Desktop Utilities software downloaden

NFL Vista Icons -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: PNG (transparante achtergrond, 24 bits kleuren, 8 bits schaduw) ICO (Windows Pictogrammen) icns (Mac iconen)
 
2

Freeware
Old School Wheels Desktop -
Om deze desktop achtergrond te installeren, gewoon gebruik maken van deze afbeelding als achtergrond van uw bureaublad. Om deze desktop achtergrond te verwijderen, verwijdert u de opname en de map van uw computer.
 
2

Freeware
TrayRun 2.0.1
Een handige kleine programma waarmee u de instellingen van een programma te lopen vanaf het systeemvak.
 
2

Shareware
TV Show Icons 3 Windows -
Inclusief: Pimp My Ride, Gevangenis Break Seizoen 1, Gevangenis Break Seizoen 2, Gevangenis Break Seizoen 3, Ray Mears 'World of Survival, Red Dwarf Rescue Me, Ross Kemp On Gangs, Saint Seiya, Samurai Champloo, Samurai Jack, Sanctuary, zaterdag.
 
2

Freeware
Virtual Desktop Toolbox 2.72.4
Te veel vensters op het bureaublad? Schakelen tussen programma's is veeleisend? Willen meerdere gebruikers contexten te gebruiken tijdens het uitvoeren van een Windows-sessie? Virtual Desktop Toolbox is de eerste professionele tool die uw monitor
 
2

Shareware
VistaIcons 1.5
Vista Drive Icon, verandert het station iconen weergegeven in Windows "My Computer", een bijna Vista drive-symbool met de drive vrije ruimte met een gladde gekleurde horizontale balk.
 
2

Freeware
WallPaper Plus 4.2
Eenvoudig te gebruiken. Gemakkelijk te hanteren. Dit Desktop Wallpaper Changer houdt uw bureaublad in een constante staat van beweging. Zijn niet veeleisend functies kunt u uw achtergrond als u wilt, met de afbeelding die u wilt. WallPaper Plus neemt
 
2

Commercieel
Zodiac Groove Icons -
Hier is een verzameling van Zodiac pictogrammen met de 12 tekens van de dierenriem voor Mac of Windows.ICO-32x32 tot 256x256Icns-32x32 tot 256x256PNG-256x256
 
2

Freeware
Aldos Magnifier 2.0
Aldo's Vergrootglas is een freeware kloon van de Windows 98/2000 's vergrootglas.
 
2

Freeware
Alert! Condition Red 2.0
Alert! Voorwaarde Red 2 is ontworpen om te kijken als de Red Alert-schermen uit Star Trek VI (en anderen). Volledig configureerbaar: berichten, Lettergrootte, snelheid. Mogelijkheid om instellingen in het register op te slaan.
 
2

Freeware
Auditor of dead pixel 1.0
Commissaris van dode pixel is een klein en zeer eenvoudig te gebruiken applicatie die u zal helpen bij het vinden dode pixels op uw TFT / LCD-monitor.
 
2

Freeware
Automated Key Presser 0.8 Beta
Dit is de Automated Key Presser. Het simuleert op een willekeurige toets op het toetsenbord. Alsof je daar zit te drukken ze zelf.
 
2

Freeware
Christmas Icons 2 -
Nieuwe Christmas Icons Set: Santa Claus, Christmas Bells, Christmas Gifts, Sneeuwman Toy, Christmas Tree. Grootte: 512 512?.
 
2

Freeware
Christmas Social Bookmark Icons -
Beschrijving: Kerstmis komt tot leven op uw bureaublad en blog met deze mooie kerst Pictogrammen voor feeds en sociale bookmarks, ontworpen door Dirceu Veiga van Fast Icon Studio.
 
2

Freeware
Desktop Lighting Tree -
Voor een frisse toets aan uw bureaublad met deze kerstboom.
 
2

Freeware
Fake Watermark 1.0
Dit hulpprogramma is gemaakt om een ??nep watermerk gekleurd in het rood aan de onderkant van het bureaublad van Windows laten zien.Om de tekst invoegen venster te verbergen, terwijl het watermerk wordt weergegeven, klikt u op "Hide
 
2

Freeware
Finder View Settings 1.2
Finder View Settings 1,2 - globale Mapweergave voor Mac OS 8 Nieuwe Finder en de map weergave-instellingen behoren tot de hete nieuwe functies te vinden in Mac OS 8.
 
2

Freeware
Free Gift Icons -
GRATIS Geschenk iconen - geschenkdoos, rood hart ballonnen, puppy, trouwringen, bos tulpen, rozen, taart. Alle formaten tot 512x512 px.
 
2

Freeware
iBattery 2.0
Een batterijmeter op het bureaublad van uw laptop, notebook of netbook. Gemaakt voor Windows Vista Sidebar of naar Windows 7-bureaublad. Nieuw in versie 2.0 - Nu te ondersteunen 5 kleuren - Optie om te laten zien en te verbergen procentuele waarde,
 
2

Freeware
Kill Bill 1.0
We zijn serieus buigen voor David Lanham rechts Nu met is gek skillz! Een fantastisch en realistisch geïllustreerd set die hommage brengt aan de film Kill Bill Vol. 1.
 
2

Freeware