Desktop Utilities software downloaden

Top Sellers for Amazon 2.2
Zoek Amazon in de VS, het VK en Canada en blader best verkochte items in uw favoriete categorieën
 
0

Freeware
Trend Catcher 0.2.1
Geeft grafisch up-to-date Top Seller Amazon's Item informatie. Hiermee kunt u Top Sellers bladeren met recensie Gebruiker, Rating, Prijs en Miniatuur.
 
0

Freeware
Underwater Icons for Linux -
Onderwater Icons is een complete set van de oceaan diep pictogrammen die u kunt gebruiken om het uiterlijk van uw projecten te verbeteren. OPMERKING: Vrij te gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden.
 
0

Freeware
VisualSoft Hotbar 3.11
VisualSoft Hotbar is een programma voor de snelheid van uw job.The VisualSoft Hotbar maakt het gemakkelijk te openen Je favorieten programma, zoals Internet Explorer-venster, uw e-mail te lezen, of toegang krijgen tot veelgebruikte programma's.
 
0

Shareware
Wachovia Icon Installer 1.2
Als u Wachovia op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Wachovia pictogram Installer.
 
0

Freeware
Wallpaper Recycler 3.0
Wallpaper Recycler kunt u naar uw favoriete afbeeldingen te selecteren, met behulp van een van de onderstaande bestandsindelingen, en ze te gebruiken als achtergrond.
 
0

Shareware
WallSwitch 1.0.4
WallSwitch is een toepassing die automatisch cycli uw desktop wallpaper. U kunt de mappen of RSS-Feeds van welke beelden worden geselecteerd en weergegeven. U kunt beelden die in opeenvolgende of willekeurige orde hebben, met de mogelijkheid van
 
0

Demonstratie
Weekly Dilbert 2.2
Wekelijkse Dilbert zal een week is de moeite waard van Dilbert strips van www.dilbert.com. Dit betekent niet meer downtime in vergelijking met andere Dilbert strips die de feed van ergens anders! Het beschikt over eenvoudige navigatie knoppen,
 
0

Freeware
Whitebear 1.0
Voor de WB whitebear en opgenomen in mijn huid pack. Whitebear bestaat met:WindowblindPictogrammenCursor
 
0

Freeware
Window Hide 2.1
Deze pagina bevat twee eenvoudige hulpprogramma's om vensters van uw bureaublad te verbergen, of om andere taken uit te voeren Vergelijkbare.
 
0

Freeware
WindowTangler 1.0
WindowTangler is een krachtig hulpprogramma voor het organiseren en regelen van groepen van vensters op het bureaublad.
 
0

Shareware
Winter at my Desktop 3.1
"Winter op mijn bureaublad, ook wel bekend als, de winter op de desktop, brengt de winter op uw desktop met Cool, zachte en realistische Sneeuw die animatie.
 
0

Shareware
Xmas Gingerbread 1.0
mmmm .... lekker en Kerst-y op hetzelfde moment! Zelfs als je op een dieet en kan niet eten van de goodies deze vakantie, kunt u nog steeds een oogje op hun yumminess!
 
0

Freeware
ZeScreenRuler 0.36
Meet de hoeken en lenth op uw bureaublad. Nieuw in versie 0.36: sneltoetsen kunnen vrij worden gedefinieerd; nieuwe UI-interface, dat is meer intuïtief en moet voorkomen dat per ongeluk wijzigen van sneltoetsen, de meeste toetsen kunnen worden
 
0

Freeware
ZLauncher 5.45
ZLauncher is een krachtig systeem management programma dat het systeem toezichthouder, applicatie / databasebeheerder en uitbreidingskaart manager integreert.
 
0

Shareware
Zodiac for Windows -
Formaten en afmetingen:Wian-48x48 en 128x128PNG-128x128Mac-128x128 Zie ook in mijn album voor de Zodiac Avatar Pack
 
0

Freeware
3D Cartoon Icons Pack II -
Mijn 2e 3d Cartoon pack. Gelijkaardige stijl gewoon een andere 3d rotatie, en een paar extra iconen die niet op de eerste. pictogrammen komt in PNG, ICO en icns formaten. U kunt deze icon pack ook in cdrom van windows100% magazine (japan) Januari
 
0

Freeware
3D RSS Feeds Icon for Linux -
Beschrijving:1 Gratis Rss Feed icoon ontworpen met 3D-look. Inhoud: RSS Feeds
 
0

Freeware
3D Wonder 3D Desktop 1.1
 3D Wonder 3D Desktop is een handige applicatie die is gericht op het vlakke, statische desktop pc die Windows-gebruikers zijn gewend om volledig revolutie.
 
0

Shareware
Admiral 1.1.3
De Admiraal is een fantastische stukje software dat maakt uw dagelijks leven met Microsoft Windows XP en Vista een stuk makkelijker en minder frustrerend.
 
0

Shareware