Desktop Utilities software downloaden

AcFolders 1.1
Hoe vaak u gebruik maken van Open-Save dialoogvensters? Het is tijd om deze dialogen te versterken met extra tools zoals gecategoriseerd bookmarks, file search functie (direct embeded om het dialoogvenster), file / map recall tool. Ondersteund Drag
 
2

Shareware
Sunrise Wallpaper Changer 3.4
Sunrise Wallpaper Changer introduceert een nieuwe manier om uw bureaublad inkleuren.
 
2

Shareware
Comfort On-Screen Keyboard 7.4
Of je gehandicapt of niet op de reguliere toetsenbord te gebruiken zijn, het blijft een feit dat Comfort On-Screen Keyboard biedt een unieke toetsenbord op het scherm te typen met behulp van het klikken van uw mouse.
 
2

Shareware
Power Shutdown 2.6
Power Shutdown is een auto-shutdown programma met voorwaarden Het heeft 12 commando's :: Afmelden, herstarten, zet de computer uit, sluit alle programma's, afspelen van mediabestanden, schermbeveiliging, stand-by, de modem losmaken, Macro, en vele.
 
2

Shareware
Desktop Keeper 10.01
Easy Desktop Keeper geeft u de mogelijkheid om op te slaan, te herstellen, te beheren en sluit uw desktop lay-out inclusief bestanden en mappen op uw bureaublad, plaatsing van pictogrammen op het bureaublad, gewenste achtergrond en screensaver.
 
2

Shareware
Tray Organizer 2.4
Lade Organizer stelt u in staat om eventuele wijzigingen voor uw systeemvak (in de buurt van de klok) te maken.
 
2

Shareware
HotMouse 3.6
HotMouse stelt u in staat om ramen met het muiswiel te scrollen zonder dat u eerst op klikt.
 
2

Shareware
Leshiy Wallpaper Organizer 2.04
Ik heb twee mooie wallpapers gemaakt voor mijn kantoor desktop. Een daarvan is een foto van mijn geliefde vrouw, dat is ongeveer tien jaar geleden gemaakt toen we reisden heel Europa. De andere is een foto van onze dochter. Ze lacht naar me. Beide
 
2

Shareware
Speed Up Alarm 1.00
Speed Up Alarm wordt geleverd met een aantal vooraf ingestelde wekker klinkt, maar u kunt ook het je eigen muziekbestanden af te spelen.
 
2

Freeware
Super Launch-o-matic 1.1.0
Super Launch-o-matic is een gelikte toetsenbord utility die u tijd en moeite door vereenvoudiging van veelvoorkomende taken, zoals het starten programma's en documenten, het openen van mappen, het kopiëren van tekst naar het klembord, het bezoeken.
 
2

Shareware
Lights Out 1.0
Lights Out kunt u de monitor van de computer direct vanaf het scherm uitschakelen door op een knop te drukken.U hoeft niet langer te vertrouwen op ramen stationair controle uit te schakelen. Sla uw scherm en energie wijselijk.
 
2

Freeware
EPC Title Bar Changer 2.1
EPC Titelbalk Changer is bedoeld om de titelbalk en de titel icoon van alle vensters, die tekst en pictogram van een titelbalk kan veranderen, toevoegen antiboss toets (sneltoets) te minimaliseren of alle vensters sluiten of te verbergen alle tray.
 
2

Shareware
My Tools 1.00
De ultieme oplossing voor het optimaliseren van uw bureaublad, Mijn tools vertegenwoordigt de volgende generatie van Windows-bureaublad menu's.
 
2

Shareware
Daily Tao Quote 3.0
Volgende keer dat u de computer start, in plaats van het staren naar je scherm ongeduldig, waarom dan niet de zin van het leven nadenken.
 
2

Shareware
Multi Screen Emulator for Windows 2.0.2
MSEW (Multi Screen Emulator voor Windows) maakt het mogelijk gebruikers te creëren en configureren tot 10 virtuele schermen te vereenvoudigen schakelen tussen verschillende taken met behulp van het paneel MSEW of sneltoetsen.
 
2

Shareware
Smart Wallpaper Lite 3.0
Smart Wallpaper Lite is een krachtige en makkelijk te gebruiken behang manager voor Windows 98/ME/NT/2000/XP.
 
2

Shareware
Chameleon Calendar 1.0
Chameleon Calendar creëert een actieve agenda op uw desktop wallpaper. Opgezet prettige werksfeer door toevoeging van een full-functionele PIM op uw bureaublad. Chameleon Kalender werkt met elke achtergrond stijl, altijd de best mogelijke resultaat,
 
2

Shareware
InstantTimeZone 3.0.4.0
Toont de huidige tijd en datum van andere tijdzones, naast uw computer klok. Op de muis over de volle tijd (met minuten) wordt diplayed en commentaar of datum. Door links te klikken, kunt u een kleine vensters voor weergave tijd (en datum of
 
2

Freeware
Cool Calendar 2.0
De beste desktop kalender programma. Met Cool Calendar, kunt u: 1. Maak kalenders van verschillende skins, met verschillende achtergronden, lay-outs, vormen en maten. De enige beperking is je eigen fantasie. 2. Geef een beeldscherm stijl voor elke
 
2

Shareware
! The Game (interactive desktop) 1.0
Nr. 8 van de Ghost Forest familie - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief!). Gebaseerd op Flash-technologie, deze wallpapers bieden de gebruiker een compleet nieuwe ervaring. In feite,
 
2

Freeware