Desktop Utilities software downloaden

Desktop Picture Frame 2.4
Een eenvoudige en snelle manier om uw favoriete foto's te bekijken op het bureaublad.
 
2

Shareware
Easy Mouse Lock 1.0
Lock muis cursor met Easy Lock Mouse Utility binnen door de gebruiker gedefinieerde rectangle.Mouse wordt vrijgegeven wanneer nut gesloten.
 
2

Shareware
CPU Mhz Speed Meter 3.14
Vista Sidebar CPU Core Speed Meter, toont CPU Core snelheid en het gebruik. U zal zien hoe uw wijzigingen core CPU-snelheid dynamisch energie te besparen.
 
2

Demonstratie
Hands & Foot Treatment volume 2 1.0
Handen zijn misschien wel het meest bekeken onderdeel van je lichaam. Dus ze moeten schoon worden gehouden en mooi terwijl de onderneming als goed, omdat je je meest volbrengen van het werk met deze handen.
 
2

Shareware
Lip Treatment 1.0
Een mooie glimlach licht op een dag. Het maakt je gezicht mooier en levendig. Je lippen zijn de meest gevoelige deel van ons lichaam en vereist derhalve constante voeden.
 
2

Shareware
Lotions 1.0
Body Lotion bevat therapeutische niveaus van verzachtende middelen, oliën en vochtinbrengende crèmes die de huid penetreren snel, helpen om de huid zacht en soepel te maken.
 
2

Shareware
Masks 1.0
Heeft u ooit berekend hoeveel geld je hebt uitgegeven voor schoonheid doel in een maand of een jaar?
 
2

Shareware
Men Treatment 1.0
Een groeiend aantal mannen gaan spa's - met hun vrouwen of vriendinnen, of op hun eigen. Mannen niet alleen aanmelden voor sport massages en manicures.
 
2

Shareware
Bath Treatment volume 3 1.0
Bad Behandeling volume 3 is een diepe ontspannende en helende ervaring, zowel voor de huid en het hele lichaam.
 
2

Shareware
Sample Listings 1.0
Diamond Engagement Rings biedt een zeer kleine steekproef van de bijna 40.000 producten die voorkomen op onze site.
 
2

Shareware
CopyPocket 1.20
Copypocket is een ander soort klembord tool. Het is slim, eenvoudig te gebruiken en ontworpen voor degenen onder ons die behoefte hebben aan een clipboard extender, maar hebben niet de tijd om te configureren 8000 opties.
 
2

Shareware
OpenWith.org Desktop Tool 1.0.3
OpenWith.org Desktop Tool downloads gratis programma voor het openen de meeste soorten bestanden. Je gewoon rechts-klik op bestand en selecteer "Hoe open ik dit?" De OpenWith.
 
2

Freeware
Homemade Hair Conditioners 1.0
Conditioning wordt voornamelijk gebruikt voor droog haar, omdat het natuurlijke olie het aanbod toevoegt. Het maakt droog haar glanzend. Voor vette haren milde conditioner moet worden gebruikt en dat ook aan de uiteinden van je haar.
 
2

Shareware
Skin Treatment volume 3 1.0
Onze huid is de meest blootgestelde deel van het lichaam dat moet onvermijdelijk doorstaan de test van de natuur en tijd. Problemen van de huid zijn in overvloed en zo zijn de oorzaken ervan.
 
2

Shareware
Aston2 1.6
Aston2 zal de unieke uitstraling van uw bureaublad. Aston2 heeft verbeterd de basis-shell componenten en toegevoegde originele elementen, de uitbreiding van de Desktop-mogelijkheden: widgets (kalender, klok, het weerbericht etc.), live wallpapers in
 
2

Shareware
Atomic Time Synchronization 1.1
Atomic Time Synchronization kunt u Local System Clock te synchroniseren met atoomklokken rond de Verenigde Staten. U kiest uw server, selecteert u uw regionale GMT sticker en dan kun je gemakkelijk doen synchronisatie.
 
2

Demonstratie
Microsoft Latest exam 70-235 free Demo
Get Free Microsoft certificering praktijk examen. Let op: voordat u deze praktijk examen, moet u gratis zelftest motor software te downloaden vanaf http://www.selftestengine.
 
2

Shareware
Domain Guide to Success 2009
Learn How to Quit your Full Time Job, verdien geld terwijl u slaapt door Becoming an Expert in Domeinen!
 
2

Demonstratie
Unlock MS Excel Password 2.0
Soms Excel-gebruikers verloren of vergeten beveiligd excel-bestand wachtwoord en niet in staat om normaal te openen.
 
2

Shareware
Desktop Photo Frame Set 1.2
Een foto is niet compleet zonder een frame. Verbeter uw foto's met stijlvolle frames en bloot de resulterende beelden op de achtergrond op uw computer. Maak indruk op jezelf en je dierbaren door het geven van uw favoriete digitale foto's een
 
2

Shareware