Desktop Utilities software downloaden

Protoport Proxy Chain 1.1
Proxy servers en lijsten kunnen worden gedownload en geverifieerd met Protoport Proxy Chain.
 
3

Shareware
3RVX formerly 3r1c 2.0
     De gratis en handige volume mededeling / controle-instrument 3r1c emuleert het volume bezel van Mac OS X.
 
3

Freeware
4x4Calc 1.00
4x4OffRoads.com - 4x4 Off Road Calculator Gebruik dit programma voor berekeningen voor uw wijzigingen project. Het heeft momenteel drie mini-rekenmachines. Selecteer uw rekenmachine door te klikken op de verschillende tabbladen. Tire Size
 
3

Freeware
Actual Window Manager 8.0.3 / 8.1 Bet
De meest feature-rijk en uitgebreid Window Manager Actual Window Manager is een technologisch geavanceerde utility tool dat interageert met shell het Windows-besturingssysteem om de uitgebreide functionaliteit manipulatie brengen elk raam in het.
 
3

Shareware
Audi Srceenmate 1.2.0.1
Een grafische verschijnt op je bureaublad dat is een logo-animatie van de Audi A4. Zodra u dubbelklikt op het logo, zal de Audi webpagina openen. Als u met de rechtermuisknop klik op het logo, een menu verschijnen met meer links naar enkele van
 
3

Freeware
AutoHideDesktopIcons 2.22
Verbergt en toont pictogrammen op het bureaublad met de muis gebaren. AutoHideDesktopIcons is een handig hulpmiddel om te verbergen iconson uw desktop. Als u bureaublad achtergronden, het helpt je om te zien soms het behang schoon en in volle
 
3

Freeware
Break Pal - Workplace Wellness 3.0
Breek Pal, op het web enige werkplek wellness-applicatie. Blijf in vorm en productiever. Levert kantoor veilige oefeningen recht voor om de desktop soms intervallen. Oefeningen kunnen worden gedaan in een kleine ruimte in het kantoor van kleding.
 
3

Freeware
Easy Logon Screen Changer 1.2
Gemakkelijk Logon Screen Changer is de meest eenvoudige tool om je Windows logon scherm te wijzigen binnen enkele seconden.
 
3

Freeware
eDeskToy for Windows 0.1.1.1343.2530
Perfect Desktop Enhancement voor Mac of Windows kan niet zomaar desktop wallpaper veranderen of user interface uiterlijk aanpassing.
 
3

Demonstratie
EfreeDVD Folder Icon 3.10
EfreeDVD Folder pictogram kunt u een pictogram te geven voor al uw mappen op uw computer, het maken van elke map anders.
 
3

Freeware
Faraway Planet 3D Screensaver 1.0
Een mooie, vreemde planeet-themed screensaver met water, planten en vreemde lucht Een adembenemend mooie 3D screensaver thema na een buitenaards landschap met kalme, reflecterende water, exotische vegetatie en een levendige mooie alien hemel.
 
3

Shareware
Finderbar 1.5
 Finderbad is een gebruiksvriendelijke maar zeer efficiënt programma waarmee u Mac OS X Style drop-down menus eenvoudig toevoegen aan uw Windows-taakbalk.
 
3

Freeware
ImTOO Multiple Desktops 1.0.1.0209
ImTOO Multiple Desktops kunt u meerdere virtuele desktops te creëren en hiertussen te schakelen met sneltoetsen of de muis.
 
3

Shareware
Louis Vuitton Screensaver 1.0
Screensaver voor liefhebbers van Louis Vuitton-producten. Als je van Louis Vuitton handtassen en accessoires zo veel dat je beeldscherm van de computer ze te tonen als je niet actief gebruikt het wil, dan is dit screensaver is perfect voor je. Louis
 
3

Freeware
MAC DOCK 3.2
MAC DOCK is een lichtgewicht applicatie die is ontworpen om u te voorzien van een snelle manier van toegang tot en beheer van programma's en het systeem functies in een OS X-manier.
 
3

Freeware
MB Western Astrology Planetary Aspects 1.0
MB Westerse astrologie planetaire aspecten vindt de hoekige afstanden tussen planeten volgens de westerse astrologie principes en interpreteert de invloeden van de planetaire aspecten op je.
 
3

Freeware
Moo Calendar Personal Edition 1.0.0.126
Moo Agenda is een stijlvolle Windows Agenda-software ondersteunt Google en Yahoo kalender.
 
3

Shareware
Mr Hyde 1.0
Is je baas rond te lopen? Is hij hete adem in je nek? Verberg alle laakbare vensters op het bureaublad op een geheime hotkey! Zie je hem weg? Druk op de sneltoets weer naadloos voort te zetten in uw belangrijke activiteit.
 
3

Freeware
NatGeo Wallpaper Downloader 2.0.2
 Nu kunt u uw bureaublad te verfraaien met mooie National Geographic wallpapers die je kunt downloaden met een klik van de muis met behulp van inclusieve softwaretoepassing NatGeo Wallpaper Downloader.
 
3

Freeware
Pond of Famous Japanese Zen Koi 2.0
Een screensaver gewijd aan de Koi vissen. Vijver van Beroemde Japanse Zen-Koi is een geanimeerde screensaver speciaal ontworpen voor degenen onder u die houden van Japan. Koi, een van de vele Japanse beroemde exotische vissen. De beste ras van
 
3

Freeware