Desktop Utilities software downloaden

Autumn Leaf Thanksgiving Wallpaper 2.0
Een eenvoudige achtergrond voor het seizoen. Het symbool van de herfst, wordt het rode blad liggend in een stream met water overheen stroomt. Installeer om de kleuren van Thanksgiving daar op uw desktop te brengen.
 
0

Freeware
Folder Jockey 1.3.1.4
Folder Jockey is een Windows-hulpprogramma ontworpen om u tijd te besparen. In plaats van altijd op zoek via Windows Verkenner naar de map die u nodig hebt, gebruik gewoon Folder Jockey om daar onmiddellijk te gaan. Folder Jockey laat je houdt zo
 
0

Freeware
Patricks Wallpaper St.Paddys Day 1.0
De wereld wordt groen draaien. De kleur van de hemel, de wolken en de klaver bladeren zijn bewijzen. Download gratis geanimeerde St Paddys behang voor de geest van St.Paddys Day neerdalen op uw bureaublad en leg uw humeur.
 
0

Freeware
Chaper 3.1.2
Draagbare bookmark manager voor Firefox, Opera, Internet Explorer en Google Chrome browsers.
 
0

Shareware
Weather Report Studio 1.1.4
Weather Report Studio - 5-Daagse Report. WeatherStudio voor Windows geeft de actuele temperatuur waar je woont in REAL TIME, rechts op je bureaublad en in Internet Explorer. Het maakt niet onderbreken Start functionaliteit Button of surfen op het
 
0

Freeware
Interactive Desktop Wallpaper Changer 1.0.01
Gebruik Macromedia Flash-bestanden als desktop wallpapers en deze bestanden te wijzigen op aanvraag van gebruiker.
 
0

Freeware
Soft Power ShutDown 2.0
Zachte Kracht Shutdown is een handige tool waarmee de gebruiker om shutdown, uitloggen, hibernate of zijn computer te schorten op de ingestelde tijd.
 
0

Demonstratie
Desktop Gather 2.1.3
Functie Desciptions: Diary beheren: U kunt uw dagelijkse agenda op te nemen met vele individuatie vormen die op basis van de datum, het tijdschema, etc.
 
0

Shareware
DTAlpha FREE
DTAlpha is gewijd aan het brengen van u de juiste informatie, Right Now. DTAlpha is een toepassing ontworpen om de nieuwste leveren, up-to-the-minute zakelijke nieuws en informatie rechtstreeks naar uw desktop via koppen, streaming audio en video, en
 
0

Freeware
Windows Alpha Blender 1.2
Dit kleine hulpprogramma kunt u het aanpassen van de transparantie van het actieve venster en het zien van andere ramen open op het bureaublad (zogenaamde alpha blending).
 
0

Freeware
Wallpaper Friend 1.1
Programmawijzigingen desktop wallpaper op de opgegeven tijd period.Features: - meerdere mappen naast (met submappen scan) - drag & drop mappen-verandering van het beeld selecteren (ramdom, sequentieel) - verandering van het beeld (midden, uitgerekt,
 
0

Freeware
Active Desktop Album 3.1
Active Desktop Album kunt u insluiten meerdere foto's in uw desktop wallpaper die vrij kunnen worden gepositioneerd en kleinbedrijf.
 
0

Shareware
Vista Transformation Pack 8.0
Het Vista Transformation Pack met de vernuftige gebruikers-interface en intelligente iconen ziet er beter uit en voelt bijna beter dan de vorige versies.
 
0

Demonstratie
Video Wallpaper Master 1.0.1
Met Video Wallpaper Master kunt u sterk verbeteren uw bureaublad door het spelen van een video als achtergrond behang.
 
0

Shareware
Philipp Winterberg's Screensaver Player 7.00
RarZilla Gratis Unrar is een krachtige gratis tool om snel te decomprimeren RAR-archieven.
 
0

Freeware
Desktop WallShaper 1.00
Desktop WallShaper is een makkelijk te gebruiken hulpmiddel om uw desktop wallpaper zodat onervaren gebruikers om de ramen behang out wijzigen zonder dat te maken met complexe Windows-instellingen in te stellen.
 
0

Commercieel
BigScreen 1.5.23
Big Screen is de afkorting van Virtual mutil-head grafische kaart en de ondersteunende tool.
 
0

Shareware
Simple Invoicer 1.3
Creëert en afdrukken van facturen. kan worden gebruikt door een type onderneming. Items kunnen worden opgeslagen en zal verschijnen op latere facturen van een drop-down lijst. Arbeid, scheepvaart, en de extra kosten of opbrengsten kunnen worden
 
0

Shareware
InvoiceEstimate Wizard 5.1
SIMPEL, SNEL, GEBRUIKERSVRIENDELIJK gebruiken meteen, NO leercurve of opleiding nodig.
 
0

Shareware
RunPos 1.0
Voert maximaal 8 toepassingen en de standpunten van de ramen in een door de gebruiker opgegeven locatie.
 
0

Shareware