Desktop Utilities software downloaden

Red Christmas Tree 1.1
Als u wilt knipperende lampjes, elfjes of kerstbomen spullen in en rond uw huis, zodra de kerstperiode nadert u mogelijk ook geïnteresseerd in de desktop kerstboom.
 
2

Freeware
96.7 KISS FM Stream 1.0
Deze widget stelt u in staat aan te sluiten en op de 96.7 KISS FM-radio station te luisteren is een online stream van de Austin, TX USA Radion station ...
 
2

Freeware
WiFi-Tracker 1.4
Deze Yahoo widget kunt u controleren uw WiFi-netwerk de status van WiFi-Tracker kunt u controleren uw WiFi-netwerk status.
 
2

Freeware
Hitz.FM radio widget 1.0
U kunt de Hitz.FM die beroemd Hits Station van Maleisië met Hitz.FM Radio Widget te spelen.
 
2

Freeware
iCdocs 2.0
 als je ThinkFree ICdocs dat is de nieuwste webservice hebt geinstalleerd dan heb je geen behoefte om de toepassingen van Microsoft Office te installeren voor het zien van kantoordocumenten.
 
2

Freeware
StartButton 1.3
U kunt uw gewenste beeld te geven aan de Windows Start knop met behulp van deze widget.
 
2

Freeware
D&BA Music Player 1.0
D & BA Music Player Widget speelt al uw favoriete muziek en D & B tracks. Nu kunt u luisteren naar uw favoriete muziek en atracks alleen met D & BA Music Player.
 
2

Freeware
pdf to txt 2.65
PDF2TXT (pdf naar tekst) software kan halen tekst van pdf bestanden, het neednt Adobe Acrobat-software.
 
2

Shareware
Windows Desktop Manager Basic 1
Windows Desktop Manager Basis 1 is een nuttige software die te voorzien in tot 4 desktops.
 
2

Freeware
Chimera Virtual Desktop PRO 1.3.7
Chimera Virtual Desktop Pro 1.3.7 is een programma ontwikkeld, zodat u zelfs 9 verschillende schermen te bouwen, daarom heet het virtuele desktops. Gemakkelijk te verplaatsen toepassingen tussen desktops. Gebruik tabbladen, sneltoetsen, mouse
 
2

Trialware
Radio Italia Toolbar 4.5.126.0
 U kunt naar uw favoriete radiostations luisteren Italië met Radio Italia Toolbar omdat het beschikt over meer dan 70 radiostations van Italië.
 
2

Freeware
eQuake Alert 3.0.1
Met de hulp van handige eQuake add-on, kunt u de basisinformatie, zoals datum, locatie en omvang van elke aardbeving krijgen.
 
2

Freeware
Link Shell Extension 2.9.5.3
Link Shell Extension is software ontworpen om hardlink ondersteunen, het is een NTFS-bestandssysteem, dat kan draaien op Windows 2000, NT4, XP en XP64.
 
2

Freeware
News Talk Radio 24/7 Toolbar 4.6
Nieuws Talk Radio 24/7 Toolbar is een geweldige Firefox plugin voor het aansluiten van diffrent online radio.
 
2

Freeware
MyRecentList 1.4
MyRecentList 1.4 biedt u een handige applicatie waarmee u eenvoudig en lanceren van een document. De beoogde gebruiker is document gebruiker, tekenen ontwerper, webdesigner, programmeur, en ga zo maar door. Het stamt en upgrades van Windows Recente
 
2

Freeware
7art Aurora Clock ScreenSaver 1.1
7art Aurora klok is niet alleen een klok die de exacte tijd, datum en dag van de week wordt weergegeven.
 
2

Freeware
Actual Window Minimizer 8.1.1
 De handige en inclusieve Actual Window Minimizer wordt gebruikt voor volgende doeleinden: voor het minimaliseren venster o systeembalk minimaliseren van een inactief venster automatisch, voor het minimaliseren van een aanvraag om de lade bij de.
 
2

Shareware
Auto Shutdown Genius 1.1
Genius Auto Shutdown is handige software die u toelaat om shutdown, uitschakelen, slot werkstation, hibernate, uitloggen uw computers op schema datum en tijd.
 
2

Shareware
Newbie Task Manager 1.90
Nu heb je geen behoefte om je tijd te verspillen in het uitvoeren van regelmatig gebruik en saaie taken opnieuw en opnieuw omdat de handige software Beginner Task Manager maakt het geheel te automatiseren.
 
2

Shareware
TranspApps 1.1
 U kunt handig TransApps gebruiken voor het maken van elk zichtbaar venster transparant of voor het geven van transparantie taakbalk op uw wensen niveau.
 
2

Freeware