Desktop Utilities software downloaden

Animated Indian Corn Cursor -
Een grappige geanimeerde muiscursor dat uw bureaublad te personaliseren.
 
2

Freeware
Baidu Icon Installer 1.2
Als u gebruik maakt Baidu op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Baidu pictogram Installer.
 
2

Freeware
Battlefield 2 icon pack -
Dit is Battlefield 2 icon pack. Dit pakket bevat 3 iconen in twee formaten:.. Png - 256x256 en 16x16 ico> 256x256 (Vista compatibel).
 
2

Freeware
BBC Radio Gadget 2.0.0.2
, BBC Radio 2, BBC Radio 3, BBC Radio 4, BBC Radio Five Live-, BBC 1Xtra, BBC Five Live Sports Extra; BBC 6 Music; BBC BBC Radio 1: U kunt op de volgende radiostations met handige BBC Radio Gadget luisteren 7; BBC Asian Network.
 
2

Freeware
Call Via Skype 0.2.1.0
Hiermee kunt u bellen via Skype naar de gebruiker of telefoon.
 
2

Freeware
CNN Icon Installer 1.2
Als u gebruik maakt CNN op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de CNN icoon Installer.
 
2

Freeware
Digital Retro Clock 1.5.1.0
Digitale retro stijl klok voor uw SideBar
 
2

Freeware
DK:KeyboardStatus 2.2.1.100
DK: Toetsenbord - Status toont een pop-up ballon weergeven van de Caps Lock, Insert en Num Lock-toets de status van het toetsenbord Toepassingen: DK: Toetsenbord - Status toont een popup ballon boven zijn icon in het systeemvak wanneer de Caps Lock,.
 
2

Freeware
File Folder Icon Collection 2
436 Uniek en 49.704 iconen volledig bewerkbare vector (ai, XAML, design, swf, fh11) formaten en vele raster (ico, psd, png, bmp, gif, jpg, icns) formaten. Geeft applicatie-ontwikkelaars toegang tot een grote verscheidenheid aan mappictogrammen, ruim
 
2

Shareware
Hot Metal -
Je moet Cursor FX (XP) het gewoon laat je zo veel met je cursor te houden.AnywayI begon deze cursor om te gaan met een nieuwe Windowblind maar het duurde op een levenvan haar own.It is in een. zip kreeg het bevat zowel Cursor FX een Cursor XP
 
2

Freeware
Mini Clock Alarm 1.01
Mini Alarm Clock is een kleine 24 uurs digitale klok die kan worden geplaatst op uw bureaublad, en kan worden ingesteld op een audio-geluid af te spelen, en / of start een programma van uw keuze op een bepaald moment.
 
2

Freeware
Multiple Desktops 2.0 Beta 1
Multiple Desktops voor Windows is een snelle, lichtgewicht applicatie die voorziet in de Windows-omgeving een functie vergelijkbaar met Linux werkplekken.
 
2

Freeware
Multiple Desktops! 1.0.0.8
Dit programma kan meerdere "virtuele" desktops onyour systeem. U kunt schakelen tussen de bureaubladen met behulp van de pictogram in het systeemvak en het selecteren van het bureaublad dat u het pictogram want.Right op voor het menu /
 
2

Shareware
Oh-cursor Feather 1.0
Desktop verbetering nut maken van uw muiscursor op zoek als full-size fotorealistische VOGEL veer, op maat voor verschillende gebeurtenissen, semi-transparant.
 
2

Demonstratie
Recycle Bin Laden 2.1
Dit hulpprogramma vervangt de Prullenbak. Kan worden hersteld naar de standaardwaarden.
 
2

Freeware
Santa Claus -
De update van de gevraagde blauwe versie van mijn cursor Oranje Shock
 
2

Freeware
Screenshot Saver 1.0.0.1
Screenshot Saver is een gratis hulpprogramma dat bespaart screenshots wanneer u op de "Print Screen" toets op uw toetsenbord.
 
2

Freeware
Shutti GreenMoni 1.0
Shutti GreenMoni is een monitor uit te schakelen nut. Meer dan 60% van uw energieverbruik gaat naar uw monitor en als je niet gebruiken, het is een verspilling van energie. Shutti plaatst een snel scherm Uit snelkoppeling op uw bureaublad.
 
2

Freeware
Starcraft Icon Pack -
U kunt de iconen voor volgende maten van de handige Starcraft Icon Pack: 16x16, 24x24, 32x32, 48x48 en 256x256 in RGBA (32 bits) en 256 (8 bits).
 
2

Freeware
TransMouse 0.1.0.0
Deze app zit in uw systeemvak, volgt de muis als het eenmaal is begonnen. alle vensters die wordt aangemaakt / apps gelanceerd terwijl dit in bedrijf is zal transparant worden, maar wanneer de muis zich boven de titelbalk, het zal Ondoorzichtig, en
 
2

Freeware