Desktop Utilities software downloaden

TakeNote 0.6.7
De ongelooflijke software PowerWEB LiveControls for ASP.NET elimineert de noodzaak voor het verfrissen van een pagina voor het bijwerken van de inhoud of het hinderlijke knipperen bij het versturen van gegevens naar de server, etc door het toevoegen
 
199

Freeware
Box Sharp 20081009
U kunt het all-in-one programma Microlux gebruiken voor het maken en invullen van een exact plan met alle benodigde papierwerk.
 
190

Freeware
Twewy Desktop Icons -
Het programma voor alle mensen die gek zijn op het spelen van online games is fbmgamesetup Toolbar. Het biedt u een heleboel links naar online games. U kunt elk spel spelen wanneer je wilt en volstrekt vrij van kosten.
 
169

Freeware
RobC Desktop Manager 1.0.7
Iets via shortcuts doen bespaart tijd. Dus wees zuinig op uw kostbare tijd en gebruik Affixa om uw bestanden te e-mailen zonder e-mails op te stellen. U hoeft alleen maar het bestand te slepen naar een basket en het adres op te geven om het bestand
 
167

Freeware
AUTUMN LEAF ICONS -
Je kunt de handige software applicatie RLTool Net gebruiken voor het plannen van straalverbindingen Hop evenals schakelingen en netwerken.
 
167

Freeware
NexMander 0.6.2
Win Power is zeer nuttig software programma dat wordt gebruikt in krachtige UPS monitoring software.
 
159

Freeware
QuickStart 1.0.2
Een veilige en transparante manier voor het omgaan met bijlagen krijg je door deze handige software utility Zip To Email te gebruiken.
 
157

Freeware
Windows 8 Start Screen Customizer 1.3.6 Beta
De verbeterde versie van de handige spColumn is ACI 318-11 software, spColumn v4.80 is speciaal ontworpen voor typische frame-elementen in gebouwen en voor het ontwerpen van schuifwanden, brugpijlers, enz. Het kan ook worden gebruikt voor het
 
134

Freeware
Picture Builder Wizard Demo 1
IBM Virtual Console Software Is een Shareware software en is ontwikkeld door IBM. Het is de afgelopen maand 0 maal door de gebruikers van de client applicatie UpdateStarduring gecontrolleerd voor updates. Het was aanvankelijk toegevoegd aan onze
 
131

Freeware
Topmost Clock 2.1
Als je zelfs schijnbaar alledaagse activiteiten wilt opnemen die plaatsvinden op bepaalde computers of op het internet, dan is WideStep Elite Keylogger een uitstekende keuze.
 
115

Demonstratie
SportBall0002 ScreenMate 1
Simulatiesystemen geven een doeltreffende ondersteuning bij het ontwikkelen van programma's en de daarop volgende daadwerkelijke toepassing.
 
101

Freeware
Simple Clock icons 1.0
Nu kunje op de hoogte blijven over het laatste nieuws van Honda met behulp van de handige software tool Screensaver Honda. Het ondersteunt de volgende twee modi: World Clock Mode en Worldwide News Mode.
 
83

Freeware
Lightning Power Controls 2.1
Vind nu je RAR wachtwoorden terug die zijn vergeten of verloren met behulp Free RAR Password Recovery.
 
53

Demonstratie
My WCP Watermark Editor 1.0.1
Hiermee kunt u uw Windows 8 aanpassen door het personaliseren van de teksten.
 
48

Freeware
The Boy King 1.0
De handige software Microsoft HealthVault SDK maakt de ontwikkeling van HealthVault compatibele toepassingen zeer eenvoudig.
 
41

Freeware
Rollerscript 1.0
Nu kun je je werk voortzetten tijdens het praten met familieleden en vrienden, etc.
 
38

Freeware
TestKing Microsoft 70-631 free download 7.3
TestKing.org garandeert dat u uw Microsoft 70-631 examen op uw eerste poging. De TestKing opleiding examen producten zijn ontworpen om uw het leren van de productiviteit te maximaliseren en alleen op de belangrijke aspecten die u zullen helpen om uw
 
28

Shareware
Games: Make money playing video games 1.0
Leer hoe je spelletjes kunt spelen voor geld in dit eBook. Ontdek de algemene dingen die je kunt doen om geld te verdienen door het spelen van een spel.
 
23

Shareware
Magic 8 Ball 1.21
 Deze sidebar gadget wordt gebruikt voor het verstrekken van een klassieke Magic 8 Ball dat is net als degene die u moet gebruiken.
 
22

Freeware
Logo Factory 2.0
The Logo Factory is een makkelijk te gebruiken manager voor de uw Win95/98 Start en van de Sluiting schermen.
 
21

Shareware