Desktop Utilities software downloaden

Xeonyx Cursors 1.0
Als je van Glad, worden deze Cursors gemaakt van de meest vloeiende stof die de mens kent. Soort van. Maar ze gebruiken alpha blending om blazen de ruwe randen.
 
1

Freeware
Atv0001 ScreenMate -
Wat zijn ScreenMates? ScreenMates zijn geanimeerd en niet-geanimeerde objecten die live op uw bureaublad. Sommige ScreenMates zweven rond uw bureaublad, anderen langs de randen, drift naar boven, naar beneden drift, pop-up op willekeurige plaatsen of
 
1

Freeware
Batman Begins Icons for Linux -
Beschrijving:6 freeware pictogrammen geïnspireerd op het uiterlijk van Warner Brothers Movie - Batman Begins. Inhoud:Batman gezicht, mappen en HDS.
 
1

Freeware
boxcutter 1.3
Boxcutter is een eenvoudig commando regel-gedreven screenshot programma voor Microsoft Windows.
 
1

Freeware
Cricket Scores 2.0.0.0
Get live Cricket Scores op uw desktop verschijnen.
 
1

Freeware
DeskNotifier 1.1.1
DeskNotifier stuurt alle kennisgevingen van uw Android-telefoon aan op uw pc. Dit is erg handig als je veel tijd doorbrengt op uw pc en niet wilt dat uw telefoon controleren elke keer dat het trilt. DeskNotifier worden alle mededelingen van het
 
1

Freeware
Desktop Wrap 1.6
Belangrijk! Voordat u begint met het manipuleren van uw pictogrammen op het bureaublad met Desktop Wrap, kunt u uw huidige bureaublad posities op te slaan. Als u een upgrade uitvoert van een vorige versie en de nieuwe versie crasht of niet naar
 
1

Freeware
DKRuler - Desktop Ruler 3.11
DKRuler is een omvangrijke slepen en neerzetten horizontaal, verticaal en doorzichtig liniaal voor het bureaublad van uw computer.
 
1

Freeware
FlickR WallPaper 1.0.0
Flickr behang is een open source applicatie voor de huidige Highlight afbeelding downloaden van Flickr en om hem als bureaublad achtergrond. Gemakkelijk te gebruiken en systeemvak gebaseerd.
 
1

Freeware
Folder Icons Pack -
Sommige map en prullenbak pictogrammen om de 3D Cartoon stijl aansluiten. 50 pictogrammen voor PC en MAC
 
1

Freeware
Fruity Hearts 1.0
Fruity Hearts is een mooie en kleurrijke set die 12 fruitige hart pictogrammen bevat.
 
1

Freeware
Ghoster 1.2
Dimt alle vensters behalve het actieve gedeelte. Eigenschappen:- Plaats een transparante afbeelding over het scherm.- Uitgebreid te configureren.
 
1

Freeware
GlassToast -
GlassToasts vervangt de "lelijke" WindowsXP / Vista stijl ballon Kennisgevingen met de Beta 1 stijl glazige toastjes: Met deze applicatie de ballonnen in Vista zal ook een Aero Glass look.
 
1

Freeware
Just Fruits 1.0
Gewoon Fruits is een mooi en vrij stel dat 12 Fruit pictogrammen bevat
 
1

Freeware
Mouse Events and Timers -
Dit voorbeeld introduceert Mouse evenementen en Timers. Het programma houdt bij de muispositie over de ruit en muisklikken. Klikken met de muis genereert een bericht, die verdwijnt na 1 seconde. De achtergrond is gevuld met een diagonaal gradiënt.
 
1

Freeware
Newgen 3.0
Newgen (Voorheen MW8E) is een applicatie die de nieuwe Metro UI brengt naar uw bureaublad.
 
1

Demonstratie
PC Desktop Cleaner 1.1
PC Desktop Cleaner is een intelligent software tool die uw desktop reinigt, het opslaan van uw bestanden in een speciale map.
 
1

Shareware
PointerShadow 1.0
PointerShadow - een demo voor muisaanwijzer gerelateerde feedback (bijv. voor MotionMouse gebaren)
 
1

Freeware
Quadrata 1.0
Quadrata is een unieke en interessante set van 8 pictogrammen
 
1

Freeware
Soft Adobe CS2 Icons 1.0
De inhoud van handige software Soft Adobe CS2 pictogrammen zijn als volgt: Photoshop CS2, Illustrator CS2, GoLive CS2, InDesign CS2, ImageReady CS2. Het bevat vijf prachtige pictogrammen die u kosteloos kunt gebruiken voor uw systeem bureaublad.
 
1

Freeware