Desktop Utilities software downloaden

The Talking Moose 5.1
De grappige desktop enhancement Talking Moose weer een geanimeerd Moose karakter op uw bureaublad die eigenlijk pop-up op je scherm en het uitvoeren van volgende functies: vertelt grappen, zegt geestige citaten, complimenten die je, en gewoon.
 
1

Freeware
Time Check 1.0
Nog een andere desktop klok. Tijd Check is een eenvoudige, makkelijk te gebruiken, op Java gebaseerde applicatie die ontworpen is om te zitten op het bureaublad en de huidige tijd weer te geven. Vereisten: - Java
 
1

Freeware
TIO Tools 2.21
TIO Tools is een snelle start werkbalk die u snel toegang tot uw meest gebruikte programmas en files.
 
1

Freeware
Touch Wood 1.0
Het is houtwaren, luckware, Funware en vooral het is freeware. Touch Wood is uw virtuele geluk metgezel. Wanneer u de noodzaak om goede nieuws te vieren of bidden voor een beetje geluk door te kloppen of aan te raken hout te voelen, klikt u op het
 
1

Freeware
TOxygenSMS Component 2.5
TOxygenSMS component is ontworpen om een ​​toegang te verlenen tot SMS en Agenda mogelijkheden van de Nokia GSM-telefoon vanaf een Windows-programma.
 
1

Shareware
Transbar 1.4.2
Transbar applicatie stelt u in staat om de transparantie niveau van de taakbalk aanpassen.
 
1

Freeware
TRIPOINTER Commercial Edition 1.0
Een professionele vectoriële op het scherm marker. TRIPOINTER Commercial Edition is een handige applicatie die is ontworpen om u te voorzien van een eenvoudige en stijlvolle manier te presenteren details tijdens interactieve multimedia
 
1

Trialware
TWKalender 1.4
Timer een Kalender
 
1

Freeware
VistaMizer Expansion Pack 4.1.0.0
VistaMizer brengt de verse Vista kijk op uw Windows XP MCE of Server 2003! VistaMizer wijzigt iconen, foto's en video's in meer dan 380 systeembestanden in staat te stellen de Vista blik op uw Windows XP. Het voegt geen nieuwe bestanden,
 
1

Freeware
Visual Tooltip 2.2
     De eenvoudige en gratis applicatie Visual Tooltip kunt u niet schakelen tussen meerdere desktop applicaties met behulp van een grafische interface.
 
1

Freeware
wallchanger 1.3
Automatisch je behang met deze software. wallchanger is een zeer eenvoudige applicatie ontworpen zodat u uw behang te veranderen van een aangewezen map met afbeeldingen.
 
1

Freeware
Wallsa 0.2
Animatie toe aan uw desktop - toe te passen screensaver direct op bureaublad.
 
1

Freeware
WallShow 2.2
Een eenvoudig te gebruiken achtergrond switcher. WallShow is een eenvoudig te gebruiken toepassing die u kunnen helpen automatisch uw achtergrondafbeelding te schakelen. <Br /> U kunt vragen WallShow om wallpapers te veranderen aan de
 
1

Freeware
Win Themer 1.9a Experiment
Verbeter uw systeem met zuurstof iconen Win Themer is een klein, handzaam, eenvoudig te gebruiken hulpmiddel speciaal ontworpen om de zuurstof pictogramthema van toepassing zijn op uw systeem.
 
1

Freeware
WinArranger Free 1.11
Hoewel monitoren en videokaarten worden steeds goedkoper elke dag, is het nog steeds niet genoeg ruimte op het scherm voor die mensen die intensief de computer gebruiken in hun dagelijkse werk, zoals ingenieurs, financiële makelaars,.
 
1

Freeware
Windows 8 Start Tweaker 1.01
Een tweaken hulpprogramma dat u helpt te wijzigen in het menu Start achtergrond in Windows 8 Developer Preview.
 
1

Freeware
Windows Feeds gadget Final
Deze desktop / sidebar gadget toont de RSS-feeds van The Windows Blog en het Windows-Club. De gadget is geprogrammeerd om elke 1 uur te vernieuwen. U hebt altijd de mogelijkheid om in te schrijven op Windows Club RSS-feeds te direct.
 
1

Freeware
WiseDesktop 1.5
WiseDesktop is een bekroonde virtuele desktop manager voor Windows met een gebruiksvriendelijke interface en handige functies.
 
1

Shareware
XPize 5 Release 6
U kunt inclusive softwareprogramma XPize gebruiken voor volgende doeleinden: het wordt vooral gebruikt voor het vervangen van de meeste niet-XP iconen, maar het kan ook worden gebruikt voor verbetering van Windows XP GUI, het geeft je windows XP.
 
1

Freeware
XWidget 1.5.0.612
Een gratis desktop maatwerk-platform. XWidget is een koele hulpprogramma waarmee u uw bureaublad aanpassen met alle tools die u nodig hebt. Het licht, handig met krachtige visuele widget editor en zeer subtiele animaties. XWidget heeft een
 
1

Freeware