Desktop Utilities software downloaden

Yodm 3D 1.4
  Nu kunt u het programma Yodm 3D gebruiken in plaats van DeskHedron want het verbruikt weinig systeembronnen. Het is eigenlijk DeskSpace dat is hetzelfde als een virtuele desktop.
 
0

Freeware
Zimbio Icon Installer 1.2
Als u Zimbio op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Zimbio pictogram Installer.
 
0

Freeware
1 Click Runner 2.0
1 Klik Runner is software die speciaal werd ontworpen voor snelle start van de programma's, snel openen van bestanden, snelle toegang tot WWW en FTP-sites, snelle start van e-mail schrijven en snelle creatie van links.
 
0

Shareware
11.11.11.Screenshot 1.0.0.0
Wil je onthouden wat er is gebeurd op uw computerscherm op de gedenkwaardige datum 11 november 2011 om 11:11:11.
 
0

Freeware
2s-space Emotions 2
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: PNG files.256x256 (px) formaat
 
0

Freeware
2s-space Emotions for Linux -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: PNG files.256x256 (px) formaat
 
0

Freeware
BabyBar 1.0
Dit is een zeer krachtige draagraket, en het zal gaan met een waar je gaat, zodat je al je favoriete programma's binnen uw raam! U kunt uw bureaublad met een druk op de knop, en u kunt elk venster te blijven op de top van andere vensters.
 
0

Shareware
CGACAL -
Dit programma is gemaakt, zodat eigenaren van CGA kaarten en monitoren (en emulator auteurs) kunnen hun hardware / software zo in te stellen om de 'juiste' AUTHENTIC CGA palet te krijgen.
 
0

Freeware
Changes I Ching 1.0
Breng de oude kunst van de I Tjing aan op uw computer bureaublad met Changes I Ching Software.
 
0

Shareware
Disappear 98 6.0
Een kleine hulpprogramma waarmee de gebruiker het selecteren van de kleur van de tekst verschijnt onder de pictogrammen op het bureaublad (Windows 95, Windows 98, Windows NT) en maakt de achtergrond van de tekst verdwijnen (zodat het behang toont.
 
0

Shareware
dsRun 3.1
Vaak weten we dat we een aantal programma ergens in het startmenu, maar gewoon te veel tijd om het pictogram te lokaliseren en het uit te voeren.
 
0

Freeware
Eat Me 1.0
Yay! Het is halloween weer en David is zo vriendelijk geweest om een ??geweldige set van spookachtige (er. .. grappige en leuke echt) map personages te creëren voor ons om dit jaar te gebruiken!
 
0

Freeware
Hide Windows 1.0.2312
Verberg het huidige venster (het venster uw werken in) Verberg alle desktop vensters tegelijk Herstel alle verborgen vensters in een keer herstellen elke verborgen venster op zijn eigen Restore 1e, 2e en 3e verborgen venster met een snelle Sneltoets.
 
0

Freeware
MacFont 3.01
MacFont maakt het mogelijk om weer te geven / af te drukken een lijst van uw TrueType, PostScript en bitmap-lettertypen.
 
0

Shareware
Microsoft Research Project Colletta 2.2.0
Microsoft Research Project Colletta helpt u bij het beheren van uw taken, activiteiten en gerelateerde bronnen.
 
0

Freeware
openPhone pack 1 -
OpenPhone verpakking bevat 12 hoge kwaliteit (256x256 pixels) iconen; PNG en ICO formaten. Dit arrangement is inclusief pictogrammen geïnspireerd op de nieuwe iPhone
 
0

Freeware
OSIcon 2.0
Deze bibliotheek kan halen iconen uit extensies en bestanden, met aanvullende informatie, zoals bestandstype (harde schijf, map, PHP Script File, .
 
0

Demonstratie
Pidgin Ledz -
Pidgin Ledz is een unieke iconset ontworpen dat u uw bureaublad aan te passen met een reeks van nieuwe pictogrammen voor uw geïnstalleerde toepassingen.
 
0

Freeware
Processing Clock 2.0b
Verwerking Clock is een Desktop Clock dat de broncode van Processing, dat is de programmeertaal in willekeurige volgorde met de tijd passage wordt uitgevoerd.
 
0

Freeware
RndWall 1.0.1
RndWall is een Random Wallpaper Changer voor Windows. Het automatisch opnieuw maten en centra de afbeelding behoud van perspectief. RndWall draait in het systeemvak en ondersteunt de controle meerdere mappen. Het overzicht is opgeslagen in een
 
0

Freeware