Desktop Utilities software downloaden

Readit2005 5.2
Tekst, nieuws, ebook software voor het lezen en webpagina's met gratis natuurlijke stemmen. Tekst converteren naar mp3-bestanden. ReaDit2005 zal uw computer nog meer nuttige en onderhoudende dan ooit.
 
1

Shareware
Wallpaper Tray 1.3
Dit programma zal uw desktop wallpapers collectie, en geeft je een frisse nieuwe look voor uw bureaublad elke keer als je het bekijkt.
 
1

Shareware
FolderHighlight 1.1
FolderHighlight is een instrument dat het beheer van het uiterlijk van uw mappen 'meer flexibele en handige maakt. Met FolderHighlight kunt u markeren belangrijke mappen met een kleur of een pictogram.
 
1

Shareware
MB Free Chinese Astrology Software 1.0
MB Free Chinese Astrologie Software bepaalt uw Chinese sterrenbeeld of dier teken van uw geboortedatum en geeft ook een lezing op basis van de grote mogendheden van de Chinese Oracle
 
1

Shareware
Taskix 1.2
Taskix is een gratis hulpprogramma waarmee u de knoppen volgorde in je taakbalk van Windows XP in plaats met behulp van uw muis.
 
1

Shareware
Current Weather 1.6
Inleiding: Huidige weer bepaalt de feitelijke toestand weer in een system tray icoon voor meer dan 4000 locaties wereldwijd.
 
1

Shareware
Denver Home Loans Retirement Calculator 5.1
Denver Home Loans Pensioen Calculator eBook is ontworpen om u te helpen uw pensioen fondsen berekenen voor de stad Denver Colorado.
 
1

Demonstratie
Key*One 2007
* Een Freefloat Key is een krachtig maar eenvoudig te gebruiken virtueel toetsenbord voor computers met aanraakgevoelige schermen.
 
1

Demonstratie
Chess Puzzles and Problems 1
Veel zeer oude puzzels in Adobe PDF formaat, compleet met
 
1

Demonstratie
Begin Writing Fiction 1.0
Dit e-boek geeft een beginnende schrijver een perfecte start. Het omvat de volgende hoofdstukken: Hoe krachtig personages te creëren, Het kiezen van een aangrijpende plot, schrijven dialogen, Krijg grip op uw instelling, Het vinden van uw weg naar
 
1

Shareware
Microangelo On Display 7.0.3
Gemakkelijk veranderen pictogrammen weergegeven door Windows Vista, XP en 2000. Gewoon rechts-klik op het pictogram en selecteer "Weergave" uit het popup menu.
 
1

Shareware
SimpleMagnifier 6.2
Makkelijk te computerscherm vergrootglas te gebruiken. Met vergroten zoomniveaus tot 10x in een roerende en omvangrijke lens venster SimpleMagnifier kunt u webpagina's bekijken, e-mail, foto's, pictogrammen en nog veel meer.
 
1

Shareware
DupeRAZOR 3.0
DupeRAZOR vergelijkt bestanden met behulp van de meest geavanceerde en up-to-date bestand vergelijking technologie en vindt ware duplicaten niet uit welke naam is toegepast op deze bestanden.
 
1

Shareware
Taskbar Control 2.01c
Wat doet Taakbalk Control doen? Taakbalk Control is een eenvoudig (en gratis!) Manier om de knoppen te regelen op uw Windows-taakbalk door simpelweg te slepen en neerzetten hen.
 
1

Shareware
How to make Modifications for Games 1.0
Ongeacht uw modding vaardigheidsniveau, zal deze e-boek tonen u de algemene stappen en tips over hoe om wijzigingen aan te brengen voor games.
 
1

Shareware
DeskMan Screensaver 1.0
Een nieuwe leuke screensaver die u zal doen denken van uw spellen jeugd computer. Het grappige cijfer zal 'up' uw desktop wallpaper eten, alleen om het herstellen terug.
 
1

Shareware
DigitWiz 1.0
Een handige freeware weinig nut om te helpen bij een van de vervelende kleine leven taken ... omzetten van die Naam-stijl Alfanumerieke telefoonnummers in rechte nummers voor eenvoudige nummerkeuze.
 
1

Shareware
FontViewOK 3.83
Het probleem is bekend: Alleen de schriftelijke vorm wordt herinnerd, maar de naam is forgotten.Here helpt FontViewOK. Hij creëert een snel overzicht van alle geïnstalleerde lettertypen.
 
1

Freeware
Hide Taskbar Plus 4
Verberg Taskbar Plus kunt u direct de taakbalk verbergen items, verbergen taakbalk Büttös, verbergen taakbalk pictogrammen.
 
1

Shareware
Desktop Picture Frame Freeware Edition 1.1
Desktop Picture Frame is nogal niet een zomaar een gewone diashow-programma. Het programma is bestemd voor opeenvolgende tonen van beelden op het scherm hoek van de lijst met visuele effecten in de vloeiend beeld verschijnen en verdwijnen manier.
 
1

Demonstratie