Desktop Utilities software downloaden

Wallpaper Cycler Pro 3.0
Wallpaper Cycler is an easy to use, yet powerful desktop wallpaper manager and changer to get rid of that boring static wallpaper on your desktop.
 
2

Shareware
The Time Machine 1.32
Professioneel-ogende klokken, kalenders met diverse skins, synchronisatie met de atoomklok en een planner.
 
2

Shareware
GVD - Virtual Desktop 1.0
Heb je het probleem dat je nooit genoeg ruimte op uw bureaublad hebben? Dan is deze Toepassing perfect voor u! Het is ontworpen voor de super actieve mensen die professionele controle over hun werkruimte willen. De dagen van gevulde schermen zijn
 
2

Shareware
7art Radioactive Clock ScreenSaver 1.1
Radioactieve klok brengt je magische kleurrijke trillingen om u te helpen om het paard van geluk te rijden.
 
2

Freeware
Genie Games Backup 6.0
Maar Genie Games Backup is niet alleen een spel back-up oplossing, het is een uitgebreide back-up software die u toelaat om regelmatige back-up taken uitvoeren om ook uw bestanden, mappen en documenten, veilig te stellen om een grote verscheidenheid.
 
2

Freeware
7art Confucius Clock ScreenSaver 1.1
Oude Chinese wijsgeer Confucius ooit zei: Hij die zijn werk zou perfectioneren moet eerst scherpen zijn gereedschap.
 
2

Freeware
Magic Desktop 11 MAX
Magic Desktop stelt u in staat om de Windows-interface aan te passen met een thema, desktop widget, desktop-animatie en Windows logon scherm, transparantie taakbalk van Windows.
 
2

Shareware
Adventnet ManageEngine Desktop Central 9.0
Deze Enterprise Desktop & Mobile Device Management Software biedt software-implementatie, Patch Management, Asset Management, Remote Desktop Sharing, Service Pack Deployment, configuraties, Active Directory verslagen, Gebruiker aanmelden Rapporten en.
 
2

Commercieel
7art Sun and Moon ScreenSaver 1.5
Shining Zon en tedere Maan zal u verrassen zeer binnenkort met zijn schittering in de lucht brengen van ons heerlijke taart.
 
2

Freeware
Beware Of Bats Wallpaper 2.0
De Vleermuizen zijn teruggekeerd uit te spreken over Halloween. Installeer deze gratis animated halloween wallpaper te kijken deze enge vleermuizen komen op uw scherm.
 
2

Freeware
AI Robot 4.0
AI Robot is verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken software die snel en eenvoudig repetitieve taken automatiseert.
 
2

Shareware
City Of Ghouls Halloween Wallpaper 2.0
Macabere wezens zijn de overname van de stad op de nacht van Halloween. Bekijk ze op je scherm en niet durven te wagen. Installeer deze wallpaper voor een ghoulish Halloween op uw bureaublad.
 
2

Freeware
Animated Thanksgiving Season Wallpaper 2.0
Vier video's van de bladeren van Thanksgiving op uw bureaublad, een na de ander. Laat zwaaien in de wind, verlaat het stromen in de beek etc. Download en installeer de stemming voor een vrolijke Thanksgiving seizoen stellen.
 
2

Freeware
Another Happy Thanksgiving Wallpaper 2.0
De vreugde van de verse oogst en het plezier van de viering, het behang uniek vastleggen van de sfeer van het evenement. Download en intsall dit moet een vrij geanimeerde achtergrond voor het vieren van de vreugdevolle momenten van Thanksgiving.
 
2

Freeware
7art Christmas-tree Clock ScreenSaver 2.0
Laat uw creativiteit de vrije loop in een sprookje! Versier je desktop met de kerst-boom Clock! U krijgt een kans om de magie van Kerstmis te ontdekken op een nieuwe manier, terwijl de mogelijkheid om de exacte tijd weten te krijgen!
 
2

Freeware
Message Sender 4 3.5
Super iPod Video Converter is een professionele video naar iPod converter software. Super iPod Video Converter ondersteunt voor de nieuwste industriestandaarden. Zijn op standaarden gebaseerde codering algoritme zorgt ervoor dat de video's maakt u de
 
2

Shareware
Patricks Wallpaper Shamrock Clock 1.0
Leven de herinneringen van St. Patricks Day. De klok is goed geplaatst over het imago van klaver bladeren. Krijg deze geweldige wallpaper op je bureaublad om elk moment van St. Patricks Day te genieten daar op je scherm.
 
2

Freeware
woodworm toolbox pro 1.1
Houtworm Toolbox Pro combineert een complete suite van tools. De afzonderlijke programma-modules zijn toegankelijk via een menu dat is altijd toegankelijk in het hoofdvenster van het programma. U kunt meerdere modules tegelijk. Bijvoorbeeld, kunt u
 
2

Shareware
Star Wars Posters 1
De ventilator maakte screensaver met een inzameling van 38 officiële affiches van de Oorlogen van de hurenster.
 
2

Freeware
Auto Wallpaper Changer 1.1
Software Auto Wallpaper Changer (AWPC) het is bestemd voor automatische omschakeling van wall-paper van het Windows-bureaublad.
 
2

Freeware