Desktop Utilities software downloaden

123 Post Note Genie 2.1
Post Note software kunt u notities schrijven en post ze op je computer monitor, worden de noten automatisch opgeslagen terwijl u ze typt.
 
2

Shareware
GigAlarm 1.22
GigAlarm is een alarm-programma, die in staat van meer dan 4 miljoen verschillende alarmen.
 
2

Shareware
Folder Organizer 3.1
Dit is een prijswinnende, elegante, discrete en makkelijk te gebruiken applicatie voor uw Bureaublad dat uw werk met mappen en bestanden zeer vereenvoudigt en stroomlijnt.
 
2

Shareware
CustomIcons 5.12
CustomIcons is het ultieme hulpmiddel voor het aanpassen van uw iconen op uw desktop, in Windows Start Menu, uw mappen en op vele andere plaatsen.
 
2

Shareware
Chimera Virtual Desktop 1.4.1
 Met virtuele desktops nu kunt u maximaal 9 gescheiden schermen. Het is geweldig software voor u als u een eenvoudige en handige oplossing voor het creëren van aparte werkplekken voor uw verschillende taken. Met behulp van deze functie kunt u
 
2

Shareware
20/20 2.2.7
20/20 is een plaatjes viewer, capturetool en nog veel meer. Verder kan het diaschows draaien en thumbnails aanmaken. Allemaal gratis en voor niks.
 
2

Demonstratie
Printscreen 2000 8.0
Nu kunt u eenvoudig uw wens documenten en bestanden afdrukken, etc met behulp van handige software applicatie Printscreen 2000.
 
2

Demonstratie
MicroCalendar - Windows Tray Calendar 1.3.2.9
MicroCalendar is een van het het systeemdienblad van Vensters popup kalender. Het is klein, onopvallend, en altijd klaar zodat kunt u kalenderdata gemakkelijk controleren zonder uw computersysteemtijd omhoog te knoeien of moetend een
 
2

Shareware
eXibition Wallpaper Manager 1.0.0
Voeg een beetje pizzaz aan uw bureaublad met eXibition Software Wallpaper Manager. Nu kunt u beelden van overal op uw harde schijf kiezen om automatisch te draaien op uw Windows-bureaublad. Pronken met foto's van de kinderen, rememeber dat heerlijke
 
2

Freeware
Caroline's Delight Wallpaper 1.0.0
Vermoeid van uw boring blauwe Desktop? Probeer dit roterende behang van zeer mooie Caroline uit. Het kenmerken van nauwelijks daar kleding en reusachtige cha cha's van deze zoete honing van een dame.
 
2

Freeware
Desktop Organizer & Arranger 1.1.7
     De unieke Desktop Manager Desktop Organizer en Arrangeur kunt u uw bureaublad te splitsen in 4, 6 of 9 secties die elk afzonderlijk kunnen worden bestempeld.
 
2

Shareware
A - Speed Dial 2.08
Speed Dial is een bel en e-mail programma. U kunt meer dan 3000 contact personen opslaan en elke persoon kan 25 nummers en email adressen krijgen. Vanuit dit programma kunt u alle opgeslagen personen bellen en emailen terwijl u uw aantekeningen
 
2

Shareware
Alarm Clock 1.0.62
Dit programma is een alarm klok. Het is precies wat het zegt. U kunt op elke gewenst tijdstip een alarm instellen met een zelf gekozen geluid. Dit kan elke mp3 file zijn. U kunt verder de tijd instellen op 12u(AM/PM) of 24 uur formaat.
 
2

Shareware
myFlixer 1.0.0.1
MyFlixer laat u spoor van uw Netflix film Queue houden direct vanaf het bureaublad van uw computer.
 
2

Freeware
! The Prison (interactive desktop) 1.0
Nr. 12 van de Ghost Forest familie - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief!). Gebaseerd op Flash-technologie, deze wallpapers bieden de gebruiker een compleet nieuwe ervaring. In feite,
 
2

Freeware
Active WallPaper 1.0.9
Actieve Suite 2008 is een set van 3 onderdelen: - Actieve WallPaper waarin uw foto's worden weergegeven op het bureaublad, zonder ze ooit te vervalsen, met krachtige algoritmen, uw foto zal altijd worden geoptimaliseerd.
 
2

Shareware
7art Standard Clock ScreenSaver 1.0
7art Standard Clock is een mooi begin om uw bureaublad te gebruiken als belangrijke tijdmachine.
 
2

Freeware
M8 Free Clipboard 24.01
CLIPS - M8 is de eenvoudigste van alle multi-klembord en screen capture programma's.
 
2

Freeware
Launch-n-Go 3.0
Versnel uw dag met Launch-n-Go. Het is een slimme multifunctionele productiviteit tool. Een invoegmodule Text, Program Launcher, toetsenbord macro's, Shortcut Manager & Desktop Toolbar - all in one! Bespaar tijd en elimineren van fouten met
 
2

Shareware
TweakWindow 1.5
Hoewel TweakWindow heeft vele analoga momenteel beschikbaar voor download op het internet, geen andere venster toebehoren gebruiksmodel komt dicht bij TweakWindow in termen van usability en het aantal functies aangeboden.
 
2

Shareware