Desktop Utilities software downloaden

The American 1.0
The American, door Henry James (1877) Christopher Newman vindt zichzelf verlaten zonder Claire, de vrouw van zijn dromen.
 
2

Demonstratie
Manage Your Contacts 3.8
Zo makkelijk te gebruiken dat u vrijwel geen leercurve zal moeten, maar toch het sporten een verscheidenheid van krachtige functies waarmee u echt het beheren van uw lijst met contactpersonen: * Zoek, filter, en sorteren van uw gegevens zoals u dat.
 
2

Shareware
Calculadora Inteligente 9.0.278
Deze rekenmachine heeft een schuifbaar tape en stelt u in staat om berekeningen opslaan als tekstbestand of stuur ze naar de printer.
 
2

Shareware
Salon Spa Software 2.x
Benoemingen, Point of Sale, Pos, Inventory, Factuur, Layaways, kassa, Barcode Scanner, terugbetalingen, vergoedingen, Credits, inkooporders
 
2

Demonstratie
apm - Logon 5.5
Met abylon LOGON biedt abylonsoft een eenvoudige en flexibele mogelijkheid van de Logon op uw computer (Alleen Windows NT, 2000, XP).
 
2

Shareware
Spherical Alarm 1.0
Sferische Alarm is een flexibele en intuïtieve alarmsysteem voor Microsoft Windows.
 
2

Shareware
CARCare Mobile Edition 1.0
Carcare Mobile Edition is een optioneel accessoire voor de Carcare Desktop Edition.
 
2

Shareware
iMagic's Marble Madness 1.1
Ga bonkers met Marble Madness! De bekroonde puzzelspel van 2003. Kunt u het oplossen van de puzzels? Beweeg knikkers rond de speeltafel aan groepen van 3 of more.Buy maken nu voor slechts $ 9.95 (US)! Of download de Marble Madness demo en probeer het
 
2

Shareware
ENJOY BEING ONLINE Lisahorner
Werk vanuit huis / cyber cafe Earn Rs. 10.000 per maand. Basic computer / internet kennis vereist. Voor meer informatie mail naar info@hylinemanagement.com. Voor een bezoek aan onze website klikt u op de link hieronder,
 
2

Shareware
ICE Book Reader Professional 9.1.0
ICE Book Reader Professional is een ultieme e-book reader en MP3-schepper met native ondersteuning TXT, RTF, HTML, MS Word-documenten, PALM boeken en Microsoft Reader (.
 
2

Shareware
Bill Catchem's BC Tools 1.0
BC gereedschap laat je geld besparen op uw telefoonrekening, selecteer uw provider en gelden voor verlaagde tarieven en gratis telefoondiensten! Het bieden u ook extra hulpmiddelen om verder drastisch verminderen je telefoon en lange afstand kosten!
 
2

Shareware
Bill Catchem's BC Tips 1.0
Wilt u drastisch verminderen uw maandelijkse telefoonkosten? BC tips kunnen helpen honderden dollars per jaar besparen op telefoonkosten. BC tips laat je geld besparen op uw telefoonrekening, selecteer uw provider en gelden voor verlaagde tarieven en
 
2

Shareware
Bill Catchem's BC InterDial 1.0
Bill Catchem's International Dialer laten we u afscheid te nemen van Operator Assisted Toll kosten.
 
2

Shareware
Absentee Management System 3.3
AMS is een gespecialiseerde softwaretoepassing die tijdige managementinformatie verschaft over de effecten van ziekteverzuim op de werkplek.
 
2

Demonstratie
Copy Path to Clipboard Shell Extension 1.0
Deze shell extensie voegt het pad kopiëren naar klembord functionaliteit om het Windows-besturingssysteem. Dit is erg handig voor ontwikkelaars.
 
2

Shareware
FinanKit 1.0
FinanKit het oplossen van de administratie van ondernemingen die actief zijn met geldleningen en check kortingen.
 
2

Demonstratie
ADX Toys 2 WD 2.0
ADX Toys 2 WD een COM-invoegtoepassing voor Microsoft Word, dat de syntax highlighting van de geselecteerde broncode in het huidige document (zie screenshot) toevoegt.
 
2

Demonstratie
WindowShade 2.0
WindowShade kunt u de vensters die verduistert uw weergave tijdelijk te verbergen - volledig zorgeloos en onopvallend voor je oog.
 
2

Shareware
Fuse Notes 1.0
Fuse Notes is een kleine applicatie die is handig wanneer u weg bent en u wilt een bericht achterlaten voor iemand.
 
2

Shareware
Jigaro Fibonacci Market Timer 1.0
De Jigaro Fibonacci Market Timer-principe is gebaseerd op de Dow theorie, de Elliot Wave-principe en de Fibonacci percentages.
 
2

Shareware