Desktop Utilities software downloaden

SharpWeather 1.2
SharpWeather-de weerman. Een geïntegreerde weer ticker toont de weersverwachting voor meer dan 7000 internationale steden. De weersvoorspelling wordt bijgewerkt om de 15 minuts door Weather Channel. Sinds SharpWeather toont internationale stad weer,
 
0

Freeware
Shellguide XXI 1.0
Een trayicon applicatie waarmee je snel en gemakkelijk toegang tot het systeem mappen, en naar uw favoriete mappen op de harde schijf.
 
0

Shareware
Super Vista Medical 1.0
Deze Grote voorraad is de meest complete werk dat we hebben gedaan op het moment, dat we trots dit Glanzend, realistisch voorraad met afgeronde schappen, op zoek als 3D-objecten kun je bijna aanraken.
 
0

Shareware
ThirdEye 1.01
Thirdeye is een leuke boss-comming software met kleine afmetingen. Met thirdeye, kunt u navigeren op het internet of gelezen roman unawared door andere mensen, zelfs die naast u, omdat hij aanneemt vele technieken voor het automatisch maken van het
 
0

Shareware
To Do Enhanced 1.1
Een zeer flexibele desktop-app die een lijst van dingen om te doen houdt. Het ligt in een van de hoeken van het scherm en is ontworpen om eenvoudig worden geconfigureerd. Het laat de gebruiker een eenvoudig beheer notities en wat niet.
 
0

Freeware
TomPad 1.0
TomPad is een klein Windows-programma waarmee u noteren notities. Het leeft in de system tray, en kunnen worden opgeroepen bij de klik van een icoon. Het is gewoon wat je altijd al wilde.
 
0

Freeware
Tray Expert 3.0
Lade Expert 3 is een desktop applicatie die u toelaat om uw favoriete programma's, muziek, foto's, games en websites starten vanuit een skinnable menu dat naast uw klok verschijnt in de rechterbenedenhoek van het scherm.
 
0

Shareware
twinsplay 2.7.0.0
Twinsplay is een productiviteit gericht venster en Session Manager. Twinsplay kunt u: Neem controle van uw bureaublad. twinsplay is een raam en sessie manager - ontworpen met power users in het achterhoofd. Met twinsplay, zult u uw productiviteit
 
0

Shareware
WebWallpaper 0.59 Beta
WebWallpaper downloadt regelmatig de nieuwste / laatste beeld van een webcam of een specifieke URL op het internet, slaat deze op in een bestand op de harde schijf en zet het als de huidige wallpaper.
 
0

Freeware
Windows Virtual Multi Desktop 1.5
WinVMD is een Windows virtuele multi-desktop software wat kan leiden tot meerdere virtuele bureaubladen.
 
0

Shareware
WuffDesktop 1.2
Algemene WuffDesktop geeft u transparant uitzicht voor uw bureaublad met datum, tijd en nog veel meer .
 
0

Shareware
Zenview 1.0.2b
ZenView is een eenvoudige, lichtgewicht Virtual Desktop voor Windows.
 
0

Freeware
7plus 2.3
7plus is een gratis open-source programma dat streeft naar het werken met Windows zo aangenaam mogelijk te maken.
 
0

Freeware
AdLentis FreeMeggy 2.7
AdLentis FreeMeggy is een programma dat alle beschikbare logische stations bevat in een klein listbox-venster.
 
0

Freeware
AKFAvatar 0.15.2
AKFAvatar is software vooral voor GNU + Linux, waar een beeld van een avatar op het scherm verschijnt en vertelt dingen geschreven in een ballon.
 
0

Freeware
Asia 3Desktop 0.97
Azië is een 3D-shell voor Windows-bureaublad. Met behulp van deze functie kunt u gemakkelijk snelkoppelingen maken vertegenwoordigd door objecten voor elk programma. Virtuele 3D-ruimte kunt u regelen en manipuleren van uw programma's en gegevens
 
0

Demonstratie
Basic Icons set 1
42 hoge kwaliteit pictogrammen voor uw web-applicatie, software of GUI ontwerp.Maten: 64 64, 48 48, 32 32 en 16 16????.Formaten: Win, MacOs, Png
 
0

Freeware
Bingrounder Alpha
De Bingrounder applicatie is ontwikkeld om een ??instrument dat zal gaan grijpen het beeld van de dag van Bing en instellen als achtergrond van het bureaublad zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om lokaal op te slaan die beelden voor later gebruik. Het
 
0

Freeware
Blokt Icon Set 01 -
Blokt Icon Reeks 01, bestaande uit 5 pictogrammen, met 5 kleurvariaties. Oranje, Blauw, Groen, Roze & Rood. Er is de "JWhite logo" in dit pakket, met e-mail, multimedia, RSS en instellingen icoon.
 
0

Freeware
Desktop Stoners: Willie Redweed 1.0
Desktop Stoners: Willie Redweed is een desktop screenmate als geen ander. Desktop Stoners zal uit te lopen op uw bureaublad, pak er favoriete speeltje, en rook-up van uw bureaublad.
 
0

Freeware