Desktop Utilities software downloaden

ActivIcons 3.26
ActivIcons stelt u in staat om het pictogram op het bureaublad van Windows en de cursor attributen aan te passen.
 
1

Freeware
MouseClock 3.0
MouseClock wordt een onderdeel van uw muis en biedt u de informatie die u nodig hebt op een nieuwe manier. Het blijft uit de weg, terwijl het u met de huidige tijd, datum, vrije systeembronnen, seconden (stopwatch), nieuwe e-mails.
 
1

Shareware
CoolTabs 1.0.0.6
CoolTabs is een krachtige applicatie ontworpen om netjes uw bureaublad en bieden een snelle manier voor het organiseren en het openen van uw toepassingen, mappen, snelkoppelingen en documenten die u vaak bezoekt.
 
1

Shareware
Desktop Resetter 1.5
Desktop Resetter is een makkelijk te gebruiken programma dat pictogram op het bureaublad plaatsen, zodat ze kunnen worden hersteld wanneer onbedoeld verplaatst (zoals na het spelen van een spel, het veranderen van de monitor resoluties, crashen,.
 
1

Shareware
Tray Minimizer 2.4
Met Tray Minimizer kunt u elk gewenst venster in de systeembalk schuilen.We moeten vaak meerdere applicaties tegelijkertijd open doen, wat erg verwarrend kan zijn. U kunt uw vensters nu gemakkelijk verbergen in de balk en weer openen met een druk op
 
1

Shareware
WinTiles 1.1.0
Ontketen het echte potentieel van Windows - Wintiles is op het idee dat vele Windows heeft te kijken naar gebaseerd is goed, maar hebben van vele Windows die u werk geweldig is.
 
1

Freeware
Desktop Lectionary 1.0
De Desktop Lectionary toont u de eerste paar regels van de week geselecteerd uit de lectionary in een kleine doos die is er altijd op uw bureaublad huidige schriftlezingen, stimuleren je om na te denken deze Bijbelse lezingen, en klik op de link om u.
 
1

Freeware
ArtIcons 5.46
ArtIcons biedt u vele mogelijkheden bij het werken met Windows XP en Windows Vista iconen. Vista Iconen kunt u nu met gemak bedienen. Om Vista iconen compatibel te maken met Windows XP kunt u ze opslaan zonder ze te comprimeren.
 
1

Shareware
QuickButtons 1.2
QuickButtons stelt u in staat om een AppBar maken met knoppen die toetsaanslagen simuleren.
 
1

Shareware
WinTopMost Site License 1.1j
WinTopMost maakt de â??Closeâ? knoppen van geselecteerde applicaties onbruikbaar. De site license laat u het programma in zoveel computers in een bedrijf installeren als u maar wilt, om de â??closeâ? knop en de bovenste opties onbruikbaar te
 
1

Shareware
Omniquad Desktop Booster 1.5
Intelligentie komt tot de Windows-omgeving - Omniquad Desktop Booster maakt je leven makkelijker en de tijd die op de computer productiever.
 
1

Shareware
Astatix Launcher 1.61
Astatix Launcher kunt u snel aan de slag toepassingen, open documenten en mappen verkennen in een enkele klik.
 
1

Shareware
Personal Helper 2.1
Personal Helper is een Personal utility software, kunt u de mini-notities wilt gebruiken, net als het gebruik van de notebook op uw tafel, bewaar uw info gunstig altijd als je wilt.
 
1

Shareware
Desktop Wizard Pro 1.24
Desktop Wizard Pro is een professionele en veelzijdige Wallpaper Changer en manager dat magische presteert op uw Windows-bureaublad.
 
1

Shareware
ManageDesk 2.05
ManageDesk is een unieke virtuele desktop manager. Het is gemaakt om opgewonden van al je gevoelens. Zijn aangename ontwerp, de hoogste kwaliteit en unieke eigenschappen zullen u met onvergetelijke momenten van computing, te zijn veranderd het
 
1

Shareware
Atmosphere Lite 5.0
Breng de geluiden van de natuur op de desktop. Sfeer Lite stelt u in staat om uw eigen aangepaste ontspannende soundscapes te creëren en te luisteren naar de resultaten in realtime, of opnemen naar wav met behulp van de ingebouwde recorder. Dit kunt
 
1

Freeware
AIHotKey 3.1
Introductie van de programma's, bestanden en mappen opent met behulp van het toetsenbord toetsen: hot keys.
 
1

Shareware
Mota Wallpaper Changer 1.0
Het programma is ontwikkeld voor automatische wallpaper veranderen op bepaalde tijdsintervallen.
 
1

Shareware
HyperCam 2.29.01
HyperCam vangt de actie en het geluid vanuit alle delen van het bureaublad van Windows en slaat het op standaard AVI-filmbestanden.
 
1

Freeware
! The Owl Tree (interactive desktop) 1.0
Nr. 11 van de Ghost Forest familie - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief!). Gebaseerd op Flash-technologie, deze wallpapers bieden de gebruiker een compleet nieuwe ervaring. In feite,
 
1

Freeware