Desktop Utilities software downloaden

WinHide 1.0
WinHide is een programma dat snel uw werk programma's en vensters te verbergen. U hoeft niet naar uw werk toepassingen te sluiten, gewoon verbergen. De verborgen programma's worden niet weergegeven in de taakbalk, op Ctrl-Alt-Del lijst of in de task
 
1

Shareware
TimeTiger 1.8
Snel, effectief netwerk tijdregistratie software uw mensen ook daadwerkelijk gebruiken.
 
1

Demonstratie
Dator 1.1
Informatie management programma met volledige tekstverwerking mogelijkheden en paswoord beveiliging van alle bestanden.
 
1

Shareware
Rangelsoft Live-Studio 2.0
Live-Studio is een geavanceerde, intuïtieve visuele tool voor het maken van complexe multimediatoepassingen, presentaties, e-boeken, catalogi, quizzen, cd-rom laders, educatieve programma's.
 
1

Demonstratie
Rangelsoft Live-Book 2.5
Live-Book is een complete ontwikkelomgeving ontworpen voor het creëren van multimedia e-boeken, catalogi, documentatie en ook interactieve toepassingen of compacte publicaties met geïntegreerde SQL-databases en geavanceerde verslag en zoekmachines.
 
1

Demonstratie
videoMAN for videoclubs 2.2
Videoman is ideaal voor alle moderne video-clubs. Beheer uw klanten en films snel. Gemakken voorzien door Videoman zijn eindeloos. U kunt altijd zien welke films zijn te huur, totale duur, de hoeveelheid geld verschuldigd door klanten etc.It is zeer
 
1

Demonstratie
WinPLOSION 2.17
WinPLOSION biedt een snelle en visuele methode om aan het venster dat u wilt, wanneer je meerdere applicaties draaien door het weergeven van een opengewerkte tekening van alle open vensters.
 
1

Shareware
SubstDrive 1.2
API voor het werken met substitutie-apparaat (zie DOS-commando subst). Win9x ONLY. Voor WinNT en Win2000 gebruiken native API call
 
1

Demonstratie
LayoutFix 1.4
LayoutFix functies zijn zeer eenvoudig, maar je ze regelmatig nodig hebt. De belangrijkste behulp van dit programma is in het vertalen. Alles wat je hoeft te doen is om LayoutFix te lanceren en vervolgens blijven of te gaan werken met uw MS Word. Als
 
1

Shareware
Apimac Clean Text 1.1
Elimineert alle tekstopmaak, het voorbereiden voor het plakken en voert andere handige functies, zoals het verwijderen van lege regels, verwijderen van meerdere ruimten, het verwijderen tab karakters enz.
 
1

Shareware
XSwitch 1.0
XSwitch: Visual Alt-Tab vervanging en meer - nieuwe functionaliteit om te schakelen tussen uw taken en ramen, het beheer van je PC staat.
 
1

Shareware
SyncNotes 1.3
SyncNotes helpt u uw belangrijke stukjes informatie te houden binnen handbereik, altijd.
 
1

Shareware
Charlie and Arnaud 1.0
Twee bekroonde e-prentenboeken die zowel kinderen als volwassenen genieten van een heerlijk offbeat en ontroerende manier.
 
1

Shareware
Mortgage Prelude 1.0
Terwijl Hypotheek Prelude fungeert als een krachtige hypotheek calculator dat zulke items als uw maandelijkse betaling, amortisatie schema, rente, enz.
 
1

Shareware
TikTokCook Personal 4.5
TikTokCook (tm) is een eenvoudig te gebruiken multi-alarm timer weinig die in de weg van computervaardigheden gebruiken.
 
1

Shareware
EZ Home Software 2.0
Adresboek software plus vele andere thuiscomputers functies in een makkelijk te gebruiken programma.
 
1

Shareware
Icon Tray 12.0
Icoon Tray is een hulpprogramma dat zelden gebruikte pictogrammen verbergt in het systeemvak.
 
1

Shareware
QuickFill by BB 3.4
Om veel formulieren invullen met dezelfde tekst zult u van deze tool. QuickFill Door BB is speciaal ontworpen om uw sjablonen op het klembord voor een snelle plakken kopiëren naar e-mails, documenten en forms.Prepare templates zoals tekstbestanden,
 
1

Shareware
Building Formulas 2.10
Figuur hoeveelheden beton of vul nodig voor driehoek, trapizoid, rechthoek en cilinders. converteert tussen cubic inches, kubieke meter of kubieke meter.
 
1

Shareware
Premium Clock 2 2.36
Premium Clock is een revolutionair programma waarmee je je Windows-desktop te verbeteren door het toevoegen van klokken, wallpapers, en nog veel meer bij kijken.
 
1

Shareware