Desktop Utilities software downloaden

Desktop Media 1.7
Desktop Media is kleine applicatie voor Windows (elke smaak) die automatisch rijden pictogrammen toevoegt aan uw bureaublad.
 
1

Freeware
Disk Drives icons 1.0
Disk Drives pictogrammen In de verpakking vindt u 24 schijven in: -. Ico (voor Windows XP / Vista)-. Icns (voor mac)-. IContainer (voor mac / candybar)-. PNG ENJOY~ Uitsluitend voor persoonlijk gebruik ~
 
1

Freeware
DoHide 3.0
Een hulpprogramma dat zit in de taakbalk lade's gebied en laat u verbergt elke applicatie vensters van het scherm, de taakbalk en ALT TAB keten.
 
1

Shareware
Double Desktop Switcher 2.0
Nu kunt u twee virtuele desktop in plaats van een met behulp van handige software applicatie Double Desktop Switcher te creëren.
 
1

Shareware
Elefun Screen-Mate :: Christmas-Fir! 1.01
De EleFun Multimedia Company feliciteert je met kerst! Als een geschenk aan de gebruikers ons bedrijf heeft een nieuwe Screen-mate Kerst Fir Op dezelfde manier als je een dennenboom brengen aan uw huis en versier het, kunt u deze downloaden Kerstmis
 
1

Freeware
Elevated Shortcut 2.0.0.1
Verhoogde Shortcut v2 is de volgende generatie van het nut wat kun je toepassing uit te voeren met verhoogde rechten zonder UAC-prompt.
 
1

Freeware
eReminder Special with DesktopMates 4.1
Deze zeer speciale editie van eReminder Pro is net zo spannend als het ware wordt gepresenteerd.
 
1

Freeware
Folder Pack 1 -
Folder Pack 1 is een klein, maar mooi ogende iconset die u zullen helpen uw mappen aanpassen met frisse nieuwe pictogrammen.
 
1

Freeware
GIMPminimizer 1.0
GIMPminimizer is een freeware lade applicatie die alle GIMP vensters minimaliseert wanneer de hoofdvoeding GIMP venster wordt geminimaliseerd.
 
1

Freeware
Golden Browser -
Golden Browserl biedt u een Golden Globe pictogram, evenals een anti-diefstal-pictogram. Inbegrepen in het pakket:512px PNG IconVoorbeeld Anti diefstal Card.
 
1

Freeware
HeldUp 1.0
HeldUp is de makkelijkste manier om vensters verdwijnen achter andere programma's te stoppen.
 
1

Freeware
HydraVision 3.25.0006
HydraVision Multi-monitor Management Software stelt u in staat op maat van uw bureaublad om de manier waarop u werkt, zodat u grotere hoeveelheden informatie te beheren en verbeteren van uw productiviteit.
 
1

Freeware
Kids 1.0
  U kunt de standaard iconen wijzigen met behulp van handige software utility Kids die 245 mooiste iconen kenmerkt.
 
1

Freeware
Lucidity 1.0.3
Stelt een beeld als achtergrond en maakt vervolgens een nette doorzichtige effect op uw hele bureaublad.
 
1

Freeware
Macromedia Pack -
Macromedia Pack is een originele set pictogrammen die zijn ontworpen speciaal voor Adobe-toepassingen.
 
1

Freeware
Monsters Icons 1
Eugene Artebasov heeft sinds kort Turbomilk team. Hij gedraagt ??zich in het kantoor als fatsoenlijk en zelfs intelligent persoon. Hij heeft laten zien dat hij een goede voordeel. Maar laten we eens een kijkje op hem let's blik op zijn innerlijke
 
1

Freeware
MouseActivate 1.3
Activeert u automatisch een venster of een controle als de muis er overheen, of AutoClick als de muis er nog in dezelfde plaats gedurende 1 seconde.
 
1

Freeware
nfsWorldTime06 1.0
De screensaver toont tijd in zes verschillende steden, waaronder de lokale tijd: Londen, Berlijn, Parijs, New York, Tokio, Moskou.
 
1

Freeware
RenRen Icon Installer 1.2
Als u Renren op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Renren pictogram Installer.
 
1

Freeware
Revenge of the Recycle Bin 1.0
Dus - je hebt een toilet als de Prullenbak icoon en rechts onder het kreeg, het zegt "Prullenbak". Wat voor zin heeft dat?? Download Revenge en verander de naam van uw prullenbak en het is iconen, terwijl je bij
 
1

Shareware