Desktop Utilities software downloaden

Free Png icons 1.0
U kunt standaard uiterlijk van uw systeem pictogrammen wijzigen via Gratis PNG pictogrammen pak dat meer dan 72 iconen kenmerkt.
 
1

Demonstratie
Cubic Ruler 1.0
 De belangrijkste kenmerken van handige software utility Cubic Ruler dat in principe wordt gebruikt voor het meten van de lengte van een grafisch element en de afstand tussen de punten is als volgt: je kunt uitbreiden / verkleinen terwijl de hulp ook.
 
1

Freeware
multiDesk 2001 2001 beta
MultiDesk 2001 2001 beta biedt een handig Virtual Desktop voor experts. Snel, Klein, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Neemt niet uw kostbare ruimte op het scherm. WareSeeker Editor
 
1

Freeware
Amazing Frame Show V1.2.7
Verbazingwekkend Frame Show is een foto hulpmiddel om uw foto's verfraaien met stijlvolle foto frames op bureaublad van de computer.
 
1

Freeware
BinClock 1.1
Cool oorspronkelijke binaire klok voor uw Today-scherm! Doe een mooi gekleurde led-klok in de Today-scherm! Laat afkoelen met je vrienden en laat ze een nieuwe manier om de tijd te kijken!
 
1

Shareware
Blue Time 1.1
Is een klein freeware programma dat de tijd laat zien in vele tijdzones! Belangrijkste kenmerken: ? Vele tijdzones. ? 12/24 uur mode. ? Vorige / Volgende dag.
 
1

Freeware
Calendar/Reminder 4.2
Kalender / Herinnering voor Windows: Ben je vergeten een verjaardag, jubileum, vergadering, of een andere speciale gelegenheid.
 
1

Shareware
CastleBar 2.50.1
Castlebar is een krachtige en toch eenvoudige toolbar menu kunt u snel applicaties te starten of open mappen.
 
1

Shareware
Christmas Skin Pack 1.0
Breng kerst op uw computer. Kerst Skin Pack biedt gebruikers de mogelijkheid om de vakantie gejuich aan hun pc en krijgen in de stemming voor de kerstman en zijn geschenken. Kerstmis Skin Pack heeft een eenvoudige en veilige installatie optie.
 
1

Adware
Control Sheets 1.1
Controle Sheets is een zeer eenvoudige desktop hulpprogramma biedt snelle controle over de screensaver en de instellingen voor de weergavemodus.
 
1

Shareware
Cool Desk 3.87
Cool Desk is een virtuele desktop manager. Ooit wenst verschillende schermen op uw computer hebben? Cool Desk kunt u tot 9 virtuele desktops en kunt u verschillende vensters hebben in elk van hen. De Desktop Manager venster heeft een skinnable
 
1

Shareware
Customize My Folders 1.0
Moe van dezelfde saaie Manila mappen in Windows Verkenner? Pas Mijn mappen maakt het eenvoudig om mappen te veranderen in een icoon van uw keuze. Wijzig afzonderlijke mappen met een optie om de subdirectory's omvatten of zelfs veranderen alle
 
1

Shareware
DaanCalendar 1.0
DaanCalendar is een klein, snel en eenvoudig programma waarmee je gebeurtenissen te voegen voor elke dag van een maand.
 
1

Shareware
Desktop Lock 5 5.0.0.280
Stardust Desktop Lock 5 is een klein en handig hulpmiddel, handig voor het snel vergrendelen van uw computersysteem.
 
1

Freeware
DesktopCoral 1.10.01
DesktopCoral is een ongewone programma ontworpen om "reserve" een deel van uw bureaublad die is beschermd tegen gemaximaliseerd toepassingen .
 
1

Freeware
Easy. New Year Final
Een mooie icoon bibliotheek voor uw computer bestanden en mappen. Easy. Nieuwjaar is een hoge kwaliteit icon set die u zal toestaan ​​om volledig te veranderen het uiterlijk van uw applicaties en mappen. De set creëert kerstsfeer in een
 
1

Freeware
eDeskToy for Mac OS 0.1.1.1319.1174
Heb je ooit gehoord van de slimme desktop-gadget? De desktoy software is uitgerust met een soort van kunstmatige intelligentie. Zulke slimme gadget gedrag wordt geleverd door het gebruik van de ingebouwde scripts. Start DeskToy software en u zult in
 
1

Freeware
EQuake 1.0
EQuake is een klein grappig hulpprogramma voor grappen met vrienden. Na het opstarten alle vensters (of gekozen) te beginnen beven, als een echte aardbeving op je bureaublad begon. Programma kan worden verborgen om de stoppen te voorkomen.
 
1

Freeware
FreeNote 1.262
FreeNote is een Windows-applicatie waarmee je virtuele post-its plaatsen rond uw bureaublad.
 
1

Freeware
GameOS 3.9
Een stijlvolle desktop shell vervanger gemaakt met een ding voor ogen: het spelen van spelletjes op de beste prestaties en stabiliteit mogelijk GameOS is een stijlvolle desktop-shell vervanger gemaakt met een ding voor ogen: het spelen van.
 
1

Shareware