Desktop Utilities software downloaden

Genie Backup Manager Home Edition 6.0
GBM verzorgt ook de behoeften van commerciële ondernemingen wat betreft bescherming van gegevens, door kritieke features aan te bieden, zoals back-up via de add-on tool, File Access Manager (FAM) voor constant draaiende bedrijven die zich niet.
 
3

Shareware
NewStartMenu 1.0
NewStartMenu kan je start menu vervangen door uw eigen menu, het is makkelijk te gebruiken! U kunt schakelen tussen uw startmenu en windows start menu.it kunt uw bureaublad en taakbalk te verbergen.
 
3

Shareware
7art Merry Flower Clock ScreenSaver 1.1
Vrolijke Flower Clock screensaver toont tijd op een grappige ongewone manier: Vrolijk Flower is het gezicht en de bladeren en bloemblaadjes van de klok zijn de handen van de Klok's.
 
3

Freeware
7art Emerald Clock ScreenSaver 1.1
Gezicht van de Emerald klok is het weven van delicate smaragd leidende draden, elk symboliseert onze verbinding met andere mensen.
 
3

Freeware
7art Lucid Clock ScreenSaver 1.1
Deze stijlvolle klok zal je voorbereiden om lucide dromen. Kleuren en golven op de wijzerplaat je afvragen als je wakker of dit allemaal zien in een droom zijn. Controleer uw werkelijkheid (tip: in een droom die je maar letters en cijfers morph kan
 
3

Freeware
eScan Corporate Edition 14.x
De nieuwe versie 11 van de eScan Corporate Edition is de ideale Anti-Virus en Information Security Solution voor grote netwerken die niet alleen effectief het netwerk te beveiligen, maar is ook heel licht op de systeembronnen.
 
3

Shareware
AppLaunch 1.52
Website Monitoring Software om de status en prestaties van meerdere websites monitoren.
 
3

Shareware
Animated Happy Thanksgiving Wallpaper 2.0
Kijken naar de gunsten van Thanksgiving langzaam bewegen over het scherm en een video van het gebied van de overvloed aan het eind. Download dit mooie behang aan de overvloedige gaven aanschouwen en dankbaar op Thanksgiving.
 
3

Freeware
Bounties Of Thanksgiving Wallpaper 2.0
Dazzle uw scherm met deze heldere behang. De frisse kleuren zal rev up van de essentie van het seizoen met elke look die u neemt. Download deze gratis animated wallpaper om Spice up your Thanksgiving dag.
 
3

Freeware
Desktop Christmas Tree 1.8
u kunt gratis kerstboom krijgen als u wilt uw desktop voor Kerstmis en Nieuwjaar te versieren.
 
3

Freeware
Paddys Gold Factory Patricks Wallpaper 1.0
Geniet van het kijken naar de productie van gouden munten in de fabriek in handen van jou. Download deze gratis geanimeerde St. Paddys behang aan de gelukkige eigenaar van een gouden fabriek op uw bureaublad staan.
 
3

Freeware
NM Desktop Utils 1.0.0.0
NM Desktop Utils is een set van een eenvoudige programmaatjes. Deze hulpprogramma werkt met Windows-bureaublad of met andere objecten binnen het Windows-bureaublad. Deze hulpprogramma's kunnen helpen om een aantal bewerkingen op Windows-bureaublad of
 
3

Freeware
Crawler Weather
Krijg huidige weerinformatie voor voorspellingen, kaarten, stormen en verkeersinformatie voor uw woonplaats of ergens anders in de wereld.
 
3

Freeware
Fk Desktop 2.5
Waarom heb je maar een desktop, als je kunt zoveel als je wilt? Als je veel applicaties hebt geïnstalleerd, zeker uw bureaublad vol met pictogrammen en snelkoppelingen naar verschillende archieven en mappen. Het resultaat is dat je niets vinden. Fk
 
3

Shareware
MemAgent - PC Optimizer 2006
MemAgent Memory Optimizer is een goed erkende computer memory management software die uw computer snelheid verhoogt, voorkomt het systeem vastloopt en stopt geheugenlekken.
 
3

Commercieel
iCT - InCar Terminal 1.2.3
- Zoek functie voor mediabestanden - mobiele telefoon ondersteuning via PhoneControl.
 
3

Freeware
Gaia Wallpaper Desktop 1.21
Deze wallpaper manager biedt intelligente desktop management en coole wallpaper effecten.
 
3

Freeware
Aquarius Soft PC Big Ben Chimes 1.1.2
Wil je de rustgevende geluiden van de Londense Big Ben hebben Klokkengelui geluid in uw huis.
 
3

Shareware
Vista Look 1.0
Geef oude programma's het uiterlijk van Windows Vista applicatie met slechts een XML-bestand. Dit vereist een muisklik, en is omkeerbaar. Gratis. Werkt ook onder Windows XP.
 
3

Freeware
Speed Test Gadget 1.0.1
Met Speed Test je kunt controleren CPU (meer dan 8 cores) en RAM gebruik op zichzelf en het heeft de mogelijkheid om te testen; - snelheid Maximale bandbreedte (Internet Speed Test) - Uw eigen website download snelheid, reactietijd en fouten - Harde.
 
3

Freeware