiddel voor encryptie, die u kunt gebruiken voor het coderen / decoderen van bestanden en mappen om ze te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.
 
0

Shareware
Currency Exchange Monitor 1.0.0.0
Weergave wisselkoers.
 
0

Freeware
DeskDuster 2011 2.01.03
DeskDuster 2011 is een programma speciaal ontworpen om het bureaublad te verwijderen van pictogrammen, zodat de gebruiker te kijken naar de afbeeldingen voor achtergronden en terwijl de PC niet actief is.
 
0

Freeware
DeskOne 1.0
DeskOne is een Windows desktop applicatie waarmee je visueel een werkruimte te definiëren in real time terwijl u gebruik screen-capture software of niet meer werken op het bureaublad.
 
0

Freeware
Deskone Tool 9.5.0
Een Desktop Tools, met kalender, nieuws, weer, huisdieren, spelletjes, screensavers en andere functies.
 
0

Shareware
DeskTiles 0.3
Jullie hebben gehoord of ervaring over nieuwe live tegels functie van Windows 8 start menu.
 
0

Freeware
Desktop Ball 1.1
 U kunt het programma Desktop Ball gebruiken als een leuke. Je kunt gooien en stuiteren dit speeltje rond uw bureaublad, hoewel het blijft op de top van alle andere vensters, maar heeft geen invloed. Je kunt het gebruiken zonder enige spanning van
 
0

Freeware
Desktop Carousel 3.1
Ontvang een bureaubladafbeelding van webcams. Desktop Carousel is een MacOS X applicatie die automatisch kan wijzigen of bijwerken bureaubladafbeelding met een bepaalde regelmaat. Wat is nieuw:Geoptimaliseerd voor Leopard.Optie om foto's om te
 
0

Freeware
Desktop Changer 1.33
De inclusieve software Desktop Changer maakt de tijdrovende taak van het veranderen van wallpapers en screensavers, opstarten en afsluiten Geluiden en Logos volledig te automatiseren.
 
0

Freeware
Desktop Manager BBox 2010 1.2.3.0
BBox is een zeer flexibele desktop management software, het is volledig gratis. BBox snel en gemakkelijk organiseert uw pictogrammen op het bureaublad, bestanden, weblinks en ga zo maar door. automatisch of handmatig. U kunt slepen en neerzetten
 
0

Freeware
Desktop Slider 1.03
Dit programma maakt heel gemakkelijk om te werken met veel geopende vensters. Er is zelfs geen noodzaak om een ??venster te minimaliseren. Een manier om Desktop Slider zien is dat het programma maakt het bureaublad of werkruimte "oneindig".
 
0

Freeware
DesktopSnowOK 2.22
Om een ??beetje winter magische gevoel toe te voegen aan uw Desktop is DesktopSnowOK het juiste programma. "DesktopSnowOK" is een lichtgewicht draagbare Windows-programma voor 5 of meer sneeuw vlokken op uw Windows-bureaublad. ::::
 
0

Freeware
DKPrintScreen 2.0.0.0
DKPrint scherm zal een screenshot van uw bureaublad wanneer u op de 'Print Screen' knop op je toetsenbord en vervolgens verzonden naar de printer.
 
0

Freeware
Dragon0009 ScreenMate -
Wat zijn ScreenMates? ScreenMates zijn geanimeerd en niet-geanimeerde objecten die live op uw bureaublad. Sommige ScreenMates zweven rond uw bureaublad, anderen langs de randen, drift naar boven, naar beneden drift, pop-up op willekeurige plaatsen of
 
0

Freeware