Desktop Utilities software downloaden

Wheelie Beta 2
Wheelie is een programma voor het uitvoeren van trucs met je muiswielUPDATED:  Wheelie Beta 2, nu met ondersteuning voor: High-resolution gaming muizenWin-activeringVista Sidebar, Google Desktop en RocketDockWindows zonder AERO-ondersteuning
 
0

Freeware
Win32URL 1.0.3.78
Wat is het Win32URL is een open source URL manager voor Windows XP / Vista. Het is een kleine applicatie geminimaliseerd naar het systeemvak dat het klembord zal toezien op voor www, e-mail of FTP-links die werden door de gebruiker gekopieerd van een
 
0

Freeware
Windows Login Screen Changer 1.5
Windows Login Screen Changer is een esay te gebruiken hulpprogramma waarmee u aanpassen van de Logon Screen gebruiken.
 
0

Freeware
WinPenguins 0.5
WinPenguins is een Win32 herschrijven van de X-Windows-applicatie XPenguins. Het creëert schattige kleine pinguïns die dwalen rond uw Windows-bureaublad. De pinguïn beelden werden genomen uit Pingus, een lemmings kloon voor GNU / Linux. WinPenguins
 
0

Freeware
WinSpace Professional 3.5
WinSpace is een interface management tool die draait op Windows-desktops aan Windows-gebruikers te voorzien van een veel meer robuuste, efficiënte en flexibele manier van interactie met desktop applicaties.
 
0

Shareware
Xi4Dox Icons -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: Inclusief ico, png en icns formaat
 
0

Freeware
Zooliah 1.0
Zooliah is een leuke, gratis en interessante set die 9 zooliah pictogrammen bevat
 
0

Freeware
American Pie Collection -
American Pie Film Collection Gemaakt voor Windows. Ico-formaat.
 
0

Freeware
Christmas Alight Lite 2.6
Wilt u uw geloof op te bouwen voor genezing? Dit is hetzelfde als het hierboven Ocean Screensaver met de toevoeging van genezing Schrift op elk beeld.
 
0

Shareware
CoolDesktop 1.1
Er zijn zes modi om virtuele catalogus op het bureaublad van Windows regelen. Als u op de catalogus zal tonen of te verbergen De sneltoetsen die liggen in het. Het uiterlijk van alle elementen kunnen worden gewijzigd.
 
0

Shareware
Desktop Stoners: Nixon Dymes 1.0
Desktop Stoners: Nixon Dymes is een desktop screenmate als geen ander. Desktop Stoners zal uit te lopen op uw bureaublad, pak er favoriete speeltje, en rook-up van uw bureaublad.
 
0

Freeware
Dierk Luerbke Lap -
Groot en donker pointers, precies goed voor laptops / notebooks. Zes Statische en drie geanimeerd.
 
0

Freeware
DockFun! 4.7
DockFun: diep in uw Mac OS X DockFun! is een hulpmiddel om een ??oneindig aantal Dock OS X-configuratie uit te voeren. Bijvoorbeeld je zult in staat zijn om het opzetten van een dock voor de Internet-toepassingen en een dock voor grafische
 
0

Shareware
Drempels 1.5
Drempels maakt kleurrijke, wervelende, hallucinogene patronen die lijken op een orkaan of tornado.
 
0

Freeware
eZ-Frame 1.1
eZ-Frame! is een desktop image / Photo Viewer die zweeft op het scherm, de foto's tonen. U kunt de grootte, de positie van de frame.In Daarnaast is deze toepassing is zeer licht van gewicht en vereist weinig schijfruimte. Features: weergave tijd
 
0

Freeware
Grayscale Desktop 1.01
Dit programma kan de Windows-bureaublad in grijstinten. Het werkt door het nemen van screenshots herhaaldelijk. Het venster kan worden aangepast, en de inhoud van het venster worden vernieuwd op basis van de slaap waarde.
 
0

Freeware
H-Menu 5.0
H-Menu is een volledig configureerbare launcher, maar het blijft onzichtbaar totdat deze wordt geactiveerd met de mouse.
 
0

Freeware
IconExperience Toolbox 4.0
Met de IconExperience Toolbox kunt u eenvoudig uw eigen pictogram combinaties te creëren met een handicap en hete versies van de iconen, om te zetten PNG-bestanden naar GIF en BMP-bestanden, en voeg niet-transparante Achtergronden van PNG-bestanden.
 
0

Freeware
Large Pointers 1 -
Grote Pointers 1 - Verzameling van 6 ani en 11 huidig ??met grote wijzers, gemaakt op maat voor mensen die bijna niet zien.
 
0

Freeware
LaunchMate 3.0
Dock aan een rand van het scherm, net als de Windows-taakbalk. U kunt uw programma's in maximaal 50 categorieën. stelt u de weergave-instellingen voor elk programma, zodat wanneer het gestart is, zal het scherm veranderen in deze instellingen.
 
0

Freeware