Desktop Utilities software downloaden

RE-Run 1.02
Multifunctionele Desktoptoolbar
 
1

Freeware
Easy Screensaver Maker 1.2.77
Easy Screensaver Maker is een een krachtige screensaver gebouw hulpprogramma voor het maken en distribueren screensaver voor Windows.
 
1

Shareware
Screen Privacy 1.2
Privacy Screen stelt u in staat om te verbergen en te herstellen vensters door op een geheime sleutel.
 
1

Shareware
WallPaperPlus 4.1
Is uw PC lijden 'desktop saai'? Dan pomp nieuw leven in uw PC met Lees verder Plus bureaubladachtergrond wisselaar! Maak uw Active Desktop ... Eenvoudig te gebruiken. Makkelijk te hanteren. Dit bureaubladachtergrond wisselaar houdt uw bureaublad in
 
1

Shareware
IntegryDESK 1.41
IntegryDesk is een OS versterker om u te helpen uw bureaublad voor efficiënt werken.
 
1

Shareware
HyperClipper XL 2.1
Programma voor klembord. Verbetert standaard copy/paste van Windows, voegt 200 van de klemmen toestukken stapel, voorproef, volledige klembordcontrole. Geïntegreerd met Windows staat de het klembordomslag van de Ontdekkingsreiziger leidt en voorproef
 
1

Shareware
Enterra Icon Keeper Deluxe 1.0
Enterra Icon Keeper Deluxe is een elegante oplossing aan het probleem van de pictogrammenregeling.
 
1

Shareware
Montage 3.0.521
Montage is een hulpmiddel voor het werken sneller, waardoor het grootste deel van het scherm de ruimte, en de integratie van uw favoriete applicaties, zodat u kunt met Windows productiever.
 
1

Shareware
FreeDesktop 2.0
Het is een desktop gelijkspel tool kan bureaublad vergrendelen, en trek lijn op het gratis, kunt u kleur lijn of width.
 
1

Shareware
7art Energizer Clock ScreenSaver 1.3
7art Energizer Clock is een nieuwe manier om je leven butteries opladen terwijl uw pc is in rusttoestand. Het brengt je een nette Klok met Kalender: weet u altijd niet alleen de huidige tijd, maar ook de huidige datum, dag van de week en de maand.
 
1

Shareware
MyLaunchMenu 1.0
MyLaunchMenu - het snelle startmenu voor uw taakbalk! Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk menu, dat de instellingen van uw taakbalk verzorgt. MyLaunchMenu leest een eenvoudig configuratiebestand en creëert automatisch een alfabetische lijst van je
 
1

Shareware
2D+3D Screensaver Maker 3.20
2D+3D Screensaver Maker maakt het mogelijk je eigen, prachtige 2D en 3D screensavers te maken en te verdelen zonder programmeerwerk.
 
1

Shareware
UniClip 3.1
UniClip laat een netwerk van computers delen een unieke tekst klembord. Kopieer tekst op de ene computer en plak het op een van de andere computers in uw netwerk.
 
1

Shareware
7art Aquarius Clock ScreenSaver 1.1
Waterman Zodiac Clock is een magische talisman voor waarvan van ons geboren vanaf 21 januari-20 februari.
 
1

Freeware
Quick Access Folders & Files 2.2
Quick Access Folders & Files is een efficiënte desktop enhancement tool en een krachtige explorer assistent.
 
1

Shareware
7art Underwater Clock ScreenSaver 1.1
Once upon a time een visser ging vissen in de zee en liet zijn wekker weg te vallen. Nu zijn alle zeedieren omgeving wonen zijn erg blij als ze weten exacte tijd waarop de visser gaat vissen om veilig te ontsnappen aan zijn visnet. Laten we vreugde
 
1

Freeware
ClickAndHide 1.1
Oleansoft ClickAndHide onmiddellijk en volledig verbergt applicaties met een klik van de linker en rechter muisknoppen tegelijk.
 
1

Shareware
ABF Wallpaper Changer 3.71
Moe van saaie desktop wallpaper? Willen iets nieuws proberen? Wil je een instelbare kalender markeren feestdagen, verjaardagen en andere belangrijke data op uw bureaublad hebben? Willen nieuwe hoge-kwaliteit wallpapers te downloaden van het internet?
 
1

Shareware
Animated Expressing Gratitude Wallpaper 2.0
Zie de takken beladen met oranje-roodachtige bloemen dansen in de wind, en de uitingen van dankbaarheid langzaam over het scherm in animatie. Download deze om zichzelf eraan te herinneren om dankbaar en gelukkig op Thanksgiving.
 
1

Freeware
Colors of Thanksgiving Wallpaper 2.0
Een beschilderd doek van de herfst bomen vormt het decor van deze ontspannende behang. Installeer deze animated wallpaper en genieten in het seizoen van de Thanksgiving met video's van de herfst bladeren.
 
1

Freeware