Desktop Utilities software downloaden

Web 2 Icons -
23 freeware?? IPhone-achtige?? iconen van Web 2 Social Bookmarks en netwerken voor gebruik in blogs, websites, desktops, software. De Linux versie bevat. PNG-bestanden sized van 512x512 tot 16x16 pixels. Ideaal voor Bloggers. Inhoud: Blinklist,
 
1

Freeware
Web 2 - Social Bookmark Icons 1.0
12 freeware iPhone-achtige iconen van Web 2 Sociale bookmarks voor gebruik in blogs, websites, desktops, software.Blinklist, Blogmarks, Delicious, Digg, Feeds, Flickr, Furl, Magnolia, Newsvine, Reddit, Stumbleupon, Technorati
 
1

Freeware
360desktop 0.8.4.2040 Beta
U kunt handig programma 360desktop gebruiken voor volgende doeleinden: voor het uitbreiden van het bureaublad van Windows als een 360 Workspace, het in staat is om te werken als een online platform voor het creëren van interactieve 360 .
 
1

Freeware
Abstract Sun Icons -
Abstract zon Icons is een collectie die Abstract Icons set met Sun thema omvat.
 
1

Freeware
Adobe Creative Suite 3 Buttons -
Gebruik deze als vervanging voor uw Adobe Creative Suite applicaties. Ik had geen psd-bestand te verstrekken, maar tot op zekere hoogte kan ik bieden them.Anyway, Vraag me B4 modifyin 'hen.
 
1

Freeware
Advanced WMP SKIN MAKER 5.0
Neem een ??afbeelding. gewas verschillende beelden van dat beeld en opslaan als afspelen, pauzeren, etc.In de software plaats alle bijgesneden en de hoofdafbeelding properly.Click op te bouwen uw huid is klaar.Het is heel gemakkelijk en eenvoudig om
 
1

Shareware
Android Jelly Bean Skin Pack -
Transformeer Windows 7 naar Android Jelly Bean.
 
1

Freeware
Blogmarks Icon Installer 1.2
Als u Blogmarks op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Blogmarks pictogram Installer.
 
1

Freeware
Bowtie Wet Floor Mod -
Een mod van uitstekende Laurent Baumann's "Wet Floor" skin voor de nieuwe iTunes-controller app Bowtie (OS X Leopard).
 
1

Freeware
CheeseMouse 1
Kortom, CheeseMouse simuleert muisklikken op uw computer. Je beweegt je muis als je normaal zou doen, maar u de ctrl-toets op uw toetsenbord om een ??muisklik te simuleren. Spannend? Maar wat gebeurt er als je houd deze ingedrukt? 64 klikken per
 
1

Freeware
Christ Icon 1.0
Als je ooit wilde de icoon van de Christus op uw bureaublad, niet als een achtergrondafbeelding, maar op een discrete manier, aan een zijde of hoek van het scherm, kunt u downloaden van deze gratis Windows 7 / Vista sidebar gadget en gelukkig zijn .
 
1

Freeware
Comic Book Folder Icons 7 1.0
De pictogrammen zijn ideaal voor uw Windows-besturingssysteem, maar vereist het omzetten voor Mac-systemen. Laat me weten wat je ervan vindt en geniet ervan! Ik accepteer ook eventuele verzoeken.
 
1

Freeware
Crazy Heart Icons 1.0
Buddy icons van de Oscar winnende film "Crazy Heart" zijn nu beschikbaar om te downloaden.
 
1

Freeware
Cs3 Iconset Finished -
Cs3 Iconset Afgewerkt zal u toelaten om de geïnstalleerde Adobe CS3-toepassingen aan te passen met verse nieuwe iconen van deze originele verpakking.
 
1

Freeware
Fast Desktop Extender 1.1
Fast Desktop Extender is een handig hulpmiddel waarmee u tussen normale en uitgebreid bureaublad schakelen met een enkele klik.
 
1

Freeware
FeltCritters 1.0
FeltCritters is een freeware en mooie set van 32 FeltCritters pictogrammen.
 
1

Freeware
Google Chrome Icon -
Je kan hier twee documenten krijgen folloiwg uit het programma Google Chrome Icon: een beeld dat in het formaat van png en ico-formaat foto.
 
1

Freeware
Green Monster -
Green Monster te complimenteren mijn Purple Monster set. In 35 verschillende gezichtsuitdrukkingen.
 
1

Freeware
Homedepot Icon Installer 1.2
Als u Homedepot op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Homedepot pictogram Installer.
 
1

Freeware
Icon Loader 1.0
Het programma-icoon Loader is bedoeld voor het extraheren van een iconen uit programma's en bibliotheken. Extractie van een iconen uit programma's en bibliotheken. 1. Open het gewenste bestand.2. Kies de afbeelding.3. Sla haar.
 
1

Freeware