Desktop Utilities software downloaden

iOS Skin Pack 1.0
Maak van uw Windows 7 tot en met iOS. IOS Skin Pack biedt Windows 7-gebruikers de mogelijkheid om het uiterlijk van hun besturingssysteem aan te passen aan Apple's iOS lijken. IOS Skin Pack installer heeft een eenvoudige en veilige
 
2

Freeware
Longhorn SideBar 5.0
Longhorn SideBar voegt een zijbalk op uw Windows bureaublad met Active Desktop functies Longhorn SideBar voegt een zijbalk op Windows van de gebruiker Desktop biedt Active Desktop functies.
 
2

Freeware
Pic-a-POD 1.2.12
Willekeurig wijzigt u de foto op gezette tijden Pic-a-POD downloads een foto van de dag van maximaal drie verschillende collecties en producten Uw bureaublad afbeelding.
 
2

Freeware
Quote on Table 3.5
Meer dan 2000 citaten, grappen, interessante feiten te veranderen op je scherm! Voor uw gebruiksgemak, worden deze citaten opgeslagen in een gewone tekst bestand dat kan worden bewerkt op elk moment. Het programma is zeer eenvoudig en
 
2

Shareware
Super X Desktop virtual Manager 3.4.90526
Ontvang 100 betrouwbare virtuele bureaublad, aangepaste titel en behang, schakelt ze met behang van sneltoetsen.
 
2

Shareware
Web Timer 2.0
Dit programma bevat een totaal aan de hoeveelheid tijd die u besteedt op het internet en biedt een gedetailleerd logboek maken van de verbinding tijden en gebruikers.
 
2

Demonstratie
Zoom ActiveX control 3.0
Een Zoom controle, kan vergroten de inhoud van het bureaublad. Het is een krachtige vergrootglas, dat de inhoud van het bureaublad kan vergroten 1 tot 100 keer. De "hot" punt van de rente kan de positie van de cursor of kan handmatig
 
2

Demonstratie
Airmailr 0.2.1
Een volledig uitgeruste Mac OS X Dashboard widget voor Twitter
 
2

Freeware
Auto-Clicker 2.3
Auto clicker is een auto-clicker software,Het kan je bevrijden uit terugkerende druk op de knop werken, kan het bevrijden je vinger.
 
2

Shareware
Aztec Calendar 1.11
De Azteekse kalender widget toont de symbolen voor de dag in de 260-daagse jaar van de Azteekse kalender, de tonalpohualli.
 
2

Freeware
dlooch 1.0
dlooch is een kleine Mac OS X Dashboard applicatie met behulp van RTcmix aan de veranderende omgevingsgeluiden genereren.
 
2

Freeware
DoBeDo Widget 4.2.2
DoBeDo is een freeware Dashboard widget voor Mac OS X. De widget maakt het mogelijk om te bekijken, toevoegen, bewerken en verwijderen todo items. De nauwe integratie met iCal en Apple Mail is dit een onmisbare aanvulling op elke Dashboard lineup. U
 
2

Freeware
Dock-It 2.7.4
Dock-Het is een multifunctioneel dock en Finder versterker voor het Mac OS X-besturingssysteem.
 
2

Shareware
Dock Locker Varsity 0.9.1
Een eenvoudige manier om iconen te houden van gesleept uit de Macintosh OSX dock. Of u nu op een ongeval of (zoals in ons geval) studenten hou gewoon van de "poef" te verdwijnen pictogrammen te kijken, zal Dock Locker uw iconen in plaats
 
2

Freeware
DockBlock 1.2.3c
Soms, zelfs wanneer de dock is verborgen u niet wilt dat het opduiken en betrekking hebben op uw gereedschap.
 
2

Shareware
Domain Name Grabber 1.0.5
Hebt u ooit een geweldig idee voor een bedrijf of een website, en tegen de tijd dat je gecontroleerd, de domeinnaam die u wilde was genomen de dag voor.
 
2

Freeware
MiniBatteryStatus 2.6.10
MiniBatteryStatus widget controleert status van de batterij en laad percentage. Het toont kleurrijke informatie snel merken dat je batterij voorwaarden. De widget neemt verschillende kleuren, afhankelijk van de resterende lading van de batterij. Het
 
2

Freeware
Moody or Not 1.3
Moodyornot is een stemming teller die mensen stemmingen uit verschillende bronnen telt.
 
2

Freeware
Optical Illusion Of The Day 7.1
Optische waan van de dag - widget downloads optische illusies foto's van http://www.moillusions.com/ site. En geeft deze weer op uw dashboard.
 
2

Freeware
Pregnancy Calculator 1.0
Zwangerschap Calculator widget berekent de toekomstige geboortedatum, het verloop van de zwangerschap, de SSW, en de dagen tot aan de geboorte.
 
2

Freeware