Desktop Utilities software downloaden

Probability of Default Calculator 1.0
Probability of Default Calculator maakt het schatten van waarschijnlijkheden van wanbetalingen volgens de Basel II-vereisten met vijf-jaar historische gegevens over de frequentie van de standaardinstellingen voor de verschillende risico-klassen,.
 
1

Shareware
BBAuto 2.67
Een eenvoudig te gebruiken contact manager / follow-up systeem voor klanten of potentiële klanten van auto / auto dealers, gebaseerd op CALLBACK data die u opgeeft, of geboortedata, of SALDOBEDRAG DATA op LEASE of AANKOPEN.
 
1

Demonstratie
Qict 1.1
Qict is Dictionary lookup tool die gebruikers in staat stelt om de betekenis van woorden of zinnen te controleren.
 
1

Demonstratie
PicoCurrency 1.0
100% Assembler geschreven klein (8704 bytes) wereld valuta-omzetter hulpprogramma, dat kan converteren tussen de meeste valuta's ter wereld.
 
1

Shareware
FLEETMATE 1.2
FLEETMATE is veelzijdig, uitgebreide fleet maintenance management software die vloot onderhoudshistorie en PM scheduling, het brandstofverbruik en de totale kosten dekt.
 
1

Demonstratie
qliner Hotkeys 1.9
Sneltoetsen bouwt voort op het concept van Windows sneltoetsen maar neemt dit concept naar een heel nieuw niveau.
 
1

Demonstratie
PC SMS - Outlook SMS 4.0
SMS direct vanaf uw PC, Outlook of Outlook Express met uw mobiele no.Features: - Integratie met Outlook of Express Adresboek - e-mail kopieën van berichten sturen-timeshift versturen functie-uw mobiele telefoon niet.. als initiatiefnemer - Makkelijk
 
1

Shareware
Script Styler Suite 1.7
Script Styler Suite - media tools voor de creatie en productie van media gestileerde producties.
 
1

Demonstratie
dBworxPE 4.6
DBworxPE is een klein, veelzijdig databasebeheer - en meer. Naast de standaard types veld (numeriek, tekst, datum) DBworxPE steunt extra soorten, zoals lookup en relationele velden, externe velden en grafische velden (die afbeeldingen, tekst en
 
1

Shareware
1-abc.net Personal Diary 1.00
Deze snelle en eenvoudig te gebruiken product kunt u onderaan uw gedachten elke dag te schrijven aan een wachtwoord-beveiligde bestand dat is opgeslagen met een speciaal encryptie-engine, zodat zeker niemand, maar u kunt het openen en wijzigen zonder.
 
1

Shareware
SoftCollection Impulse Counter 2.4
SoftCollection Impulse Counter ondersteunt tot 12 tellen processen via een parallelle poort.
 
1

Shareware
Car Expense Tracker (for Symbian Series 60) 1.1
Cartracker helpt u bij het bijhouden van de kosten van uw auto, verbruikbare veranderingen, brandstofverbruik en andere nuttige informatie.
 
1

Shareware
Wine Library 1.1
Wine Library is een wijnkelder management programma ontworpen om u te helpen beheren en de waarde van uw wijn collecties.
 
1

Shareware
24 Hours A Day 1.0
Een van de Best Time Management boeken van alle tijden is eindelijk in Ebook formulier.? Arnold Bennett shows in lag taal, de gevaren te vermijden in het leven, zodat je op koers te blijven met uw plannen.
 
1

Shareware
75 Recipes for Pastries, Cakes and more 1.0
Alle favorieten in koken op een plaats. Laat Leslie u te begeleiden naar een succesvolle gebak met haar verleidelijke recepten voor Italiaanse en Italiaans-Amerikaanse specialiteiten, waaronder gebak en taarten.? Gegoten in een ongedwongen toon, dit
 
1

Shareware
Acres of Diamonds 1.0
Ontdek de "Acres of Diamonds" Dat is binnen handbereik met deze krachtige boek dat Made It # 1 Bestseller!
 
1

Shareware
Painless Way To Stop Smoking 1.0
Ik was zo onder de indruk van aanpak van de heer Heise, het inzicht, en een uitstekende en ethische presentatie die ik aangeboden om een ​​paar inleidende woorden geschreven vanuit het oogpunt van een arts die gespecialiseerd is in de.
 
1

Shareware
Small Syndicate Lottery Checker 1.5
De Kleine Syndicate Loterij Checker controleert t / m 42 lines.Store de lijnen in de daarvoor Rasters en voer de winnende nummers. Elke winnende lijnen zullen worden aangemeld.
 
1

Demonstratie
WeatherForecast 1.0
Weersvoorspelling levert realtime weersomstandigheden en-voorspellingen, rechtstreeks op uw bureaublad. U hoeft niet langer te zoeken naar weerbericht voor elke plaats in de wereld.
 
1

Shareware
U4 Screen Magnifier 2.0
U4 Screen Magnifier is een krachtige en eenvoudig te gebruiken scherm vergrootglas. Ontworpen voor iedereen die altijd kijkt computerscherm ogen te beschermen.
 
1

Shareware