Desktop Utilities software downloaden

Desktop Teleporter 1.3.2.5
Automatisch teleporteren bestanden en mappen nieuw gemaakt op het bureaublad om vooraf gedefinieerde mappen, waardoor het houden van uw desktop schoon te maken.
 
1

Freeware
DesktopKeeper 4.0
DesktopKeeper is het volstrekt unieke software die echt werkt met Windows 2000/XP. Desktop Lock functie kan handig zijn als u wilt uw desktop te beschermen tegen onbevoegde toegang en als iemand toont interesse in het te bepalen. Voordelen - Speciaal
 
1

Shareware
Free Business Icons Pack -
Licentie: Gratis voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, inclusief een link terug naar de auteur websiteCommentaar: 25 Gratis pictogrammen voor uw website en applicaties, Deze pictogrammen zijn gratis voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.
 
1

Freeware
GIFEx 2.2
 U kunt handige software programma GIFEx gebruiken voor volgende doeleinden: voor het bewerken van afzonderlijke opnamen en ook gif-animaties, voor het bewerken van afbeeldingen van de volgende formaten:.
 
1

Freeware
Google Video 1.1.0.0
De handige software applicatie Google Video kunnen gebruikers op hun desktop te gebruiken om te surfen en zoeken Google Video s. Het vereist geïnstalleerde Google Desktop voor werken.
 
1

Freeware
Greek PenReader 6.0.24.3425
Griekse PenReader is tweetalig Desktop software voor handschriftherkenning die handgeschreven tekstinvoer mogelijk door gebruik te maken pentablet of muis op een volledig scherm.
 
1

Shareware
GTRipple 1.4.1.932
De ongelooflijke softwareapplicatie GTRipple wordt gebruikt voor het maken van foto's levend water, en het doet dit door het kabbelende uw bureaublad.
 
1

Freeware
Hyperon 1.2.2
Hyperon is een zeer eenvoudig maar erg leuk en indrukwekkend hulpprogramma waarmee u uw bureaublad animeren door het vervangen van uw huidige bureaubladafbeelding met Flash en andere QuickTime-compatibele mediabestanden, of uw favoriete screensaver.
 
1

Shareware
Instant Messenger Icons -
Pictogrammen voor de meest populaire instant messengers. Opnieuw ontworpen in 3D.
 
1

Freeware
Invisible! 1.4
Krijg controle over uw Desktop! "Invisible!" maakt uw pictogram achtergrond transparant, Ander pictogram tekstkleur en verwijdert snelkoppeling pijlen. AutoRun-functie om uw instellingen te herstellen op het opstarten van Windows. Geen
 
1

Freeware
KeyboardLink 1.3
KeyboardLink is een freeware snelkoppeling launcher software voor Windows. Met behulp van KeyboardLink, kunt u gemakkelijk lopen en de controle van uw mediaspeler, start Kladblok, Rekenmachine, MS Paint, Wordpad en Microsoft Office. Daarnaast kunt u
 
1

Freeware
Lenovo Screen Reading Optimizer 1.16.0.0
Dit pakket installeert de software (Lenovo Screen Reading Optimizer) die een gemakkelijke manier om het gebruik van clamshell notebook computers tot boeken / documenten met behulp van elektronische boeken lezen toepassingen lezen biedt.
 
1

Freeware
LITTLE Yellow Stickers 2.2.0
Stelt vast dat zich op uw bureaublad ... opslaan Windows snelkoppelingen en afbeeldingen in een notitie. Alle functies van Post It Notes en Turbo, plus de unieke drijvende Notes List, graphics en snelkoppelingen opslag en exporteren Toelichting op
 
1

Freeware
Mylife Icon Installer 1.2
Als u MyLife op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Mylife pictogram Installer.
 
1

Freeware
NASA TV 2.0.0.1
Kijk live NASA TV.
 
1

Freeware
Reduce Monitor Glare Software 7.0
Deze software biedt een oplossing voor gebruikers die willen de anti-glare scherm filters die kunnen worden gekocht om te gaan over uw monitor en de bescherming van uw visie te simuleren.
 
1

Shareware
Shut Down or Power On Now 1
Uw computers maakt gebruik van 110W bij het eerste ingeschakeld, 60w als het niet actief is en 35w in de slaapstand.
 
1

Shareware
SideSwitch 1.0.4.320
SideSwitch is geen taakbalk vervanging *. Het is een hulpmiddel om te helpen met schakelen tussen toepassingen. De Standaard taakbalk, op een multi-monitor-omgeving, wordt een knop voor elke toepassing op slechts een monitor, zonder rekening te
 
1

Freeware
Start Bar Fader 2.0
Een kleine tool die helpt u de look van uw start bar.Start Bar Fader is een kleine tool die helpt u de look van uw startbalk. De gebruiker kan de transparantie van zijn start balk op de muis in-en uitstappen. Hij kan ook de controle op het pictogram
 
1

Freeware
Sweethearts! 1.1.0.0
Een gadget die u toelaat om zet je liefje afbeelding samen met uw foto. Zie wat er gebeurt bij het invullen van de frames!
 
1

Freeware