Desktop Utilities software downloaden

AlphaXP 1.1.4
AlphaXP is een krachtig systeem enhancement die geavanceerde transparantie-effecten toevoegt aan elke Windows 2000/XP computer.
 
1

Shareware
Just Watching 2.1
Stel je voor dat je continu meerdere online beelden kunnen volgen zonder uw browser te openen.
 
1

Shareware
diskMETA-Personal 1.0
DiskMETA-Personal is een standaard versie van diskMETA harde schijf zoeksoftware. DiskMETA-Personal Features: Het ondersteunt txt, html, doc, rtf, xls, pdf formaten....... Onbeperkt aantal indexen gecreëerd kan worden. Mogelijkheid om een aangepaste
 
1

Shareware
TaskTracker™ - Keep Your Files at Your Fingertips™ 1.1
TaskTracker? neemt het Windows? Ontdekkingsreiziger en verandert het binnenste buiten. Afscheid te nemen van vervelende zoeken naar bestanden in Windows ingewikkelde bestandssysteem. Nu kunt u naar de bestanden die u wilt werken met - en openen,
 
1

Shareware
Pixel Port 1.1
Pixel Port is een vergrootglas, een acht-weg kleurkiezer, een liniaal en een gradenboog. Alle functies bevinden zich op een enkele compacte zwevend palet.
 
1

Shareware
Wallpaper Master 2.14
Wallpaper Master is een zeer flexibele Wallpaper Changer en manager. Het verandert automatisch je achtergrond behang met een groot scala aan mogelijkheden, en is ideaal voor het indexeren van grote collecties. U kunt uw eigen categorieën aan de hand
 
1

Freeware
Bloch Wallpaper Changer 2.0.5
Plannen wanneer uw desktop wallpaper verandert met een door de gebruiker gedefinieerde tijdsinterval.
 
1

Shareware
Hanami 1.0.0.9
Hanami - kersenbloesems vallen op uw bureaublad en op uw ramen terwijl u ooooo werken Hanami is wat in Japan wordt genoemd kersenbloesem bekijken in het voorjaar.
 
1

Demonstratie
A - Copy+ 2.02.07
OK, dus je wilt het web en kopiëren veel spullen bladeren te plakken in uw notities of project of onderzoek of wat dan ook.
 
1

Shareware
Quick Shell 2.1
Snel Shell voegt opties om het systeem menu van alle vensters om ze altijd te maken op de top, transparant of instorten ze naar de titelbalk. Ook kan menu's transparant worden gemaakt. Voor Windows 95/98/ME/2000/XP.
 
1

Shareware
7art White Flower Clock ScreenSaver 1.1
Natural Flower Clock gevonden in het sprookje. Nu kunt u gemakkelijk vinden van de exacte magische tijd en datum. Elke magische seconde doorgegeven in White Flower Clock is vol van liefde. Laten we delen met de hele wereld.
 
1

Freeware
7art Mechanical Clock ScreenSaver 1.1
De klok is een mechanische levend wezen dat vaart in de grote rivier van de tijd voorafgaand aan onze beschaving.
 
1

Freeware
Animated Desktop 1.2.4
Animated Desktop stelt u in staat om te creëren en zet geanimeerde themas, gebaseerd op Flash-animaties, Java applets, Actieve X componenten en HTML-paginas op uw Windows-bureaublad.
 
1

Shareware
Free MP3 Organizer 3.1
Free MP3 Organizer helpt de gebruiker bij het beheer van MP3, WAV, OGG en WMA  bestanden op zijn harde schijf, cd's of netwerkstations.
 
1

Demonstratie
Deluxe Christmas Tree 1.1
Als je graag knipperende lampjes, elfjes of kerstbomen spullen in en rond uw huis, zodra de kerstperiode nadert u misschien ook graag de desktop kerstboom.
 
1

Freeware
Wallpaper Clock 1.2.07
Multifunctionele klok & behang diashow & kalender op uw bureaublad. U kunt pratende klok of muzikale klok of opvallende klok modus te selecteren. Alarm-klok en Flash spelletjes monitor zijn opgenomen. U kunt gebruik maken van uw eigen afbeeldingen,
 
1

Demonstratie
Christmas Tree Collection 1.1
Een verzameling van acht kerstbomen op uw bureaublad. Als je begint aan de kerstsfeer te voelen, waarom ga je niet de computer te bereiden? Met deze boom kerst, bent u in staat om. U kunt het instellen op de hoogte blijven van alle andere
 
1

Freeware
SideKick 1.0
SideKick - een snelle toegang tot uw favorieten, SideKick zet een klein pictogram op de top aan de linkerkant van uw scherm dat geeft u een snelle toegang tot uw meest nuttige websites. geen behoefte om hen te zoeken tussen je favorieten 1000.
 
1

Freeware
WinFaceOff 1.50
WinFaceOff is een lichtgewicht en gratis wallpaper wisselaar voor Windows. Het kan wallpaper automatisch of met de hand of via sneltoets te wijzigen, met vier effecten zoals tegels, centrum, strech, schermvullende. Wat meer is, kan het
 
1

Freeware
Virtual Desktop Assist 3.0.0.79
Virtual Desktop Assist is een uitgebreide Windows-virtuele desktop software om meerdere desktop en virtuele desktop op de belangrijkste windows operating system.
 
1

Shareware