Desktop Utilities software downloaden

Home Inventory Deluxe 1.1
Inventarissen Deluxe is een huis Inventory Tool is ontworpen om u te helpen bijhouden van uw kostbaarheden, huishoudelijke artikelen en verzamelobjecten.
 
6

Shareware
Free Photo Frame 1.0
Je hebt veel digitale foto's, maar geen tijd om ze te bekijken? Gratis fotolijst op uw bureaublad van de computer verschijnt een diavoorstelling van uw favoriete foto's. U hoeft niet te laten afleiden van uw taak om de beste momenten van je
 
6

Freeware
Bubbles at the Desktop 1.0
Bubbles op de desktop, vult je desktop met koele bubbels. Eenvoudig te installeren en te gebruiken, kunt u de snelheid, aantal bellen en de richting van animaties. Bubbels op het bureaublad, start automatisch met Windows. Dit is een van de perfecte
 
6

Demonstratie
MB-Ruler Pro 4.0
Een hulpmiddel om afstanden en hoeken op het bureaublad met behulp van verschillende meetinstrumenten, zoals een driehoekige liniaal, een coordiante systeem, een dubbel kruis haar, een polgon, een polylijn, een cirkel, meten .
 
6

Demonstratie
Vista Rainbar 4.6.0.0
Vista Rainbar is een gratis, mooie zijbalk voor uw computers desktop die diverse nuttige gadgets bevat.
 
6

Freeware
Go Icon Installer 1.2
Als u Ga op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op het pictogram Ga Installer.
 
6

Freeware
CAD Thumb 0.1 beta
Een Microsoft Windows Verkenner "add-on" voor het snel bekijken van AutoCAD versie 13 & 14 tekening voorbeeldafbeeldingen.
 
6

Shareware
dos-tasker 0.8
Dit is een zeer primitieve dos multitasking gui ik denk dat het zal veel mensen met een window management helpen het komt ook met enkele voorbeelden traineeships
 
6

Freeware
FIFA World Cup 2006 Icons -
 Hieronder vindt u de inhoud van de FIFA World Cup 2006 Icons : Footbal Camp, Voetbal, Trofee Voetbal Camp, Trophy, Ball Soccer Camp, en Ball Trophy. Het omvat 6 iconen ook.
 
6

Freeware
Hide-it! 1.1
 Nu kunt u al die applicaties van taakbalk en Alt-Tab keten die u wilt blijven draaien voor lange tijd te verwijderen met behulp inclusive softwaretoepassing Hide-het.
 
6

Freeware
Cricket Scores v2 2.0.0.0
Get live Cricket Scores op uw desktop verschijnen.
 
6

Freeware
Iron Man 2 Buddy Icons 1.0
Hier kunt u een aantal verbazingwekkende iconen uit de film "Iron Man 2". Je kunt eigenlijk gebruiken als uw figuur in uw IM. Wil je de opwinding van superheld weer enjpy? Probeer maar eens Iron Man 2 Buddy Icons Nu!
 
6

Freeware
TuneUp WinStyler 4.1.2420
 Je kunt veranderen en wijzigen van uw Windows-stijlen volgens uw wensen inclusief logon scherm, bureaublad, panelen van toepassingen, allerlei pictogrammen, taakbalk en startmenu, etc allemaal in een keer met TuneUp WinStyler.
 
6

Shareware
HOT or NOT 0.3.0
Bekijk goed uitziende mensen op HOT or NOT.
 
6

Freeware
Background Cycler 1.0.0
Achtergrond Cycler het is een eenvoudige en lichtgewicht wallpapers cycler voor Microsoft-besturingssystemen
 
6

Freeware
Magic Desktop Wallpaper 1.1
Magic Desktop Wallpaper is een software voor de desktop computer, die uw bureaublad unieke na het draaien het kan maken verfraaien.
 
5

Shareware
7art Santa Claus Clock ScreenSaver 2.3
Deze vrolijke klok screensaver is een geheim venster naar de kerst geschenk fabriek.
 
5

Freeware
File Information Editor 2.01
Gebruik File Information Editor verbetert om eenvoudig updaten van de opmerkingen, Onderwerp, Categorie enz.
 
5

Demonstratie
Layout Designer 1.2
Layout Designer is? Elke dag gebruik software product om alle informatie die bestemd is om te worden afgedrukt beheren. Het geeft de gebruiker de volledige controle onder de printer? Beek (banen), dat wil zeggen de mogelijkheid om meerdere?
 
5

Demonstratie
Easy Mail 3.1
Absoluut de makkelijkste manier om enveloppen, adresetiketten, brieven af te drukken en memos.
 
5

Shareware