Desktop Utilities software downloaden

Actual Windows Minimizer 1.6
Actual Windows Minimizer kunt u een aanvraag voor een klein pictogram in het systeemvak of voor een Screen Edge minimaliseren.
 
3

Shareware
Capture for .NET 6.8.3477
Een geïntegreerde, multi-functionele, krachtige en algemene doeleinden System, Ontwerp, Bestand, Desktop en ontwikkelen nut.
 
3

Freeware
AcronymGenie 4.4
AcronymGenie is een eenvoudige desktop programma waarmee je omhoog kijkt de uitbreiding van een computer acroniem, afkorting of letterwoord met een offline database.
 
3

Freeware
Transparizer-XP v1 1.0.0
Transparizer-XP de software naar een raam of een onderdeel van Windows XP translucent.
 
3

Freeware
BioniX Wallpaper 6.13
Onze website raadt u ten zeerste deze populaire desktop wallpaper fietser! Voor meer informatie kunt u terecht op de website van producent nu: www.bionixwallpaper.com www.bionixwallpaper.com BioniX achtergrond verander je bureaublad en laat u het
 
3

Freeware
Image copier 2.1
Beeld Copier is een prachtig beeld tool ontwikkeld voor programmeurs, kunstenaars en gewone gebruikers, zoals bedrijfsleiders, office personeel.
 
3

Freeware
Code Amber Amber Alert Desktop Ticker 1.1
De Code Amber Desktop Amber Alert Ticker toont actieve Amber Alerts voor alle 50 staten.
 
3

Freeware
Free Screensaver Manager 1.00
Deze gratis desktop hulpprogramma kunt u meerdere screensavers op de computer te beheren.
 
3

Freeware
Animated Thanking God Wallpaper 2.0
Het veld dat ons voedt. Bekijk de video behang in twee effecten? De helder beeld superpositie een achtergrond van de video geven een fascinerend effect. Download deze moet hebben gratis animated wallpaper om de sfeer van Thanksgiving op uw bureaublad
 
3

Freeware
Capture .NET 2.0 10.0.3476
Een geïntegreerde, multi-functionele, krachtige en algemene doeleinden System, Ontwerp, Bestand, Desktop en ontwikkelen utility tool.
 
3

Shareware
Animated Wallpaper Maker 4.0.1
Met Animated Wallpaper Maker kunt u elke foto in een prachtig geanimeerde achtergrond voor uw bureaublad te zetten.
 
3

Shareware
Thoosje Vista Sidebar 3.1.0
 Nieuwe Vista Sidebar V 3.2 heeft gadgets zoals het weer, mediaspelers, rekenmachines, uptime van het systeem, Stickys, Google search, Yahoo Search en veel meer nuttige gadgets en zoekmachines. Het is veel sneller dan het origineel van Microsoft
 
3

Freeware
Data Shredder 7.3.3.3000
Data Shredder letterlijk vernietigt bestanden, vrije ruimte en uw Prullenbak inhoud in plaats van alleen te verwijderen.
 
3

Freeware
4t Tray Minimizer Free 2.01
4t Tray Minimizer kunt u het uitvoeren van toepassingen geminimaliseerd als systeemvak iconen, die helpt bij het aanpassen van de vrije ruimte op uw taakbalk.
 
3

Shareware
ViaPrint 4.0
De functie-verpakt Printing applicatie voor Windows 95 thru XP die professioneel uitziende labels, variërend in grootte van een volledige pagina op neer produceert.
 
3

Shareware
Window Hider 1.2
Vereenvoudig uw bureaublad (s) en verberg overbodige vensters, terwijl hen te laten functioneren. Bespaart u kostbare ruimte op uw bureau met deze handige tool.
 
3

Shareware
DeepAnalysis 1.20
DeepAnalysis: eBay marktonderzoek. Kies een eBay-categorie, trefwoord, of de verkoper, en laat DeepAnalysis toon u (1) Alle items met bod, (2) Alle verkopers die genoemde punten, met gedetailleerde statistieken over de voorwerpen die zij vermeld, en
 
3

Demonstratie
AlcoVol 1.1
Een unieke vloeistof volumes conversie en weergave nut. De levensechte kolf afbeelding met verstelbare schalen, toont conversies. Sleep het vloeistofniveau boven of naar beneden, en de conversie waarden te lopen met de beweging. Beschikt over de
 
3

Demonstratie
DVD Collector 6.6
DVD Collector is een Windows-programma waarmee je elk aspect van uw dvd-collectie te beheren.
 
3

Demonstratie
Video Store Software 11.8
Beheer uw leden, titels, titel kopieën, video verhuur, video-verkoop, cadeau certficates en meer.
 
3

Shareware