Desktop Utilities software downloaden

Beauty Makeover 2.0
Beauty Makeover leidt u stap voor stap in het leren hoe u uw lichaam en gezicht makeover.
 
4

Shareware
MB Free Numerology Marriage Vibration Software 1.0
MB Free Numerology Huwelijk Vibration Software is een eenvoudige maar informatieve software die een paar helpt analyseren hun huwelijk datum.
 
4

Shareware
dotNET Alarm Clock 1.3b
Gebruik uw computer als een wekker, word wakker met je favoriete muziek. DotNET alarmklok ondersteunt MP3, WAV, MIDI en WMA-audiobestanden.
 
4

Shareware
"How To Take Horse Pictures" eBook 1.0
"How To Horse foto's te maken" is een geïllustreerd ebook dat zal u tonen hoe u betere foto's van je paard. Gedetailleerde tips met veel "goede" en "slechte" foto voorbeelden.
 
4

Shareware
A Christmas Carol 1
Dit is een geïllustreerde PDF versie van deze Charles Dickens Classic Novel.This Gratis Ebook Van Vinnys A1-winkel Comes With Full Resell Rights.
 
4

Shareware
Aquarium Chemistry 2.00
Toepassing Deze meting de elementen van de tank .. Ik had een cichlid gebaseerd aquarium voor, maar ik zet hem aan zout! Ik ben een rif eigenaar nu en ik het nodig een aanvraag voor het opslaan van de waarden.
 
4

Shareware
The Magic Carpet and the Cement Wall 1
Zo sterk doen Sammy en Lindsay verlangen om te leven in een wereld van liefde en schoonheid die zij voeren om een nieuw universum op een magisch tapijt te vinden.
 
4

Shareware
Start ScreenSaver 1.0
Start Screen Saver, Lock Computer / Workstation, configureren Screen Saver, Change Default Screen Saver Eenvoudig. Maakt Sneltoetsen instellen voor toegang tot alle functies van het hulpprogramma gemakkelijk.
 
4

Shareware
2010 Nautical Almanac 2010
Complete Nautical Almanac 2010 in pdf-formaat. Inclusief ster grafieken met de standpunten van de aarde voor elke maand.
 
4

Freeware
STDU Viewer 6.2
STDU Viewer is een document viewer voor meerdere bestandsformaten. Het doel van deze software is om de meerdere document kijkers vervangen door een enkele eenvoudige toepassing.
 
4

Shareware
Ewall Calendar 0.1
Ewall Calendar 0.1 is een krachtige suite van utilities en tools waarmee u insluiten een maandelijkse kalender in een achtergrondafbeelding Belangrijkste kenmerken:. U kunt het lettertype en de kleur voor de maand tekst aan te passen, week tekst,
 
4

Trialware
Version 2.0 Beta 3
Het voorschot uitvoering van het programma Versie ondersteunt niet alleen hetzelfde karakter sets maar ondersteunt ook onbeperkt bestandsgrootte ook.
 
4

Freeware
KillCopy 2.85
U kunt handige software KillCopy gebruiken voor volgende doeleinden: voor het kopiëren van bestanden op lokale stations en voor het kopiëren van bestanden door het netwerk, het heeft een gebruikersvriendelijke huid gebaseerde interface terwijl.
 
4

Freeware
Brilliant Computer Gadgets Stock Icons
Een van de schoonste ontworpen pictogrammen die u kunt vinden die met zachte kleuren Dit indrukwekkende voorraad vol met mooie uni functionele, parctical en innovatieve voorwerpen die hebben meestal een slimmere technologie dan een object.
 
4

Shareware
BumpTop 2.1
 BumpTop is een desktop-omgeving, een echte wereld bureau, in 3D afbeeldingen van hoge kwaliteit te simuleren.
 
4

Demonstratie
Catfood Weather 2.10.0016
Catfood weer zorgt voor een regelmatig bijgewerkte zeven dagen voorspelling op uw bureaublad.
 
4

Freeware
Desktop Panorama 1.0.1
Desktop panorama is een award-winnende virtuele desktop omgeving die het innovatieve concept van een lineaire virtuele desktop gebruikt.
 
4

Shareware
DirectShutdown 1.5
DirectShutDown is een gratis, van commerciële kwaliteit uitlity voor eenvoudiger sluiting, nieuw begin, afmelden, Lock, stand-by of slaapstand van uw pc.
 
4

Freeware
Handy Shortcuts 1.0
Maak eenvoudig Windows-bureaublad snelkoppelingen. Handy Shortcuts is een draagbare software die biedt u de mogelijkheid om veel gebruikte snelkoppelingen op het bureaublad te maken voor een groot aantal Windows-gerelateerde acties. Met een klik
 
4

Freeware
Hide Taskbar 1.0
Verberg je taakbalk met dit hulpprogramma. Terwijl u kunt altijd gebruik maken van de Auto hide functie om de taakbalk te verbergen en het lijkt alleen wanneer u de muisaanwijzer naar de onderkant van het bureaublad te maken, zal verbergen taakbalk
 
4

Freeware