Desktop Utilities software downloaden

IMDB Icon Installer 1.2
Als u IMDB op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de IMDB pictogram Installer.
 
1

Freeware
leCalendar Plugin 1.21
Deze plugin kan synchroniseren met gegevens die zijn opgeslagen in uw eigen online personal (en gratis) leCalendar account.
 
1

Freeware
LesGirls 1.0
LesGirls is een interessant en gratis set die 10 lesgirl pictogrammen bevat
 
1

Freeware
Lovely Desktop 1
Schik pictogrammen op het bureaublad in de vorm van sinus, Circle, en cosinus. Het is erg grappig. Het sterk veranderd bureaublad van uw computer. En u kunt vrijelijk wijzigen.
 
1

Shareware
Milky 1.0
Melkweg is een andere giveaway van vector iconset van IconEden.com tot gemeenschap. Het is een verzameling van meer dan 131 pictogrammen in groene kleur. De Melkweg is ontworpen in EPS 8 vector-formaat, met inbegrip van 48x48 en 64x64 PNG-bestanden.
 
1

Freeware
Miniclip Games Gadget 1.0.0.0
  Nu je ca spelen verschillende miniclip games uit het bureaublad van uw computer met behulp van handige gadget Miniclip Games. Het vereist geïnstalleerde Shockwave Player ActiveX voor Internet Explorer voor het werken.
 
1

Freeware
Monsters Icons for Linux -
Eugene Artebasov heeft sinds kort Turbomilk team. Hij gedraagt ??zich in het kantoor als fatsoenlijk en zelfs intelligent persoon. Hij heeft laten zien dat hij een goede voordeel. Maar laten we eens een kijkje op hem let's blik op zijn innerlijke
 
1

Freeware
o2 Icons -
o2 is een unieke bibliotheek van verse pictogrammen die u zal toelaten om uw desktop te versieren met een set van originele onderdelen voor uw standaard pictogrammen.
 
1

Freeware
Outpost Icons -
2 Outpost pictogrammen-Firewall PRO-Security Suite PRO
 
1

Freeware
Puck Icons Pack II -
eerste sub voor mijn volgende 24. 2e versie van puck pictogrammen. gewoon dunner en in een andere hoek. 210 pictogrammen voor PC en Mac. hier geupload zijn de PNG's alleen. kunt u hieronder krijgt de download links voor icns en ICO formaten.
 
1

Freeware
Quartz Desktop 1.0.1
Quartz Composities zijn screensaver-achtige bestanden die kunnen bestaan ??uit een rijke databronnen en maken ze gebruik van alle functies van Quartz Extreme en Core Image. Het beste voorbeeld is de RSS-screensaver die wordt geleverd met Tiger, maar
 
1

Freeware
Rediron -
Een andere van mijn gebeurtenissen.geniet ervan.
 
1

Freeware
Roll Bar 1.0
Is een makkelijk te gebruiken programma Launcher gebruiken. Er zijn in totaal 44 programma koppelt op negen werkbalken. Alle negen werkbalken zal rollen in de titelbalk van het actieve venster en naar beneden rollen als dat nodig is. De. Mijn
 
1

Shareware
Runecats Explorer Velo 1.4
Runecats Explorer Velo of (REV) is een verbeterde versie van V1.4 heeft de volgende nieuwe functies: Nieuwe graphics en knoppenEr verschijnt een pop-out menu in plaats van een pop-up menuEen Verbeter Miniweb Tab die nu kan worden afgesloten en is
 
1

Freeware
Style XP Men 3.19
 Style XP kunt u de functies voor het aanpassen van Windows XP uit te breiden en geeft je de kracht om nieuwe themas die de vorm van de bestaande XP shell breken installeren.
 
1

Shareware
Surveymonkey Icon Installer 1.2
Als u SurveyMonkey op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de SurveyMonkey pictogram Installer.
 
1

Freeware
Talk 2Desktop 1.0
De ongelooflijke softwaretoepassing Talk 2Desktop laat gebruikers om uw systeem te gebruiken met behulp van uw vice plaats van toetsenbord of muis.
 
1

Shareware
Text Drop 0.8
Wanneer u voor het eerst tekst Drop begint het klaar zal zijn om een ??nieuw bestand in de Edit Mode te creëren. Als je begint Tekst Drop door te dubbelklikken op een TXD bestand zal in de normale modus, waarin u sleept-n-drop de tekstitems. Om de
 
1

Freeware
TrayMan 1.0
Voegt het pictogram van een applicatie / bestand in het systeemvak. Gemakkelijk gebruik door drag & drop.
 
1

Freeware
Video Vista 1.0
Vid Vista Video Wallpaper Manager Gebruik Mpeg en AVIRenders van de video als achtergrondVerrrry IndrukwekkendeBroncode is gratis (natuurlijk) Mail meLaden en opslaan Gallery lijsten (videobestand lijsten)Schakel individuele Video aan / uitVorige en.
 
1

Freeware