Desktop Utilities software downloaden

Classic Shell 3.2
Classic Shell 3.2is gelanceerd te zijn een handige en professionele verzameling van functies die beschikbaar waren in oudere versies van Windows, maar worden verwijderd uit Vista en Windows 7. Het heeft een klassieke startmenu voor Windows 7, het
 
14

Freeware
Drive Icon Changer -
Dit is een kleine applicatie waarmee je kunt Pictogram van een schijf in uw computer wijzigen.
 
14

Freeware
XP iCandy 3.1
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: Inclusief: Chat Iconen, Klembord iconen, Desktop, Thuis, Afmelden, Kladblok, Pen, Zoeken, Shutdown pictogrammen
 
14

Freeware
1 Click & Go 1.2996
1 Click & Go werkt als een Windows-werkbalk is ontworpen voor gemakkelijke toegang, openen en uitvoeren van bestanden en mappen die u vaak gebruikt.
 
13

Freeware
Version Info 1.5
     Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van handige software utility Version Info: het heeft een gebruikersvriendelijke interface, je kunt het gebruiken voor zowel het bekijken als het importeren en exporteren van gegevens van EXE-bestanden,.
 
13

Freeware
Internet Research Scout Plug-In for Internet Explorer 1.33
Handy IE plug-in speciaal ontworpen voor online onderzoek en gemakkelijke manier om informatie op te slaan van het internet.
 
12

Shareware
Hejir 1.3
Werken bij: 29/05/2009The eerste hulpmiddel voor soort Koerdisch in Windows. kan als UNICODE format.The beste type tool voor het type kopiëren met Koerdische taal in alle programs.With 85 lettertypes (Voor meer informatie kunt u mij bellen
 
12

Shareware
Job Manager v1.0
Precies weet wat u hebt uitgegeven, op wat je hebt en besteed als je hebt besteed. Deze software is ontworpen om uitgaven te beheren, maar het komt met andere functies, zoals Employee Verlof / Ziekteverlof management & Facturatie. Een zeer eenvoudige
 
12

Demonstratie
Vista BootScreen 1.0
Nu kunt u eenvoudig logo van uw Windows Vista opstartscherm aanpassen met handige software applicatie Vista opstartscherm.
 
12

Shareware
CALENDAR (formerly Calender) 2.0
Voer kalender gerelateerde functies. Kalender is gebouwd als een eenvoudig C + + app die kan voeren bijna alle functies die kunnen worden gevonden in een kalender. Het programma is gecodeerd een Object Oriented manier en kan gemakkelijk worden
 
12

Freeware
Fast Aero 1.3
Snel Aero is een gratis kleine applicatie die Aero Glass-interface en effecten op de Windows XP-systemen emuleert.
 
12

Freeware
Vista Boot Logo Generator 1.2 Beta
 Met Vista Boot Logo Generator zul je in staat om Vista opstart logos van hoge resolutie eenvoudig te creëren.
 
12

Freeware
Get A FreeLancer 1.0.0.0
Als freelancer demoBid uw favoriete projecten.
 
12

Freeware
Apple Icon Installer 1.2
Als u gebruik maakt van Apple op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Apple-pictogram Installer.
 
12

Freeware
Hide Any Window 3.0
Verberg een venster is verbergen Windows-software voor het snel verstoppen ramen en actieve programma's sluiten zonder hen.
 
11

Shareware
Hair Treatment volume 2 1.0
Gezonder en glanzender haar is iets dat iedereen houdt. Haar wassen is de cosmetische handeling van haar schoon te houden door het wassen met shampoo of andere producten afwasmiddel en water.
 
11

Shareware
Hide All 1.0
Gebruik verbergen om zich te ontdoen van Windows die u nodig hebt geopend, maar dont de hele tijd te gebruiken, zodat zij dont je taakbalk rommel, bijvoorbeeld e-mail clients, beheerprogramma's, enz.
 
11

Freeware
Multi Display Cursor Tracker 1.2
Multi Display Cursor Tracker nut helpen om de inhoud van de beeldschermen te bedienen vooral als het niet zichtbaar is vanaf een plek. Bijvoorbeeld: uw tweede monitor (TV) Verre gelegen of omgedraaid.
 
11

Freeware
Video Games and Health 1.0
Wil je weten over de effecten van videogames op de gezondheid? Binnen dit e-boek je? Ll vind de informatie die u nodig hebt met extra links naar verdere lectuur.
 
10

Shareware
Change Desktop 3.0.4
Change Desktop opent je Desktop voor alle nieuwe mogelijkheden. In tegenstelling tot de System Desktop Changer kunt u mix en match elke iPhoto-album, Aperture album, map of enkele afbeelding om te laten zien op uw bureaublad. Features: Kies uit meer
 
10

Freeware