Desktop Utilities software downloaden

Excel Server 2004 SE 3.14
Excel Server 2004 SE is een integraal informatieplatform gebouwd op Excel, MS SQL Server en Windows OS.
 
2

Demonstratie
Calc Audit 2.0
Steeds strengere wetgeving op financiële rapportages vereisen dat u niet alleen een bewijs van uw nummers zijn nauwkeurig, maar ook laten zien hoe je ze.
 
2

Shareware
Gate Security 2.0
Poort Beveiliging software is een gast management software ontworpen voor woongemeenschappen, condo, beheer van onroerend goed bedrijven of particuliere beveiliging companies.
 
2

Demonstratie
Bryht Task Calendar 1.1
Bryht Task Calendar is een professioneel task manager die u helpt te plannen, te traceren en deel uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse tasks.
 
2

Shareware
FastReply 1.1
Beheer al uw vaak gebruikte zinnen. Plak ze direct in de meeste Windows-toepassingen, waaronder MS Office, e-mails ... De zinnen zijn onderverdeeld in categorieën en opgeslagen in een gemakkelijke toegang tot de database. Erg handig als je antwoord
 
2

Shareware
Invoice Tracking 2005 1.10
Volledige versie is nu volledig gratis! Factuur Tracking 2005 NET is een nieuwe, eenvoudige en efficiënte boekhoudkundige methode die het mogelijk maakt Microsoft Excel-gebruikers aan de slag met de facturen direct na het downloaden en installeren.
 
2

Shareware
INVOICE TRACKING FX7 1.10
FACTUUR TRACKING FX7 is een algemeen doel het volgen programma exclusief ontworpen voor het Microsoft Windows XP-besturingssysteem.
 
2

Shareware
Express Accounting 2.0
CompuEx Express Accounting - Free Edition - Versie 2.0, Volledig functionele, commercial-grade, gratis boekhoudsoftware, een enkel bedrijf, Single User, Single Valuta Small Business Management en Accounting Software, biedt een uitgebreide suite van
 
2

Demonstratie
RICalc 4.0
Finance software voor hypotheken, leningen, Huurcontracten, Sparen, Funds & Retirement.
 
2

Demonstratie
FPS to JOULE converter 1.00
Een klein een eenvoudig programma dat FPS kan converteren naar joules en visa versa. Het vereist de inbreng in beide Power (of het nu fps of joules) en het gewicht van de BB.LozWare.
 
2

Demonstratie
Message Organizer Deluxe 2.5
Bericht Organizer Deluxe is een eenvoudige maar complete bellen, telefoon bericht, en in-personen bezoek management software voor Windows-gebruikers.
 
2

Demonstratie
My Small Business 2.3
Tot slot, een bedrijf software die is ontworpen voor uw kleine bedrijf. Een business software die is ontworpen voor wat je nodig hebt-basic business management functies, in een pakket geprijsd voor uw klein budget. Mijn Small Business is een software
 
2

Shareware
Social Friendships & Relationship Advice 1.0
Telling iemand "Ik hou van jou" is een manier van het tonen van een diep gevoel voor een ander persoon. Nogal een aantal mensen reguarlly verwarren met geloven er moet worden gedaan met verbaal.
 
2

Demonstratie
Photo-Essence PhotoBrowser 1.1
Foto-Essence Photo Browser is leuk en makkelijk te gebruiken. Het kan worden gebruikt om te bladeren en bekijken foto's.
 
2

Shareware
Sphere Inc. Desktop Shortcut Manager 1.0
Ooit problemen met het beheer van desktop-shortcuts voor een bepaalde taak? Ooit een rommelig bureaublad snelkoppelingen op uw bureaublad?
 
2

Demonstratie
The Art of Money Getting 1.0
De Kunst van Geld Getting PT Barnum Money making vaardigheden verteld humoristisch nog feitelijke termen. Het leert mensen hoe het recht roeping kan leiden tot een groot succes.
 
2

Shareware
How To Retire With No Money 1.0
Ontdek waarom het verlaten van de Rat Race kan men er van de meest lonende ervaring van uw leven door uw leven vol boeken Uittreksels: INLEIDING Toen ik voor het eerst beschouwd als het schrijven van dit boek
 
2

Shareware
Many Ways To Cook Eggs 1.0
Veel manieren koken van eieren is een interessante gids op het bereiken van ras bij de voorbereiding van maaltijden met eieren.
 
2

Shareware
Animated ScreenGif 2.1
Animated ScreenGif is het programma dat het weergeven van geanimeerde gif-afbeelding op uw bureaublad. Het is een opmerkelijke manier om te diversifiëren en uw bureaublad herstellen. Nu uw behang kan worden geanimeerd.
 
2

Shareware
NoRedEye 1.0
NoRedEye is een programma dat automatisch detecteert en corrigeert de rode ogen probleem dat vaak wordt geconstateerd in digitale beelden bij met behulp van een flitser.
 
2

Shareware