Desktop Utilities software downloaden

TraP 1.0.0
U kunt eenvoudig communiceren met uw vrienden met handige software applicatie val die zich in uw systeemvak.
 
2

Freeware
Web Pinner 1.0
Web Pinner is een freeware applicatie die website links kunt toevoegen aan uw bureaublad van Windows 7.
 
2

Freeware
WIP Desktop Download 1.0.8
De WIP bureaublad downloaden houdt u aangesloten op alle van de dingen die je hebt WIP'd. De download automatisch gesynchroniseerd met uw web-based WIP-interface. Goed te krijgen waarschuwingen op uw bureaublad wanneer er nieuwe berichten zijn.
 
2

Freeware
Battery Bar 1.10 build 145
Battery Bar helpt u om te weten hoe lang je laptop batterij zal werken. Het toont u de exacte tijd dat hoeveel je laptops batterij loopt. Het gebruikt de voorspelling algoritme en meest nauwkeurige tijd. Het toont ook het percentage van de batterij
 
2

Shareware
Break-O-Mat 1.0
Break-O-Mat herinnert u met regelmatige tussenpozen om Take A Break. U kunt werk en breken duur, uit te stellen een pauze van enkele minuten en onderbreken pauzes wanneer u maar wilt (door middel van een klik met de rechtermuisknop). Break-O-Mat zal
 
2

Freeware
Brushed Adlua -
Geborsteld Adlua brengt u een mooie icoon verzameling die u kunt gebruiken om de standaard iconen van uw bestanden en mappen te veranderen.
 
2

Freeware
Camtech T5 5.0
T5 is een innovatief programma dat uw bureaublad en / of Toolbar Wallpaper verandert automatisch met intervallen van elk uur, dag, week of maand.
 
2

Shareware
Captains Pointer -
Dit is het tweede stuk van de Suite een Captain's.Deze cursor is volledig geanimeerd en zeer nauwkeurig!De download bevat een (. Zip) bestand binnen is een CursorXP en een CursorFX bestand, zodat het zal werken met beide programma's.
 
2

Freeware
Carbon Fibre GTV -
Gewoon een goede oude school Cursor (met enkele nieuwe wendingen) geen 3D-programma's, Quick lite en accuraat.
 
2

Freeware
Career Builder Icon Installer 1.2
Als u gebruik maakt Career Builder op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Career Builder icoon Installer.
 
2

Freeware
Desktop Magic 1.1.0
Desktop Magic is een Desktop Wallpaper Rotator, zal het periodicly veranderen het beeld wordt weergegeven op het bureaublad en het beheren van andere enhancments naar uw bureaublad.
 
2

Freeware
Deviant DOCK 1.0
DeviantDOCK is een luancher die uw snelkoppeling-bestand, map in je desktop organiseert.
 
2

Demonstratie
Dimensions Window Media Player Skin 1.0
Net als zijn voorganger, de afmetingen van Windows Media Huid wordt een aantal van de tekortkomingen van de klassieke Windows Media Player.
 
2

Freeware
Dusty 0.2
Dusty is een prototype, gemaakt in 2004, het bewijs van een concept van de invoering van een ander kenmerk van de fysieke wereld in een virtuele omgeving.
 
2

Freeware
Easy Desk Ticker 8.2
Het dokken aan de boven-of onderkant van het scherm en geeft nieuws als een scrollende lijn, zoals bekend van tv-stations.
 
2

Freeware
Express Menu 2.0.3186.20544
Express-menu is een aanvulling op de Windows Start Menu. Vaak is de start-menu wordt steeds groter en trager als u extra programma's zoals deze :) Express Menu kunt u een tweede menu dat is snel en gemakkelijk weer te geven en te navigeren
 
2

Freeware
Garland Christmas Show 1.0
Het vakantieseizoen kan snel worden nadert, maar de meeste mensen 'gebruik van de computer doet niets af aan in deze drukke tijd van het jaar.
 
2

Freeware
Glenn Desktop Calendar 1.34
U kunt inclusive software utility Glenn Desktop Calendar te gebruiken voor het herinneren over uw belangrijke gebeurtenissen.
 
2

Freeware
Gmail for Pokki -
Gmail voor Pokki is een kleine applicatie waarmee u uw Gmail-account gemakkelijk inloggen vanaf uw bureaublad.
 
2

Freeware
Orkut Express 2.7.8
De handige software Orkut Express is in staat om volgende functies: voor de vaststelling bekend login bugs, voor het laden van stukjes uit ScrapBook recht in uw zijbalk, voor het tonen van foutpictogram, voor het lezen en afspelen en verwijderen van.
 
2

Freeware