Desktop Utilities software downloaden

RapidApp 1.5
RapidApp - Windows 9x/ME/NT/XP programma Sneltoetsen registreren om programma's te starten.
 
1

Freeware
Riviera Multimedia Loader 1.01
Autostart elk programma of bestand gemakkelijk. Ontworpen om te worden gebruikt op een CD om autostart elk bestand bv BMP, AVI, MPG, GIF, PDF met alle bijbehorende programma op de computer van de gebruiker. Volledige instructies in het ZIP-bestand.
 
1

Freeware
SendToBack 3.1.1
SendToBack werd ontworpen om een ??kleine, onopvallende hulpprogramma waarmee u de controle over de positie van de vensters op uw scherm.Met SendToBack kunt u:Stuur een raam aan de achterkant, achter andere vensters, om ze te ontdekken.Breng een raam
 
1

Freeware
SoftStart 3.0
SoftStart een Standard Edition biedt een snelle en gemakkelijke manier om applicaties via het toetsenbord te starten zonder gebruik van een muis.
 
1

Freeware
Universal Google Gadget Widget 1.3
Gebruik elke Universele Google Gadget op uw dashboard. Ga naar de Google Gadget Directory, vinden de Gagdet, drukt u op de 'toevoegen aan uw webpagina' knop en druk vervolgens op 'Klik hier voor de bron' knop om de widgets src code
 
1

Freeware
WindowPictures 2.4
Amazing! WindowPictures is de Windows 'interface enhancement, het effect is prachtig. Dit hulpprogramma geeft Windows 95/98 een complete make-over door de omvorming van alle grafische elementen (vensters, menu's, titelbalken, knoppen,
 
1

Shareware
AC Windows Command Center 1.0
Access Windows meest gebruikte en beste functies snel en gemakkelijk, laadt u een grote selectie van ramen voorzien van snel en eenvoudig, niet meer jagen het gebied dat u nodig hebt om toegang te krijgen, laden Over Calgary Windows Command Center en.
 
1

Freeware
Avextinct Auto-Clicker 1.0.0
vextinct Auto-Clicker is een klein en eenvoudig Auto Clicker tool.
 
1

Freeware
Window Stealth 1.0
Window Stealth is een applicatie die kan verbergen onnodige vensters op het bureaublad en het minimaliseren van deze onder de stealth-pictogram in het systeemvak.
 
1

Freeware
Balloon Scheduler 1.0
Ballon Planner?? is een GRATIS complete Desktop Herinnering toepassing die u toelaat om bij te houden van belangrijke gebeurtenissen op een zeer eenvoudige manier, zodat je nooit zult vergeten je vriendin's verjaardag, Valentijnsdag of die
 
1

Freeware
DeskCover 2.0
Denk duidelijk Drukke desktops en moeilijk te lezen iconen zijn een ding van het verleden zodra je DeskCover aan het werk.
 
1

Freeware
digiNotes 0.6 Beta
Een eenvoudige tool om te maken (post-it wilt) merkt op uw bureaublad. Naast tekst kunt notities bevatten ook andere handige tools zoals rekenmachines. Met behulp van de netwerkfunctie kunt u notities verzenden naar andere computers. digiNotes maakt
 
1

Freeware
Neok art Adobe Icons Pack -
Deze Adobe Icon Pack bevat:PhotoshopPhotoshop FolderPhotoshop LightroomPhotoshop Lightroom mapIllustratorIllustrator FolderPremierePremiere Folder BuigenFlex Folder VuurwerkVuurwerk FolderBrugBridge FolderNeok Art Folder IconFlashFlash.
 
1

Freeware
SuperF4 1.2
SuperF4 doodt de voorgrond programma wanneer u op Ctrl + Alt + F4. Dit is anders dan wanneer u op Alt + F4, die alleen vraagt ??de voorgrond programma af te sluiten om, waardoor het zelf beslissen wat te doen. U kunt ook een proces ook doden door te
 
1

Freeware
Vista Customization Pack 3.6
Vista Customization Pack is een gratis en handig taal onafhankelijke (alle talen worden ondersteund) shell pack voor alle Windows XP Service Pack 2.
 
1

Freeware
Pathbuddy 1.0
Pathbuddy kunt u sneltoetsen definiëren voor het selecteren van mappen in vrijwel elk programma's Open & dialoogvenster Opslaan (als Windows Verkenner).
 
0

Freeware
AAA Extract Resource 2.0
AAA Extract Hulpbron is een werktuig dat nauwkeurig gespecificeerde gidsen onderzoeken kan of kiest bestanden op uw computer en extract beelden, bitmaps, glyphs (knoop beeld) uit en cursor, geluiden enz.
 
0

Shareware
QuickCalc 212
Wacht niet! Krijg Back2zip nu en heerlijk slapen wetende dat uw kostbare gegevens veilig een back-up. Heb een data-verlies statistiek niet. Back2zip zal voortdurend te controleren uw bestanden op veranderingen en houd ze back-up terwijl u werkt.
 
0

Shareware
Iconomizer 2.5.2
Deze eenvoudig te gebruiken applicatie maakt een snelle toegang tot uw favoriete programma's vanuit het systeemvak.
 
0

Shareware
ColorMania 1.0
Colormania is een uitgebreide colorpicker met een pipet component en een scherm vergrootglas.
 
0

Freeware