Desktop Utilities software downloaden

Audials Music Web TV 1
Bekijk de beste 70 Muziek web-tv-stations op uw pc gratis. Freeware bevat Windows Vista Sidebar Gadget en stand-alone client-software.
 
1

Shareware
jobfresherguide 1
Infosys Interview GuideFIRST REGEL: Terwijl baan de jacht, je mail checken op een dagelijkse basis, zodat u dont get vertraagd info over test-of andere dergelijke details.
 
1

Shareware
Vidi windows 1.8
Rechthoekig, willekeurige of vrije selecties kunnen worden uitgevoerd voor het maken van widgets, waardoor het scherm kopiëren of zoomen. Pas uw bureaublad gemakkelijk naar het niveau dat u de voorkeur aan geven.
 
1

Shareware
iShow 1.0
Een koele en eenvoudige menu waarmee u uw show verbergen functie van Windows (R) controle. Deze coole tool helpt u om uw bestanden te beschermen en ook u kunt verbergen uw bestanden.
 
1

Demonstratie
FilerFrog 1.0
FilerFrog is een nieuwe en innovatieve manier van het manipuleren van bestanden in Windows Verkenner.
 
1

Shareware
After Sun Treatment 1.0
After Sun Treatment specifiek is ontworpen om te helpen herstellen beschadiging van de huid veroorzaakt door teveel zon of wind.
 
1

Shareware
Hands & Foot Treatment 1.0
Onze handen en voeten de behandeling wordt geleverd met een aromatische weken dat is gevuld met een mengsel van essentiële oliën.
 
1

Shareware
Skin Treatment 1.0
Zoals je leeftijd, je huid ondergaat een geleidelijke veranderingen: de cellen verdelen langzamer, en de binnenste laag van de huid (de dermis) begint te dun. Vetcellen onder de dermis beginnen te krimpen.
 
1

Shareware
Skin Treatment volume 2 1.0
Gezichtsmaskers kan worden als een broodnodige voorjaarsschoonmaak, zal het bladeren van uw huid en verwijder alle trage opbouw van cellen.
 
1

Shareware
Teen Treatment 1.0
Net als u, duizenden mensen uit lijden over de hele wereld uit de huid en acne slopende aandoening, en net zoals je ze hebben alles geprobeerd met weinig of geen resultaten.
 
1

Shareware
Body Treatment volume 3 1.0
Je lichaam is van jou, uniek voor u, om te gebruiken, zorgen, en om te koesteren. Je geest regeert je lichaam, dus leren eenvoudige manieren om je lichaam in lijn te houden! Na een vermoeiende dag uw lichaam nodig heeft om te ontspannen en verwend
 
1

Shareware
Snow Christmas Tree 1.6
Get your own Sneeuw Kerstboom voor uw Desktop! Kies een kerstboom uit de verschillende skins! Aftellen de dagen tot Kerstmis!
 
1

Shareware
Start Magic 2.0
Dit is onze 4e software release en dit is een koele Windows xp tweaking-software kunt u uw begin knoppen tekst met behulp van deze software.
 
1

Demonstratie
FeatherSoft Windows Hider 1.0
FeatherSoft Windows Hider is een eenvoudig te gebruiken hulpprogramma voor het snel verbergen van uw Windows bureaublad slechts door een enkele sneltoets.
 
1

Shareware
Prishtina MagicKeys 1.0
Prishtina MagicKeys is een tekst vervanging nut. Het stelt de gebruiker te definiëren een eindeloze hoeveelheid toetsaanslagen te vervangen door tekst of paragrafen.
 
1

Shareware
Aximion 2009.R2
De Aximion is het project ontwikkeld om een ??3D-interface voor Windows-achtige besturingssystemen bieden. Het vervangt de gewone 2D GUI Windows-interface met een echte 3D-virtuele interactieve omgeving. All tweedimensionale ramen en vormen worden
 
1

Demonstratie
48 Hour Ebook Money Creation System 1.0
Ebook: Maak winstgevende e-boeken in minder dan 48 uur. Lees: Hoe om ideeën voor uw nieuwe e-boek of info product in 30 minuten, hoe en waar de beste ideeën voor producten te vinden genereren, maken zeer gerichte e-boeken en rapporten in minder dan
 
1

Shareware
UpStarter 1.0
UpStarter is een programma om netjes uw DeskTop.The rechterhand Panel bevat een aantal vooraf ingestelde Windows-stuff.
 
1

Shareware
ALEX Toolkit 1.01b
Gebouwd op de top van bewezen ALEX HireAbility's r? Som? processing technologie, ALEX Toolkit geeft u toegang tot accurate informatie contact op met het ontleden en document conversie in platte tekst.
 
1

Shareware
desktop-screenshot 1.0
Maak screenshot van uw bureaublad of een deel daarvan en automatische upload in internet. Dit zal automatisch genereren van een link voor uw website of forum.
 
1

Demonstratie