Desktop Utilities software downloaden

GPlates for Mac OS X 0.9.4
GPlates is desktop software voor de interactieve visualisatie van de plaat-tektoniek.
 
0

Freeware
Hide windows utility 1.0.2312
Verbergt een venster compleet buiten het scherm snel en gemakkelijk met het toetsenbord shortcutsHide ramen hulpprogramma kunt u elk venster compleet verbergt buiten het scherm snel en gemakkelijk met sneltoetsen.
 
0

Freeware
Kino 1.6.0.0
Kino is een eenvoudige, makkelijk te gebruiken tool ontworpen om donkerder te maken het hele scherm, met uitzondering van een door de gebruiker gedefinieerde gebied dat een video voor het houden van het contrast als de achtergrond te helder is kan.
 
0

Freeware
Menufela 1.5b2
Menufela is een haxie dat uw menubalk verbergt, zodat je terug die pixels je nog nooit in staat geweest om in gebruik genomen vóór.
 
0

Shareware
MoonDriver 3.0
MoonDriver is een cool programma dat de huidige fase van de Maan zal op uw Windows-bureaublad.
 
0

Shareware
NGPOD Wallpaper Changer 0.6.0.1
NGPOD Wallpaper Changer is een programma dat is vrij vanzelfsprekend uit de titel. Elke dag, NGPODWC toegang NGPOD?? S (http://lava.nationalgeographic.com/pod/) database en toont een foto en omschrijving als bureaublad achtergrond.
 
0

Freeware
pdDesktopTV 1.0
Dit is een stand-alone programma. Ben jij een van die mensen die behoefte hebben aan een tv die op de achtergrond? Ik denk, dus ik maakte mijn eigen en nu is het gratis voor je. Dit is een kleine Desktop TV die je kunt hebben op uw computer. Het
 
0

Freeware
PixRev 1
PixRev is een eenvoudige en professionele Image Converter, het programma ondersteunt vele formaten en sommige van deze zijn zeer.
 
0

Freeware
PlaceMint 1.2
Een venster plaatsen ontstaan ??tool. Het helpt u vensters te rangschikken in gedefinieerd sleuven op basis van venstertitel. Slot worden geconfigureerd door de gebruiker te zorgen voor de ramen naar elke gebruiker specifieke behoeften. Maakt slepen
 
0

Freeware
Proycontec 2.0
Proycontec 2.0 is de tweede appeareance van deze Mini pack van hoge kwaliteit pictogrammen op het bureaublad, weggegeven helemaal gratis. Deze keer is volledig geïnspireerd in de zomer seizoen en het strand.
 
0

Freeware
RotaDesk 2.0
Hiermee kunt u een lijst met bitmaps te creëren, een tijdsinterval in te stellen en automatisch uw desktop wallpaper veranderen. Het programma zit in uw systeemvak. Eenvoudig te installeren, eenvoudig te
 
0

Shareware
Rrr Desktop 2.64
Dit prog is ideaal voor mensen die graag keybord Snelkoppelingen, willen minimaliseren (verbergen) een aantal vensters in de zoveel tijd, wilt winamp of volume te regelen bij het schrijven van iets in een teksteditor of bij het spelen van games, niet.
 
0

Freeware
Screen Daemon -
Screen Daemon is een zeer eenvoudig scherm Reader nut geschreven in Perl. Vanwege de beperkte feature set, moet vooral worden gezien als een aanvulling Verteller, de schermlezer geleverd met Windows 2000 en XP. Mijn oorspronkelijke doel was om een
 
0

Freeware
ScreenSplitter Diashow 3.0.1
ScreenSplitter Diashow is een PC-SlideShow voor uw foto's met interessante slide-effecten en veel instelmogelijkheden.
 
0

Shareware
Silurian Desktop Launcher 2.2.7
Desktop Launcher start snel op een item op het bureaublad of run-menu. Eigenschappen: Rustig lopen als een 'Star' pictogram in het systeemvak. Kan worden geactiveerd door een programmeerbare functietoets. Start toepassingen op het bureaublad
 
0

Freeware
Somatic Extras Vol.2 1.0
Een andere briljante set door David Lanham! We hebben net David's Imagination - Chock vol met leuke en gekke personages verbazingwekkend goed getekend.
 
0

Freeware
ThumbWin 1.2.8
ThumbWin kan uw venster op alle vormen van miniaturen weergegeven op de onderzijde van het scherm (kan worden ingesteld), te zijn en alleen maar neemt minder middelen.
 
0

Freeware
VBoxLaunch 0.0.2
Zo veel als ik?? D graag zien dat dit daadwerkelijk ingebouwd in de Windows VirtualBox GUI, ik vermoed dat het?? Is niet met hoge prioriteit voor de Zon ontwikkelaars en ik?? M Veel te lui om een ??dev omgeving met alle setup de pre-requrisites om
 
0

Freeware
VistaOEM 1.2c
Met Vista OEM kunt u de informatie over OEM van Vista en geef uw Vista-Copy een persoonlijk tintje.
 
0

Freeware
Vivid Switcher 3.0.0.1
VividSwitcher is een nieuwe software voor het wijzigen van de schermresolutie zonder dat positie van pictogrammen op het bureaublad.
 
0

Demonstratie