Desktop Utilities software downloaden

ViVi Ripple 2.0.0
ViVi Ripple is desktop software voor verbetering, het rimpelingen bureaubladachtergrond maken van water foto's tot leven komen.
 
0

Shareware
vCalc 1.0
VCalc is een toetsenbord gedreven wetenschappelijke calcualtor, dat werkt met behulp van de RPN notatie gebruikelijk in bekende wetenschappelijke rekenmachines.
 
0

Shareware
The Shuffler 2.0
EZiD-een nieuwe technologie voor het organiseren en beheren van Windows op uw bureaublad.
 
0

Shareware
StarSkin 2.5.2.5
Vanaf Windows XP, Microsoft Corp introduceerde het onderdeel Theme Manager die gebruikers in staat stelt om visuele weergave van alle applicaties die worden uitgevoerd in Windows aanpassen.
 
0

Shareware
EZiD 2.0
EZiD - een nieuwe technologie voor het organiseren en beheren van Windows op uw bureaublad.
 
0

Shareware
Snappy Fax Network Server 1.37.1.1
Network Fax Server beheert inkomende en uitgaande faxen voor netwerkgebruikers. Inclusief fax filtering en het doorsturen van faxen. Ondersteunt tot 16 reguliere fax-modems, geen dure derden dedicated faxkaarten vereist. Snappy Fax 2000 wordt
 
0

Shareware
ArtDesk 1.0
ArtDesk automatisch downloads en updates van de desktop wallpaper foto.Hier krijg je een nieuwe wallpaper elke dag automatisch. Selecteer gewoon uw favoriete thema's.
 
0

Freeware
ToolButton Deskbar 3.5
De ToolButton Deskbar is een multi zoekmachine, RSS-lezer en webformulier vulmiddel en functioneert als een directe inhoud pijpleiding naar uw favoriete websites.
 
0

Freeware
FastTouch SE 3.0
Met behulp FastTouch kunt u een lijst met uw meest gebruikte toepassingen accumuleren tot het onmiddellijk uitvoeren.
 
0

Shareware
ShixxNOTE Lite 5.home
ShixxNOTE 5.Home is desktop notities applicatie. Het is tool waarmee je notities op uw bureaublad weergegeven. Helpt u ook om uw belangrijke taken en gebeurtenissen te herinneren. Het is configureerbaar en stabiel. U kunt om het even wat schrijven in
 
0

Shareware
UIFriend 2.2.2
UIFriend is een handige Windows-hulpprogramma dat maakt het makkelijk om het scherm instellingen wijzigen om de behoeften en grillen van elke gebruiker past.
 
0

Shareware
diskMETA-Pro 1.0
DiskMETA-Pro is een professionele versie van diskMETA harde schijf zoeksoftware. DiskMETA-Pro Features: Het ondersteunt txt, doc, xls, pdf, html, rtf-formaten. Het ondersteunt ook. Chm,. Zip,. Rar-archieven. Het zoekt documenten binnen intranet
 
0

Shareware
diskMETA-Lite 1.0
DiskMETA-Lite is een gratis versie van diskMETA desktop search software. Deze versie heeft alle functies van de commerciële versies, maar sommige van hen zijn beperkt: - onbeperkt aantal indexen kunnen worden gecreëerd - ondersteunt alleen de drie
 
0

Freeware
IdleScreen Organizer 1.40
Een eenvoudig te gebruiken hulpprogramma ontworpen voor het organiseren en het plannen van uw scherm.
 
0

Shareware
My Folders 1.2
Moe van te dubbelklikken in Explorer-vensters toegang tot dezelfde mappen elke keer? Je zet een aantal snelkoppelingen op je bureaublad, maar ze nemen te veel ruimte en zijn niet toegankelijk wanneer u een toepassing? Dan Mijn Mappen is voor u! Mijn
 
0

Shareware
VirtualBoard 1.11
VirtualBoard maakt het mogelijk om direct te gebruiken Windows-bureaublad als grafische ondersteuning om gewoon te tekenen of om snel educatieve of commerciële presentaties te maken met minimale muis hanteren.
 
0

Freeware
Framy_white_frame 3.0
Framy: de eerste digitale kaders om digitale foto's bloot te leggen op de PC desktops.
 
0

Freeware
TNNFA 0.4
TNNFA is een gebruiker uitbreidbaar acroniem woordenboek met meer dan 150 acroniemen reeds ingebouwd Perfect voor het ontcijferen van chatrooms en technisch jargon.
 
0

Shareware
Framy Snowman 1.1
Framy: de eerste digitale kaders om digitale foto's bloot te leggen op de PC desktops.
 
0

Shareware
SWF Live Preview 1.0
 SWF Livevoorbeelden is een makkelijk te gebruiken en handige software bedoeld om u een voorbeeld van Flash-bestanden.
 
0

Freeware