Desktop Utilities software downloaden

FlashOnDesktop 1.0
FlashOnDesktop is een product om desktop applicatie en screensaver te produceren op basis van flash movie (swf) bestanden.
 
1

Shareware
RunRes 1.00
Met RunRes je programma's kan starten in een bepaalde grootte en de grootte van de exploitatie van programs.To proef een website in een browser.
 
1

Shareware
Purllow Folder Organizer 1.0
Folder Organizer is een hulpprogramma dat u helpt uw computer netjes en schoon door het organiseren van het automatisch.
 
1

Shareware
ConFavor 1.11
ConFavor geeft u toegang tot al uw belangrijke bestanden en mappen van een menu. Met zijn hulp kunt, opent u binnen twee muisklikken, alle foto's, musik, documenten en andere programma's, die u vaak gebruikt. Het spaart stress en tijd
 
1

Demonstratie
OptiHint 1.0
OptiHint verhoogt de standaard Windows-shell hint of tooltip door middel van een visuele kijkje in het bestand onder de gebruiker muis.
 
1

Shareware
iPDFBoost 1.0
iPDFBoost verbetert uw pdf-documenten met 7 krachtige addon features.With 9,99 dollar kun je versleutelen (beveiligen met een wachtwoord) uw pdf, genereren 17 verschillende barcodes, samenvoegen en splitsen van bestaande pdf documnets, watermerk uw
 
1

Shareware
SliderDock R13
SliderDock is een toepassing draagraket in de vorm van een 3D-wiel. Dit dok gericht op het maken van de toegang tot iconen gemakkelijker door ze te draaien naar een gericht punt op het scherm met behulp van de muis wiel. Zodra een toepassing wordt
 
1

Demonstratie
Red Folders Desktop Organizer 1.0
Deze ramen (XP/Vista/7) desktop organisator krijgt u de mappen die u het meest gebruikt met een klik. De desktop-software geeft de meest gebruikte mappen als links op uw bureaublad.
 
1

Shareware
Taskbar Helper 2.1
Taakbalk Helper is ontworpen om gebruikers te helpen elimineren rommel in de taakbalk wanneer vele toepassingen zijn geopend op het bureaublad.
 
1

Shareware
Animated Snow Wallpaper 3.0.0
Gratis downloaden en installeren Geanimeerde Sneeuw Desktop Wallpaper.There zal zijn besneeuwde iedere winter, kunnen mensen een sneeuwpop maken en hebben een sneeuwbaleffect, het is zo interessant. Ik hou van de winter, en u? Merry Christmas! :-)
 
1

Freeware
Desktop Magic Tree 1.5
Als u wilt knipperende lampjes, elfjes of kerstbomen spullen in en rond uw huis, zodra de kerstperiode nadert u mogelijk ook geïnteresseerd in de desktop kerstboom.
 
1

Freeware
Animated Christmas Trees 2011 2014
Een verzameling van 19 geanimeerde desktop kerstbomen voor elk wat wils. Als u verfraaien van uw huis voor de kerst, waarom niet hetzelfde doen met uw computer bureaublad? Hef je eigen geest van Kerstmis en vergeet niet om het te delen met je
 
1

Freeware
Folder Changer 3.5
Met Folder Changer kunt u gemakkelijk je computer mappen prachtig gewoon door slepen en neerzetten.
 
1

Shareware
Snow Globe 1.0
  kunt u de sneeuw dwarrelen rond de kleine pinguïn kijken zonder schudden met behulp van de Snow Globe sidebar gadget.
 
1

Freeware
DigiWeather 1.3
  kunt u het weer van Roemenië controleren via DigiWeather widget. Deze online weer en voorspellingen voor Roemenië wordt uitgegeven door de Nationale Meteorologische Administration.
 
1

Freeware
HotFM radio widget 0.2
HotFM radio widget is een gratis widget die pittigste radio Maleisië station speelt, HotFM!
 
1

Freeware
Metal Slug Anthology Countdown 1.1
Nu kun je jezelf op de hoogte van het vrijgeven van de game voor de Wii Metal Slug Anthology met behulp van Metal Slug Anthology Countdown widget. Eigenlijk telt de tijd totdat het spel voor de Wii Metal Slug Anthology komt.
 
1

Freeware
Wikipedia 1.5
 U kunt nu zoeken en bekijken van uw gewenste Wikipedia artikelen op uw desktop met deze handige Opera Widget. De ondersteunde talen zijn Engels, Japans, Noors en Zweeds.
 
1

Freeware
Network Pill 1.2
Netwerk Pill is geschreven voor mensen die hun computer gebruiken met veel verschillende netwerk kabels, bijv. mobiele laptop gebruikers. Het is heel simpel gewoon wat betekent dat de Ethernet-kabel is levend of dood.
 
1

Freeware
XPCover 2.0
 Nu kunt u uw activiteiten verbergen voor iemand die u wilt met behulp van handige hulpprogramma XPCover.
 
1

Freeware