Desktop Utilities software downloaden

Ranch Tooth! 1.0.10
Je houdt van de Wendy's Ranch tand, je ~ ~ weet je doet! Odonata Hier is een schattige kleine app die willekeurig opduikt en zegt de "Ranch".
 
2

Freeware
Sound Clavier 1.05
Het programma geluidseffecten toevoegen aan alle toetsenbord-knoppen (Esc, Tab, Alt, .
 
2

Shareware
Sweet System Icons -
Beschrijving:12 freeware pictogrammen geïnspireerd door de zoete look and feel van babykamers kunstwerk. Inhoud:CD, Computer, Documents, Favorits, mappen, Home
 
2

Shareware
Tropical Island For March -
Neem het op tegen het gevoel van een koele zomers briesje, met palmbomen dansen, in dit prachtige strand instelling van wit zand en een blauwe hemel als je aanmeren uw zeilboot op het strand door de oceaan van aqua blauw.
 
2

Freeware
WindowGhost 2.2
WindowGhost biedt koele transparant venster effecten bij het verplaatsen of wijzigen van de grootte ramen.
 
2

Shareware
Deskwin 1.6.1
Deskwin is een virtuele Desktop Manager. In plaats van een desktop waarop alle vensters worden weergegeven, kunt u nu met meerdere te werken, elk met een eigen set van vensters. U kunt schakelen tussen desktop door te klikken op een desktop in de
 
2

Freeware
42 Music Artist Icon Pack -
FULLVIEW, het is een voorbeeld dus het is in uw belang om het te zien in al zijn glorie door te kijken naar het Normaal Formaat.
 
2

Freeware
AniChoice 1.0
Let op uw cursor collectie, installeer je Cursors gewoon door slepen en neerzetten en laat AniChoice uitwisseling uw favoriete cursors automatisch bij elke regelmatige tijdstippen je wilt.
 
2

Shareware
CDSpin 2.0.0 build 0
CDSpin - verwijder de Spin-up tijd van verschillende toepassingen die een cd te kunnen benutten.
 
2

Demonstratie
CommandXpress 1.0.2796.24587
De nieuwe baanbrekende technologie die opdracht administratie zorgt voor een revolutie voor Windows.
 
2

Freeware
Oh-cursor 1.0
Desktop verbetering nut maken van uw muiscursor op zoek als full-size fotorealistische menselijke hand, op maat voor verschillende evenementen.
 
2

Demonstratie
Xoomer 1.3
Xoomer is een volledig aanpasbare vergroting programma dat de huidige plaats van de cursor als RGB en Hex Color informatie van de huidige pixel weergeeft.
 
2

Freeware
Adobe Icon Pack v2 -
Adobe Icon Pack v2 werd gemaakt door de 11X Design team. De maker Ziko aka SkaziX of Benny.Lijst bijwerken:1.) Totaal nieuw ontwerp2.) Toegevoegd Adobe Illustrator-pictogram3.) Glas effect
 
2

Freeware
Choose Your Sport Icons -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: 8 pictogrammen over sport gebieden in 128x128 pixels.
 
2

Freeware
Desktop Album Display 2.0
Een kleine desktop hulpprogramma voor uw het bekijken en het horen van plezier. Een programma waarmee u de covers van uw favoriete muziek albums op uw bureaublad, en ze te gebruiken om uw favoriete Media Player te openen. Media Player Support: -
 
2

Freeware
FTBasicMMO 1.2.8
FTBasicMMO biedt memory management voor de FT-817, FT-847, FT-857 en FT-897 transceivers waaronder de D en ND versies en radio's die zijn aangepast aan de frequentie bereik te veranderen.
 
2

Demonstratie
Magic Affirmations 1.00
MAGic Affirmaties is nieuw software die achtergrondafbeeldingen kunt met uw persoonlijke affirmaties verschijnen op magische wijze op het scherm op regelmatige tijdstippen zonder dat u uw werk.
 
2

Shareware
Handy 2000 1.01
16 Hulpprogramma's en speelgoed in een gratis download, gemakkelijk te bereiken vanaf een pictogram in uw systeemvak.
 
2

Freeware
Graphite3D Master Collection 1.0
Graphite3D is een icoon project dat is geïnspireerd door Graphite thema van Mac OS X en ontworpen om eenvoudige, maar professionele en moderne op hetzelfde moment.
 
2

Freeware
RainbowGround 1.1
RainbowGround is een programma voor het maken van wallpapers en Web achtergronden.
 
1

Demonstratie