Desktop Utilities software downloaden

Angry Birds Icons -
3D iconen uit de populaire game - Angry vogels. De set bevat 5 iconen van vogels en het pictogram van varken. Ik heb volledige cursor set.
 
2

Freeware
Another Bouncy ball 2.0
Een volledig aanpasbare Bouncy bal op uw bureaublad, op basis van de Go Go Redball! Widget voor Mac OS X Dashboard. U kunt gooien de bal rond met de muis en hebben eindeloos plezier ermee. Aanpasbare opties omvatten: bal type, bal kleur, rotatie, bal
 
2

Freeware
Aries Icons for Linux -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteOpmerking: Omvat: toepassingen pictogrammen, systeem iconen en bonus iconen
 
2

Freeware
Celeb Faces Font 1.0
In een poging om de kloof tussen beroemdheden en hun fans te overbruggen en te houden deze geest heeft FamousWhy verspreid Celeb Gezichten lettertype onder een Freeware licentie, zodat anderen het kunnen gebruiken op nul kosten.
 
2

Freeware
Christmas Snow Globe 1.0
Als u bent begonnen opknappen van uw appartement voor Kerstmis en Nieuwjaar, kunt u om hetzelfde te doen op uw computer desktop.
 
2

Freeware
Comic Book Folder Icons 5 1.0
De pictogrammen zijn ideaal voor uw Windows-besturingssysteem, maar vereist het omzetten voor Mac-systemen. Laat me weten wat je ervan vindt en geniet ervan! Ik accepteer ook eventuele verzoeken.
 
2

Freeware
Comic Tiger Icons for Linux -
50 freeware pictogrammen ontworpen in Cartoon stijl, is geïnspireerd op het uiterlijk van Apple??'s Tiger besturingssysteem. Inhoud:Bestanden, mappen en nog veel meer.
 
2

Shareware
CY DSLR Timer 1.0
CY DSLR Timer controleert uw DSLR-camera via de seriële poort (RTS-signaal). Je moet een speciale kabel hebben, die ofwel je kunt kopen of zelf te maken.
 
2

Freeware
D-Color XP 1.2
U kunt geeft geheel nieuwe uitstraling aan uw bureaublad met handig programma D-Color XP, met dit programma, kunt u niet alleen voor-en achtergrondkleuren van het bureaublad icoon tekst te wijzigen, maar kan ook de weergave van pictogrammen op het.
 
2

Freeware
Desktop Space Invaders Iconset -
Im in een icoon-making stemming te krijgen, dus ik deed dit lil iconset Het is geïnspireerd op retro Space Invaders en het komt in 2 verschillende versies, 2d en 3d.
 
2

Freeware
Digg Icon Installer 1.2
Als u gebruik maakt Digg op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Digg pictogram Installer.
 
2

Freeware
DynaWall 3.0
Hoe SMART is uw behang? Als het statische, is het verveeld uit zijn geest! Als u Animated Desktop uw systeem is geperst uit haar middelen! De perfecte oplossing ligt daar tussenin. Ervaar DynaWall! De slimme oplossing voor het houden van uw behang
 
2

Shareware
Elefun Screen-Mate :: Elefunia-Butterfly 1.0
U kunt een veelkleurige en mooie vlinder in bureaublad van uw computer te brengen door gebruik te maken ongelooflijke Elefun Screen-Mate :: Elefunia-Vlinder.
 
2

Freeware
iCandy Junior Icons -
iCandy Junior is een verzameling van 250 iconen speciaal ontworpen om de degene die je gebruikt op Verzuim vervangen. Let op: Gratis voor niet-commercieel gebruik.
 
2

Freeware
iPadian -
iPad simulator voor windows - Standalone Adobe AIR-toepassing- Volledig scherm voorbeeld- Custom App Store- Spellen- Gratis Muziek & video's- Webkit browser- Ondersteuning Facebook notificatie & berichten- Sociale Chat
 
2

Demonstratie
iPod Shuffle 1.0
De handige software applicatie IPod Shuffle biedt gebruikers een aantal icoontjes die ze kunnen gebruiken voor het maken van enkele IPod Shuffle verwante decoratie.
 
2

Freeware
Kiwiana 1.0
Een goed getekend kleine verzameling van leuke Nieuw-Zeeland-thema iconen - Zorg ervoor dat u kijken op de kiwi's!
 
2

Freeware
Laptop Battery Smiley 1.1.0.0
De Smiley toont het gebruik van de batterij van uw laptop samen met indicatoren.
 
2

Freeware
LJ Touch 1.26
De LJ Touch is een toepassing die werkt in combinatie met de Martin Lightjockey software.
 
2

Freeware
LogonStudio Vista 2
Nu kun je zelfs het logon-scherm van Windows XP wijzigen met behulp van exclusieve software LogonStudio Vista.
 
2

Freeware